Ik vind het heerlijk om te bloggen en elke dag weer met leuke verhalen en producten op de proppen te komen. Vooral het  laatste is leuke bijkomstigheid van het onderhouden van een website. Ik heb door mijn blog de afgelopen twee jaar zoveel nieuwe producten mogen ontdekken waar ik anders zelf niet tegen aan was gelopen. Zo gebeurde het laatst ook met het product Tastea.

Ik had de Tastea wel al eerder voorbij zien komen bij een andere blogger en was al gefascineerd erdoor geraakt. Wat kon er nou zo bijzonder zijn aan een thee, dat iedereen er ineens een bus van zou willen bestellen? Thee is toch gewoon thee? En dit waren ook nog eens blaadjes in plaats van zakjes! Dan heb je weer zo’n zeefgeval nodig en dan nog ben je non-stop stukjes theeblad uit je mond aan het halen. Mij niet gezien hoor! Totdat ik met Tastea in contact raakte.

Zwangerschapsthee

Ik wist niet dat er naast de standaard theetjes en smaakjes er ook thee bestond dat meer dan alleen een warm drankje is. Tastea is namelijk gespecialiseerd in luxe thee blends die niet alleen lekker zijn, maar ook iets voor het lichaam kunnen betekenen. En toen ik ook nog eens hoorde, dat ze er eentje speciaal voor zwangere vrouwen hebben ontwikkeld, wist ik dat ik het wilde proberen. Deze zwangerschapsthee, genaamd “Bun in the oven“, heeft namelijk de volgende kenmerken:

  • Aangenaam 3de trimester
  • Ontspannen
  • Vitamine boost
  • Soepele bevalling door het versterken van de baarmoeder
  • Snellere kraamzuivering

Of de bevalling echt soepeler verlopen is laat ik tezijnertijd wel weten, maar baat het niet dan schaadt het niet. Wat ik wel een fijn idee vind is dat de theeblend rijk is aan belangrijke vitaminen en mineralen zoals zink, magnesium, calcium en ijzer. Aangezien er eerder bloedarmoede bij mij geconstateerd was, kon een extra shot ijzer geen kwaad. En de magnesium zou vast helpen tegen die vervelende krampen in mijn benen.

Mijn ervaring

Inmiddels heb ik de thee al een paar weken in huis en bijna dagelijks gedronken. Of het effect heeft gehad op mijn ijzerwaarde zal ik binnenkort horen. Wel heb ik geen last meer gehad van verkrampte kuiten gehad, dus er heeft sowieso iets geholpen. Verder geniet ik ook gewoon van het smaakje thee en door de handige Tastea theebeker krijg ik ook geen losse theeblaadjes in mijn mond bij het drinken. Het enige wat ik in het begin een beetje lastig vond was hoe ik deze moest gebruiken. Er zat namelijk geen enkele gebruiksaanwijzing bij en vreemd genoeg kon ik niet met logisch beredeneren er zelf achter komen. Gelukkig konden mijn vriendinnetjes mij vertellen dat de theeblend onderin gaat, het hete water erover heen en daarna de filter erop. Ik houd het maar op niet goed werkende hersenen door de zwangerschap.