TOP
Alles voor het dagelijks leven

“De Monsterdoos is er weer en wederom een toppertje”

Vorige week lag er een briefje op de deurmat van de postbode met de mededeling dat mijn pakketje opgehaald kon worden bij de DHL servicepoint. Ik maakte een klein sprongetje, want ik wist gelijk wat voor een pakket dat zou zijn. Op alle social media was de komst namelijk al aangekondigd. Jawel, er was weer een nieuwe Monsterdoos samengesteld. Dat dit concept nog niet bij iedereen bekend is, blijkt wel uit het feit dat toen ik bij de DHL servicepoint om een Monsterdoos vroeg, hij aankwam zetten met een enorme doos in plaats van mijn blauw wit pakketje. Ik heb hem dus maar verteld dat ik niet iets groots (monsterlijk) zocht, maar mijn box vol boodschappen.

De inhoud van de Monsterdoos

Ook dit weer ben ik helemaal happy met de inhoud van mijn Monsterdoos. Natuurlijk zit er altijd wel iets in waar ik geen boodschap aan heb (bijvoorbeeld kattenvoer) of dat ik gewoon niet lekker vind, maar gelukkig bevat de doos doorgaans ook veel lekkernijen. Dit zat er dit keer in:

 • Hero jam
 • Conimex Jakarta Vegetarische Kroepoek
 • Princes MSC Tonijnsteak
 • Nakd Lemon Cake reep
 • Jules Destrooper mini’s
 • Wicky Ice Tea green Citroen
 • Wicky Ice Tea green Perzik
 • Wicky Water Tropisch Fruit
 • Wicky Water Rood Fruit
 • Quaker Kids Crunchy Mix-Up Chocolate
 • Pickwick Green Tea Orange Mandarin
 • Pickwick Herbal Camomile Honey
 • Hero Cassis Zero
 • Dream Coconut of Almond
 • Fortuin Vruchtenhartjes
 • Loctite Kintsuglue
 • Slimpie GO
 • Atkins Cappuccino Nut reep
 • ELF Voetbalgids
 • Friesche Vlag Latte Bio opschuimmelk
 • Slurpfruit aardbei 4-pack
 • ABC Salty Soy Sauce
 • Green Saffron kruidenmix
 • YES! Cranberry & Dark Choc notenreep 3-pack
 • Organix Just apple, pineapple & coconut
 • Renske Vers kattenvoer

Dat is een leuke doos vol boodschappen voor een klein prijsje. Dus schrijf je alvast in voor de volgende editie!

Winactie

Als je nou denkt “wat een leuke doos, die ga ik ook bestellen” heb ik slecht nieuws voor je. De huidige editie is volledig uitverkocht! Natuurlijk kan je de inhoud wel bestellen, maar niet meer voor het leuke prijsje. Gelukkig hebben ze bij Monsterdoos er wel nog eentje voor mij apart gehouden om weg te kunnen geven. Wil je dus toch nog een doos vol lekkernijen om te proberen in huis hebben, laat dan weten waar je het meest nieuwsgierig naar bent en wie weet krijg jij de Monsterdoos opgestuurd. Meedoen kan tot en met zaterdag 1 juni. Succes!

Lees ook: de Monsterdoos 2020

«

»

21 COMMENTS
 • Ingrid Langstraat

  1 jaar ago

  Wat veel, allemaal leuke dingen. Ik ben erg nieuwsgierig naar de latte melk! Maar ik weet zeker dat mijn oudste zoon zal roepen: elf voetbal tijdschrift:-) . Het uitpakken van dit pakket met mijn 3 lieve kanjers is al een feestje op zich!

 • Anna wienen

  1 jaar ago

  Oeeeeh ik doe graag mee.. ben benieuwd naar de Yes notenreep

 • Marieke Flikweert

  1 jaar ago

  Ik loot graag mee!

 • Ingrid Hopster

  1 jaar ago

  Ik zou erg graag de Pickwick Herbal Camomile Honey proberen en dan vooral voor mijn zoon denk dat hij die smaak erg lekker zal vinden.

