De voorbereidingen voor het komende schooljaar zijn nog steeds in volle gang. De vakantie is immers over de helft en om mij heen hoor ik iedereen al klagen over verveelde kinderen. Tijd dus om alweer in schoolmodus te komen en hoe kan dat beter dan met heerlijke nieuwe schoolspulletjes! Vorig jaar had mijn oudste voor haar eerste schooldag al een prachtige uilenrugzak gekregen. Ze was er zo ontzettend blij mee en ze voelde zich een enorm grote meid dat ze ermee naar de basisschool mocht. Maar helaas heeft ze een aantal lekkende melkbekers gehad en was er ook een keer een bakje met knoflookolijven open gegaan, dus de aanblik en geur van de tas was niet meer als op de eerste dag van het schooljaar. Ik wilde het mijn meisje niet aandoen er nog een jaar mee rond te lopen, dus ging ik op zoek naar een nieuwe rugzak.

Een nieuwe rugzak nodig

Nou ja, twee rugzakken eigenlijk, want in maart gaat ons tweede meisje natuurlijk ook naar school. Zij heeft uiteraard ook een tas nodig voor haar broodtrommel en melkbeker. Toen ik de dames vroeg wat ze zelf leuk zouden vinden, kwam er een gelijkluidend en duidelijk antwoord: een roze tas. Daar kon ik wel wat mee. Ik had namelijk eerder dit jaar van Bulbby een reporterstas gehad met mijn blognaam er op. Ik wist dus dat ik er ook terecht kon voor rugzakken voor de kinderen. Zoals je weet ben ik dol op gepersonaliseerde producten en laat Bulbby daar nou net specialist in zijn. Ik hoefde op de site niet lang te zoeken, want op de homepagina zag gelijk al een plaatje voor een junior rugzak.

Een rugzak personaliseren

Ik ben met de meiden gaan zitten en heb ze meegenomen in het styling proces. Als eerste was de kleur waar uit gekozen kon worden. Ik heb ze nog er proberen van te overtuigen dat er meer dan één kleur roze was, maar de dames wilden persé dezelfde. Dan maar onderscheid in het lettertype en figuurtjes er om heen. Heel even leek dat ook lastig te worden, want toen de oudste hartjes wilde, wilde haar zusje het uiteraard ook. Gelukkig had ik daar nog enigszins overredingskracht en was het daarna nog alleen maar een kwestie van het lettertype uitzoeken. Daar hadden ze dan weer geen mening over. Enkele dagen later hadden we de rugzakken al binnen. De dames (en ik ook) zijn er zeer tevreden mee en hebben al een klein stukje ermee gewandeld. Helemaal klaar voor school dus!

Wist je trouwens dat ze bij Bulbby ook hele leuke kinderrugzakjes hebben? Handig voor de kindjes die naar het kinderdagverblijf gaan. Oh ja, neem ook vooral eens een kijkje op hun schoolspullen pagina voor nog meer inspiratie. Zeker de moeite waard!

Lees ook: originele afscheidscadeautjes voor de juf