Cartoon Network ken je vast al wel. Het is opgericht in 1992 en heeft zich ontwikkeld tot een cultureel fenomeen in de wereld van animatie. Wat begon als een kanaal dat uitsluitend klassieke cartoons uitzond, zoals de bekende creaties van Hanna-Barbera, is inmiddels een plek voor voor innovatieve en grensverleggende animatieseries.

In de jaren 90 introduceerde Cartoon Network een reeks originele shows, bekend als ‘Cartoon Cartoons’, waaronder invloedrijke titels zoals “Dexter’s Laboratory”, “The Powerpuff Girls” en “Johnny Bravo”. Deze series, met hun unieke stijlen en humor, spraken zowel kinderen als volwassenen aan. Naast televisie heeft Cartoon Network ook een aanzienlijke impact gehad op digitale platforms. Met een scala aan online games, apps en streaming-opties heeft het netwerk zich aangepast aan de veranderende manier waarop jongere generaties media consumeren.

Elke maand deelt Cartoon Network haar highlights voor de betreffende maand met welke series je niet missen wil. Dit zijn die van februari!

Ivandoe

Mis de start van hoofdstuk 5 – Reis naar de Adelaarsberg niet, met elke dag een nieuwe aflevering. Zal Ivandoe eindelijk zijn zoektocht voltooien en de Gouden Veer vinden? Laten we het samen uitzoeken!

Ga samen met Ivandoe op reis, vanaf 12 februari elke dag om 15.00 op Cartoon Network!

Teen Titans Go! Takeover

De Teen Titans nemen Cartoon Network over! Ze nemen je mee naar hun heldenwereld en doen je grootste krachten ontwaken. Het is tijd voor actie, gekke avonturen, onbeperkt plezier en superkrachten. De film Teen Titans Go! vs. Teen Titans zal worden uitgezonden tijdens de Takeover.

Vergezel de Teen Titans Go tijdens hun gekke avonturen, vanaf 3 februari elk weekend om 10.40 op Cartoon Network!

Cartoonito bij Cartoon Network

Speciaal voor de jongere kijkers verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor een leuke ochtend. Met shows als Batwheels, Grizzy & The Lemmings, The Tom & Jerry Show en Bugs Bunny Builders. 

Bekijk de leukste afleveringen van je Cartoonito vrienden, elke dag om 9.00 uur op Cartoon Network.

Deze winacties staan nog open op MeerVanMir:
https://meervanmir.eu/stratego-spel-jumbo/
https://meervanmir.eu/helpen-bij-huiswerk-rekenen-taal-basisschool/
https://meervanmir.eu/boek-het-menselijk-lichaam/