 • Marijke horjus

  1 jaar ago

  Ik doe heel graag mee! Ziet er super lekker en leuk uit dit pakketIk ben nieuwsgierig naar de Cranberry & Dark Choc notenreep 3-pack klink ieder geval super lekker!! Ik ga duimen

 • Erika panjer

  1 jaar ago

  Ben benieuwd naar alles want heb snel door gescrold want het zou al een feestje op zich zijn dat je zoiets mag winnen en uitpakken

 • Nele

  1 jaar ago

  Ik ben erg benieuwd naar de Organix Just apple, pineapple & coconut. Ik doe graag mee om alle producten te ontdekken.

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Ik ben gek op groene thee en daarom ben ik heel erg benieuwd naar de Pickwick green tea Orange Mandarin.
  Ook de andere producten lijken mij fijn en lekker.
  De ELF Voetbalgids, daar zal mijn kleinzoon wel heel benieuwd naar zijn, hij vindt voetballen heel leuk om te doen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  Cranberry & Dark Choc notenreep 3-pack die lijkt me zaaaalig
  wat een verwennerij, maak mij maar blij, en de kleinkinderen erbij

 • Aletta

  1 jaar ago

  Wat leuk! Ik bestel wel eens zo’n box om verschillende producten uit te proberen. Voor mezelf deze keer de Pickwick Herbal Cammomile Honey en voor mijn zoon de Slurpfruit en Organix.

 • Marian B

  1 jaar ago

  Dit is een interessante doos. Ik hou van nieuwe dingen uitproberen. Ik heb nog nooit zo’n doos besteld. Hopelijk kan ik er nu eentje op deze manier proberen en wie weet komen er dan wel vaker van zulke dozen. Ik ben benieuwd! De Dream Coconut of Almond en de Yes trekken mij het meest.

 • Femke Wiebers

  1 jaar ago

  Ha, ik kende deze doos nog niet! Ik heb me maar gelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief ingeschreven om de volgende keer een notificatie te krijgen šŸ™‚

  Uit deze box ben ik erg benieuwd naar de Dream Coconut of Almond. Tot nu toe koop ik steeds Alpro, omdat ik weet dat die lekker is. Toch kijk ik vrijwel iedere keer dat ik in de winkel ben wel ook naar dit merk, omdat ik gewoon nieuwsgierig ben.

 • Iris Bakker

  1 jaar ago

  Ik ben echt gek op dit soort boxen, maar helaas laat mijn huishoudbudget het niet toe om zelf te bestellen, ik doe dus graag mee!

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Leuke monsterdoos zeg! Ik ben meest benieuwd naar Nakd Lemon Cake reep!

 • Jolanda

  1 jaar ago

  Wat een leuke doos. Met veel nieuwe producten die me lekker lijken. Ik ben het meest benieuwd naar de slurpfruit aardbei.

 • Irene Niec

  1 jaar ago

  De Yes notenreep daar ben ik heel benieuwd naar, ben dol op noten

 • G. T.

  1 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar de notenreep… Dark choc, hmm!

 • sylvia

  1 jaar ago

  heb al vaak de monsterdoos voorbij zien komen op facebook maar nog nooit 1 durven bestellen dus dit zou superleuk zijn om het eens uit te proberen, de ABC Salty Soy Sauce
  Green Saffron kruidenmix ben ik vooral benieuwd naar!

 • Jikke

  1 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar Jules de Strooper mini’s en naar de Nakd lemon bar. En stiekem ook wel naar de rest van de box
  Ik doe dus graag mee met de winactie.

 • Linda Smeets

  1 jaar ago

  Jammer dat hij niet meer te verkrijgen is!
  Ik doe graag mee en ben als theeleut zijnde dan ook het meest benieuwd naar de Pickwick Green Tea Orange Mandarin en Pickwick Herbal Camomile Honey theeƫn.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De Monsterdoos jubileum editie - MeerVanMir on mei 27, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Suus bakt: een potje lente cupcakes

  Toen ik jaren geleden begon met bakken maakte ik vooral ...

  Sluiten