Muziek is altijd een groot onderdeel van en in mijn leven geweest. Ik heb in een band gezongen en vaak op het podium gestaan. De liefde voor muziek is ook duidelijk aanwezig bij mijn kinderen. En net zoals het bij hun papa en mama is, is ook hun smaak behoorlijk breed. Ze zijn dol op kinderen voor kinderen en K3, maar ook Rammstein of een goede opera kunnen ze waarderen. Het hangt helemaal van hun bui af. Op dit moment vinden ze het nog erg leuk om in de woonkamer mee te dansen, maar het zal mij niet verbazen als ze binnenkort op hun eigen kamer naar hun eigen muziek willen luisteren. Daarom heb ik ze alvast een beetje op gang geholpen met een speaker. Niet zomaar eentje, maar een hele hippe. We hadden al de beer (lees hier) en sinds kort verrijkt de eenhoorn ons huishouden. Al enig idee waar ik het over heb?

De speakers van Bigben Lumin’us

Op dit moment worden ze nog niet gebruikt als muziek set. Nou ja, niet door de kinderen dan, want als ik op hun kamer bezig ben gebruik ik ze wel degelijk als speaker. Dat gaat ook erg gemakkelijk door de bluetooth verbinding. En als ik even ergens anders moet ze zijn, pak ik het gewoon op en neem ik het mee. De speakers zijn namelijk draadloos. Maar ik dwaal weer eens af. De meiden gebruiken ze nu dus voornamelijk als nachtlamp. Elke avond staan ze met hun afstandsbediening bij de beer en de eenhoorn en overleggen ze bij welke kleur ze die nacht willen slapen. De speakers zijn namelijk ook lampen en nog eens met mogelijkheid van verschillende kleuren. Soms pesten ze elkaar ook ermee door met hun eigen afstandsbediening de kleur van de ander te veranderen. Ik bereid me er alvast enigszins op voor dat dat ook zo zal zijn met de muziek, die opgezet gaat worden. Dat deden wij vroeger ook. Tot grote frustratie van mijn ouders uiteraard, want we probeerden elkaar te overtroeven qua volume. Ik weet dat de Bigben speakers een aardig geluid produceren, dus dat belooft wat.

Lees ook: rolgordijnen in de kinderkamer

Mocht je dus op zoek zijn naar een leuke lamp voor op de kinderkamer waar je ook nog eens muziek mee kan afspelen? Dan kan ik je de Lumin’us van Bigben zeker aanbevelen. De beer hebben wij al ruim twee jaar in ons bezit en het werkt nog uitstekend!

Voor meer van deze speakers klik je hier.