Vandaag was ik door mijn agenda aan het bladeren en een beetje vooruit aan het kijken. Wist je dat moederdag al om het hoekje aan het loeren is? Serieus, het is echt over twee weken ongeveer al. En ik heb er gewoon nog niets over geschreven! Schande gewoon! Normaal gesproken had ik je nu waarschijnlijk al dodelijk verveeld met al mijn tips wat betreft een cadeau Moederdag. Gelukkig hebben we nog wat tijd, dus ga ik jullie nu blij maken met mijn allereerste suggestie: My Jewellery moederdag.

Het is het gebaar dat telt

Ik moest even goed nadenken wat ik vorig jaar voor moederdag gekregen had. Manlief wist het in ieder geval ook niet meer. Twee jaar geleden had ik mijzelf een föhn cadeau gedaan. Inmiddels worden de kinderen groter en willen ze echte attenties aan mij geven. Het liefst iets wat ik dragen kan zodat ze elke keer weer opnieuw kunnen zeggen, dat ze mij dat gegeven hebben. Maar ja, heb wel vier kinderen natuurlijk. Als ze mij alle vier zoiets speciaals willen geven, gaat het al snel in de cijfers lopen. En dat is nou niet echt de bedoeling, want deze mama is net zo blij met zelf gemaakte knutselwerkjes en een opgedragen gedichtje. Gelukkig zag ik aardig wat leuke items in de collectie van My Jewellery moederdag. En alles voor een zeer beschaafd prijsje. Ik weet zeker dat manlief en de meiden daar wel wat leuks vinden kunnen. (Mocht hij een keertje mijn blog lezen: graag candy ketting met hartje ;’)).

Wees gewaarschuwd!

Maak goede afspraken met jezelf als je een kijkje neemt op de website van My Jewellery, want voor je het weet heb je meerdere malen op het knopje “in winkelwagen” geklikt en heb je nog geen dag later een bestelling op de deurmat. Ik ben daar ook in getuind. Ik ging even browsen en heb nu twee nieuwe broeken en een jurkje binnen. Geen enkele haar op mijn hoofd, die daar spijt van heeft. Maar het is toch weer een pakketje thuis, dat ik verklaren moest. Dus bij deze ben je gewaarschuwd voor als je een kijkje neemt bij My Jewellery. Mocht je het aandurven, check dan ook zeker even de kleding op de website. De zwarte corduroy flared pants kan ik je zeker aanraden! En mocht je nou niets gekregen hebben voor moederdag, dan is het een goed excuus om er een My Jewellery moederdag van te maken.