Helaas komt aan alle leuke winacties weer een eind. Vandaag is het alweer de laatste Vaderdag Vrolijkheid actie dat online komt. En juist daarom sluit ik het graag af met mijn eigen favoriete speelgoedmerk en dat is Fisher-Price. Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik groot fan ben van het speelgoed van Fisher-Price.Ik ben er mee opgegroeid en mijn dochters spelen er ook graag mee. Dat is ook wel logisch, want het stimuleert de fantasie en het is altijd nieuw, verrassend en grappig. Net als je denkt dat ze niet meer iets nieuws kunnen verzinnen, komen ze weer met een innovatief en bijzonder product op de markt.

Persoonlijk vind ik het speelgoed voor de allerkleinsten het leukst. De voor de mini bestemde producten zijn niet alleen kleurrijk en vrolijk om te zien, maar stimuleren ook nog eens de zintuigen van de kleine telg. Ik had al eerder geschreven hierover en dan met name over de activity krokodil als ideaal kraamcadeau. Maar wist je dat er ook een activity olifant is? Wij hebben deze ontvangen en ik verheug me er nu al op dat de kleine meid er in het najaar de grootste lol mee gaat hebben.

Maar er is nog een leuk (redelijk) nieuw product van fisher-Price op de markt, speciaal voor de kleine kinderen. Misschien heb je het al in de winkel gespot? Ik heb het over de schattige BeatBo Buggies. Het zijn kleurrijke kleine autootjes met vrolijke lichtjes, speelse melodietjes en grappige dansbewegingen. Je activeert één van deze activiteiten door op het hoofdje te drukken. Het idee is dat de kleintjes door de geluidjes nieuwsgierig worden en steeds meer willen horen. Een soort van actie versus reactie. Het is dan wel uitermate geschikt voor de kleintjes, maar ook de peuter heeft er de grootste lol mee. Ze vindt het heerlijk om alles te herhalen wat de BeatBo zegt en moet er vervolgens smakelijk om lachen. Als de mini er in het najaar niets aan vindt, kunnen de andere dames er in ieder geval hun lol mee op.