Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Voor als je op zoek bent naar meer informatie over leuke Bugaboo deals en kortingen!

Ik houd van opruimen. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Althans, dan geldt voor mij in ieder geval. Elk jaar ruim ik alle kasten en kamers uit en doe ik alles weg wat wij dat jaar niet of nauwelijks gebruikt hebben. Ik ben totaal geen hamster! Het scheelt waarschijnlijk ook dat we geen zolder of grote schuur hebben waar ik spullen op kan slaan. Dat en het feit dat de wens voor een derde nog niet bij ons beide aanwezig was, heeft ervoor gezorgd dat ik geen babyspullen heb bewaard. Ja, een bak met wat eerste kleertjes en speeltjes van Marley en Lennox. Dat is natuurlijk super leuk voor later. But that’s it! Maar dat betekent dus wel dat wij alles opnieuw moeten aanschaffen en stiekem is dat ook wel leuk hoor. Gelukkig krijg ik van heel veel lieve mensen om mij heen ontzettend veel mooie spullen.

Klik op Baby uitzet voor meer handige producten

De keuze is reuze!

Als het om babyspullen gaat, is het best moeilijk om een keuze te maken. De keuze is reuze en soms zie ik door de bomen het bos niet meer. Zeker als het gaat om kinderwagens. Marley en Lennox hebben allebei in een Bugaboo Frog gelegen. Ik kreeg deze wagen van mijn lieve broer en schoonzus en daar ben ik ze nog dankbaar voor. Wat een fijne wagen was dat! Licht in gewicht en makkelijk in en uit elkaar te klappen. Ik kon de wagen met één vinger besturen en de wagens van Bugaboo zijn ook nog eens en heel duurzaam. Het enige wat ik minder vond, was de hoogte. Voor het in en uit de wagen tillen, is een iets hogere bak wel fijn. Bovendien kon ik hierdoor niet zo goed bij de boodschappenmand onderin de wagen. Gelukkig is Bugaboo een bedrijf wat altijd blijft innoveren en uitbreiden. De oude vertrouwde modellen komen verbeterd en voorzien van een nieuwe naam weer op de markt. Dit keer heb ik gekozen voor de Bugaboo Buffalo, die gelukkig hoger is dan het oude model.

bugaboo deals

Bugaboo is duurzaam en kan prima nog een ronde mee!

Inmiddels is de Bugaboo Buffalo ook niet meer nieuw verkrijgbaar, want ook daarvoor is weer een nieuwe, verbeterde versie op de markt gekomen. Ik neem de kinderwagen over van een vriendin. Bugaboo is duurzaam en kan prima een tweede, derde of zelf vierde ronde mee! Gelukkig kan je op de site van Bugaboo nog wel alle instructiefilmpjes van oude modellen bekijken en bovendien kan je alle onderdelen gewoon los bestellen, mocht er toch iets kapot of verdwenen zijn. Met een complete Bugaboo kan ik voorlopig weer vooruit. Ook de autostoeladapters zijn ideaal, zo klik je het autostoeltje moeiteloos op het onderstel van de kinderwagen. Ik kijk er in ieder geval weer heel erg naar uit om straks met onze kleine spruit aan de wandel te gaan!