Is binnenkort je vriend of een vriend van je jarig? En heb je geen idee wat je nu weer voor cadeau moet geven? Lees dan snel verder. In dit artikel inspireren we je met een aantal ideeën voor een leuk cadeau.

Geef een ervaring cadeau

Veel mensen kopen zelf al spullen die ze willen hebben. Is jouw vriend ook zo’n persoon? Dan is het vele malen leuker om een ervaring cadeau te geven. Is je vriend bijvoorbeeld gek op voetbal? Geef dan voetbalkaartjes cadeau of ga samen naar een voetbalwedstrijd. Als je vriend juist zelf liever sportief bezig is, geef dan een sportief cadeau. Ga bijvoorbeeld samen jeu de boulen, midgetgolfen of squashen. Kan je niet kiezen? Geef dan een cadeaubon voor sporten cadeau. Zo kan je vriend zelf kiezen wat hij wilt gaan doen. Hij kan bijvoorbeeld kiezen voor een proefabonnement. Als je vriend meer van puzzelen houdt, zijn een escaperoom of speurtocht een goede keuze. Met een speurtocht leren jullie meteen een nieuwe stad kennen. 

Een ontspannen cadeau

Veel mannen denken er zelf niet aan, maar als ze eenmaal iets ontspannends doen vinden ze het heerlijk. Geef daarom bijvoorbeeld een dagje sauna cadeau. Heb je een groter budget? Boek dan ook een massagebehandeling voor je vriend. Let wel op dat je kiest voor een sauna met badkledingdagen, als jullie liever niet naakt naar de sauna gaan. Als hij helemaal geen liefhebber is van de sauna kun je eventueel een losse behandeling cadeau geven, zoals gezichtsbehandeling, lichaamspakking of massage. Als dit niet goed past bij je budget kun je zelf producten kopen, waardoor je vriend thuis kan ontspannen. Denk bijvoorbeeld aan een goede bodylotion, scrub, lotion, bodylotion en gezichtsmasker. Is het cadeau voor je partner? Plan dan een dagje in dat jullie gaan relaxen en maak gebruik van de verzorgingsproducten. Combineer het met een bad of lange douchebeurt om helemaal tot rust te kopen.

Vergeet geen kaart te geven

Ondanks dat we tegenwoordig bijna alles online doen, waarderen veel mensen een fysieke verjaardagskaart. Het is namelijk iets zeldzaams. Hierdoor vinden veel mensen het extra leuk om een kaartje te krijgen. Er is volop keuze qua verjaardagskaarten man, zoals in de categorie verjaardag man grappig. Zo zit er altijd een kaart bij die past bij jouw vriend. Door een verjaardagskaart te kiezen die past bij hem laat je zien dat je echt moeite hebt gedaan. 

Is je vriend toe aan een weekendje weg? Kijk dan eens bij de aanbiedingen voor een nachtje weg. Bij verschillende aanbieders kan je slechts voor een paar tientjes een voucher voor een hotelovernachting kopen.