Yes! De Monsterdoos is er weer en wel de Monsterdoos lente editie 2020! Ik kreeg het vandaag binnen en ben weer happy met de inhoud. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe producten te ontdekken. Ik snap het concept van de doos ook wel, want er zijn altijd wel items die ik vervolgens in de supermarkt zelf haal. En natuurlijk ben ik gewoon dol op de snoepjes en snackjes die er vaak in zitten. De Monsterdoos is in dit tijdperk ook wel weer bijzonder. Je zou namelijk kunnen beargumenteren dat het een vorm van hamsteren is. Maar zelf vind ik het vooral nog altijd meer een kennismaking met nieuwe producten. Wie is daar nou niet fan van?

Dit zat er in de vorige Monsterdoos

Wat is de Monsterdoos ook alweer?

Het is een doos vol boodschappen, dat je kan aanschaffen voor een bedrag van slechts €12,95. Elke nieuwe editie bevat weer nieuwe producten, dus je kan keer op keer verrast worden. Soms kan je van tevoren al spieken wat er in zit en soms is het nog een geheimpje. Gelukkig voor je ben ik heel slecht in geheimpjes bewaren, dus kan je bij mij gewoon de producten al zien. Op de hieronder afgebeelde foto staat de inhoud van de Monsterdoos lente editie 2020. Wat een hoop heerlijkheid toch weer! Nietwaar? Wat is jouw product waar je het meest nieuwsgierig naar bent? Ik was geïntrigeerd door de Napeleon cassis ballen. Ik dacht eerst dat het dropballen waren, dus was erg verbaasd toen ik een totaal andere smaak in mijn mond had. Of het lekker was? Daar ben ik nog niet helemaal over uit. De koekjes zijn een ander verhaal. Jummie!!!

https://meervanmir.eu/de-monsterdoos-lente-editie-2020-is-nu-verkrijgbaar

Winactie

Ook dit keer ga ik iemand blij maken met de Monsterdoos lente editie 2020. En omdat we allemaal een beetje eenzamig zijn zonder onze vrienden, kan je nu de doos winnen voor een ander. Laat mij weten wie een exemplaar verdient en wie weet gaat het zijn of haar kant op. Meedoen kan tot en met 25 april. Succes!

Voor extra kansen kan je ook meedoen bij Fleur.