De Monsterdoos lente editie 2020 is nu verkrijgbaar!

Yes! De Monsterdoos is er weer en wel de Monsterdoos lente editie 2020! Ik kreeg het vandaag binnen en ben weer happy met de inhoud. Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe producten te ontdekken. Ik snap het concept van de doos ook wel, want er zijn altijd wel items die ik vervolgens in de supermarkt zelf haal. En natuurlijk ben ik gewoon dol op de snoepjes en snackjes die er vaak in zitten. De Monsterdoos is in dit tijdperk ook wel weer bijzonder. Je zou namelijk kunnen beargumenteren dat het een vorm van hamsteren is. Maar zelf vind ik het vooral nog altijd meer een kennismaking met nieuwe producten. Wie is daar nou niet fan van?

Dit zat er in de vorige Monsterdoos

Wat is de Monsterdoos ook alweer?

Het is een doos vol boodschappen, dat je kan aanschaffen voor een bedrag van slechts €12,95. Elke nieuwe editie bevat weer nieuwe producten, dus je kan keer op keer verrast worden. Soms kan je van tevoren al spieken wat er in zit en soms is het nog een geheimpje. Gelukkig voor je ben ik heel slecht in geheimpjes bewaren, dus kan je bij mij gewoon de producten al zien. Op de hieronder afgebeelde foto staat de inhoud van de Monsterdoos lente editie 2020. Wat een hoop heerlijkheid toch weer! Nietwaar? Wat is jouw product waar je het meest nieuwsgierig naar bent? Ik was geïntrigeerd door de Napeleon cassis ballen. Ik dacht eerst dat het dropballen waren, dus was erg verbaasd toen ik een totaal andere smaak in mijn mond had. Of het lekker was? Daar ben ik nog niet helemaal over uit. De koekjes zijn een ander verhaal. Jummie!!!

https://meervanmir.eu/de-monsterdoos-lente-editie-2020-is-nu-verkrijgbaar

Winactie

Ook dit keer ga ik iemand blij maken met de Monsterdoos lente editie 2020. En omdat we allemaal een beetje eenzamig zijn zonder onze vrienden, kan je nu de doos winnen voor een ander. Laat mij weten wie een exemplaar verdient en wie weet gaat het zijn of haar kant op. Meedoen kan tot en met 25 april. Succes!

Voor extra kansen kan je ook meedoen bij Fleur.

46 thoughts on “De Monsterdoos lente editie 2020 is nu verkrijgbaar!

 • Ik gun een goede vriendin dit mooie pakket. Zij valt in de risicogroep, waardoor het voor haar echt heel erg belangrijk is dat zij thuis blijft. Zo pittig voor haar! Tijdens het vele beeldbellen samen zie ik hoe zwaar zij het heeft in dit isolement… Deze opsteker kan zij wel gebruiken! ♥️

 • Ik doe heel graag mee voor mijn ouders. Beiden ruim 70+ en hun leven is echt heel eenzaam geworden. Geen mantelzorg meer, geen kleinkinderen, niet even naar de markt of ergens koffie drinken. De kleine lichtpuntjes halen ze nu uit de post die iets leuks brengt!

 • Heel graag zou ik mijn dochter willen verrassen met deze monsterdoos.
  Sinds wij geheel in thuisisolatie zitten, doet zij alle boodschappen voor ons.
  Via appjes, telefoontjes, e-mailtjes en via de app videobellen zorgt zij dat wij de tijd wel doorkomen.
  Vandaag hebben haar kinderen met stoepkrijt allemaal hartjes getekend met ‘we missen jullie zo’, dat deed ons veel.
  IK volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 • Wat een leuke box weer deze keer…. ik zal hem graag willen winnen voor mijn moeder. Helaas hebben we elkaar al een tijdje niet gezien en gaat eerst ook nog niet gebeuren. We werken beiden in de zorg, een leuke monsterbox om haar te verrasssen zal leuk zijn. Groetje ilsiee

 • elisabeth maria martina says:

  mooi gebaar voor ons mam, met haar 92 jaar is dit een hele angstige en eenzame tijd voor haar, maak haar maar blij met al deze verwennerij en doe haar de groetjes van mij
  die cassisballen lijken me verrukkelijk

 • Dat ziet er uit als een fijn pakket. Ik zou hier graag mijn vader en moeder mee verrassen. Nu we ze in deze tijden praktisch niet zien en zij de ons en vooral de kleinkinderen erg missen zou dit pakket echt een lichtpuntje zijn.

 • Iris Bakker says:

  Ik doe graag mee voor mijn zusje, die hoogzwanger is en haar verlof op een heel andere manier doorbrengt dan van te voren gedacht en er eigenlijk niks aan vindt zo. Straks natuurlijk ook geen kraamvisite en het is allemaal gewoon maar even stom!

 • Voor mijn moeder! Voor haar eigen gezondheid hebben wij elkaar al weken niet gezien, ondertussen is ze jarig geweest en zijn de Paasdagen voorbij gevlogen (terwijl zij altijd bij ons komt gourmetten)! Deze verrassingsbox zou haar echt verrassen 🙂

 • Ik zou het zo graag de leefgroep van mijn dochter gunnen. Volwassenen met een mentale handicap die ook een zware psychiatrische problematiek hebben en. Ze zijn al 5 weken in quarantaine, mogen niet naar huis of bezoek krijgen. Deze mensen zijn een beetje een vergeten groep in Deze corona tijd.

