Vorige week lag er een briefje op de deurmat van de postbode met de mededeling dat mijn pakketje opgehaald kon worden bij de DHL servicepoint. Ik maakte een klein sprongetje, want ik wist gelijk wat voor een pakket dat zou zijn. Op alle social media was de komst namelijk al aangekondigd. Jawel, er was weer een nieuwe Monsterdoos samengesteld. Dat dit concept nog niet bij iedereen bekend is, blijkt wel uit het feit dat toen ik bij de DHL servicepoint om een Monsterdoos vroeg, hij aankwam zetten met een enorme doos in plaats van mijn blauw wit pakketje. Ik heb hem dus maar verteld dat ik niet iets groots (monsterlijk) zocht, maar mijn box vol boodschappen.

De inhoud van de Monsterdoos

Ook dit weer ben ik helemaal happy met de inhoud van mijn Monsterdoos. Natuurlijk zit er altijd wel iets in waar ik geen boodschap aan heb (bijvoorbeeld kattenvoer) of dat ik gewoon niet lekker vind, maar gelukkig bevat de doos doorgaans ook veel lekkernijen. Dit zat er dit keer in:

 • Hero jam
 • Conimex Jakarta Vegetarische Kroepoek
 • Princes MSC Tonijnsteak
 • Nakd Lemon Cake reep
 • Jules Destrooper mini’s
 • Wicky Ice Tea green Citroen
 • Wicky Ice Tea green Perzik
 • Wicky Water Tropisch Fruit
 • Wicky Water Rood Fruit
 • Quaker Kids Crunchy Mix-Up Chocolate
 • Pickwick Green Tea Orange Mandarin
 • Pickwick Herbal Camomile Honey
 • Hero Cassis Zero
 • Dream Coconut of Almond
 • Fortuin Vruchtenhartjes
 • Loctite Kintsuglue
 • Slimpie GO
 • Atkins Cappuccino Nut reep
 • ELF Voetbalgids
 • Friesche Vlag Latte Bio opschuimmelk
 • Slurpfruit aardbei 4-pack
 • ABC Salty Soy Sauce
 • Green Saffron kruidenmix
 • YES! Cranberry & Dark Choc notenreep 3-pack
 • Organix Just apple, pineapple & coconut
 • Renske Vers kattenvoer

Dat is een leuke doos vol boodschappen voor een klein prijsje. Dus schrijf je alvast in voor de volgende editie!

Winactie

Als je nou denkt “wat een leuke doos, die ga ik ook bestellen” heb ik slecht nieuws voor je. De huidige editie is volledig uitverkocht! Natuurlijk kan je de inhoud wel bestellen, maar niet meer voor het leuke prijsje. Gelukkig hebben ze bij Monsterdoos er wel nog eentje voor mij apart gehouden om weg te kunnen geven. Wil je dus toch nog een doos vol lekkernijen om te proberen in huis hebben, laat dan weten waar je het meest nieuwsgierig naar bent en wie weet krijg jij de Monsterdoos opgestuurd. Meedoen kan tot en met zaterdag 1 juni. Succes!

Lees ook: de Monsterdoos 2020