 • Ik zou het zo graag de leefgroep van mijn dochter gunnen. Ze zijn al 5 weken in quarantaine, mogen niet naar huis of bezoek krijgen. Deze mensen zijn een beetje een vergeten groep in Deze corona tijd.

 • Yvonne Timmermans says:

  Wat een toffe box! Ik doe mee voor m’n lieve huisgenootje. Al wekenlang is zij al vrijwilliger aan het werk in het Erasmus MC. Het is pittig, maar ze doet het met alle liefde! Deze box zal haar zeker weten een boost geven. En wie weet mag ik er ook nog van mee genieten hihi.

 • Ik doe heel graag mee voor mijn zusje. Via de computer probeert ze nu elke dag met haar 31 kleuters te praten, lesjes te geven, dansjes te leren, te knutselen, enz. De kinderen vinden het zo fijn om de juf elke dag te zien en te spreken. Terwijl ze normaal maar twee dagen per week werkt en haar eigen dochters nu ook thuis heeft. Petje af!

 • Gun het mijn vriendin Shirley want de paranoia is sterk bij haar.Liet me helemaal schrikken toen ze dacht besmet te zijn.Bleek uiteindelijk lariekoek,Maar heb er later wel om kunnen lachen.Kan niet wachten totdat we weer samen gaan stappen.Tot die tijd wil ik haar wel dit geven want ze is er altijd voor me wanneer ik haar nodig heb.

 • Anita te Gussinklo says:

  Ik gun deze verrassingsbox mijn moeder.
  Ze behoort tot de risico groep en zit nu al weken thuis.
  Ik weet zeker dat ze deze verrassing zeker kan waarderen.

 • Ik doe heel graag mee voor mijn moeder. Ze staat altijd voor mij klaar en nu zou ik graag iets terug willen doen. Ze was helaas al een half jaar voor de huidige Corona-uitbraak aan huis gekluisterd vanwege voetklachten en dat valt haar nu met deze periode er achteraan heel zwaar. Dit zou een mooi bedankje en een mooie opsteker voor haar zijn.

 • Heleen Haarsma says:

  Voor mijn lieve dochter! Ze is nu de hele dag thuis met haar 2 dochters en speelt de hele dag voor juf en ook nog haar eigen werk ( ze mag thuis werken ) erbij doen. Deze topper verdient wat extra’s! 😀

 • Deze doos gun ik mijn moeder. Op 3 mei wordt ze 85 jaar; het feestje op locatie was al gepland. Helaas, dat gaat nu niet door en dat vinden we zo jammer…… Maar we zijn dankbaar dat ze haar verjaardag toch kan ervaren, en met deze doos zal het een verrassende dag worden ! Ze koopt nooit eens iets bijzonders of lekkers voor zichzelf, nu kan ze allerlei lekkere dingen proeven !

 • Ik doe graag mee voor mijn ouders. Ze zijn zo bang voor Corona dat ze de straat niet meer op durven. Ze sluiten zich echt helemaal af en zijn digitaal ook niet handig. Contact gaat daarmee erg moeizaam!

 • ik gun het mijn zwangere vriendin, want zwanger zijn in deze tijd is toch extra bijzonder. Ze kan er helaas minder van genieten als ik destijds. Ik gun haar een oppepper!

 • Ik gun het mijn zus. Alleenstaande mama van 3, die zich een slag in de rondte werkt om rond te komen. Ze heeft het financieel enorm zwaar, en de scheiding is nog steeds niet rond door de coronacrisis. Duus ook veel stress. Gun haar iets extra’s.

 • Ik gun het mijn zus, die iedere woensdag ochtend mijn dochter 3 uurtjes opvangt, zodat ik even de boodschappen in huis kan halen en iets voor mezelf kan doen. Zo lief dat zij mijn dochter ( met beperking) even bezig wil houden om mij te ontlasten. En dit blijft zo, want voorlopig gaat de school van mijn dochter pas in juni weer open. Dus ik zou haar graag verrassen met deze verrassingsbox!

 • Tamara Jongkees says:

  Ik zou hem graag winnen voor mijn zusje en zwager. Zij zouden vrijdag trouwen, maar helaas kan de bruiloft niet doorgaan. Dit zou een leuke verrassing voor ze zijn. Hopelijk mag de bruiloft in oktober wel door gaan!

 • Mijn ouders! ik zie ze gelukkig nog wel: met mooi weer komen ze achterom buiten op bezoek. verantwoord en zo kan ik (en de kids) ze toch zien. want ik mis ze enorm: normaal zie ik ze bijna elke dag en nu 1 keer per week. ze vinden het niet fijn om naar de winkel te gaan dus dat doe ik zoveel mogelijk voor ze en ze verdienen zeker weten wat extras nu!

 • Ik wil er niet zo’n lang verhaal van maken. Ik gun hem mijn zus heel erg. Alleen staande moeder met 1 zoon van 20 ( met achterstand) hart en suiker patiënt. Maar eigenlijk gun ik het iedereen wel.

 • Deze doos wil ik heel graag voor mijn oudste zoon die op kamers woon blij mee maken,helaas zit hij nu zonder werk ivm Corona crisis.

  En heeft nu helaas geen inkomen nu.

  Hier kan ik hem zeker blij maken.

  Groet klein. ( Nadia)

 • Anneliese de Waal says:

  Ik doe erg graag mee voor mijn moeder, ze valt in de risico groep en komt niet veel meer buiten, alleen in de tuin.
  Zou geweldig zijn om haar hier mee te verrassen 🙂 🙂 .
  Groetjes Anneliese

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.