Je man verblijden met een leuk overhemd

Oké, het is natuurlijk Vaderdag en dan moet er ook echt iets leuks voor alleen de papa’s als winactie online komen. Alhoewel de meeste vaders de producten van de afgelopen drie dagen vast en zeker ook leuk vinden om te ontvangen.  Toch verdienen de heren ook een “volwassen” cadeau voor Vaderdag te krijgen. Maar daar ligt ook gelijk het probleem. Wat is nou leuk om te geven aan de vader van je kinderen?

Het is niet één maar twee keer per jaar, dat je een cadeautje moet verzinnen voor je partner. Ik weet niet hoe het met jouw man zit, maar de mijne heeft absoluut geen wensen. Dit maakt het erg lastig shoppen voor hem. En dat twee keer per jaar! Als ik hem een geurtje zou geven zou hij zeggen dat de vorige nog niet op was. Een lekker biertje haalt hij zelf wel. Een goed boek zou nog een optie zijn ware het niet dat er nog genoeg ongelezen boeken in de kast liggen. Eerlijk gezegd wordt mijn inspiratie elk jaar minder. Heel erg jammer, want andersom verzint hij de meest lieve en romantische cadeautjes voor mij. Suggesties zijn dus zeker welkom.

Speciaal voor alle andere vrouwen die eenzelfde soort man hebben als ik, heb ik nu wellicht de oplossing. Heb je wel eens overwogen een leuk overhemd aan te schaffen voor je partner?  Het enige wat je ervoor nodig hebt zijn de maten van je geliefde man. Vooral de boordmaat is dan belangrijk om te weten.  Probeer deze subtiel bij hem te ontfutselen en schrijf het ergens op, want deze ga je geheid vergeten op het moment dat je wil bestellen. Wat ook wel handig is om vooraf te weten is of je man langere armen heeft dan gemiddeld en of hij wel of niet van button down shirts houdt. Mijn manlief vindt dat namelijk helemaal niets. Als je alle gegevens verzameld hebt kan het shoppen beginnen. Hiervoor kan je het beste naar overhemden.com gaan. Daar vind je een wel hele uitgebreide collectie aan overhemden van Calvin Klein tot Jack Jones. Naast de vele diverse merken tref je er ook veel verschillende modellen, dus voor elk soort lichaam en smaak wat wils.

Namens overhemden.com kan ik een leuk nieuwtje vertellen. Sinds begin dit jaar is er ook een app beschikbaar van de site. Zo kan je makkelijk bestellingen plaatsen, maar ook op de hoogte gehouden worden over de nieuwe collectie en leuke aanbiedingen. De app is gratis te downloaden via de appstore en zeker de moeite waard om eens te bekijken. Het enige gevaar is dat je wellicht iets te enthousiast zal raken en dan heel veel overhemden gaat aanschaffen. Wees dus gewaarschuwd ;-).

Winactie
Speciaal voor Vaderdag heeft Overhemden.com een wel hele gave winactie beschikbaar gesteld. Ik mag iemand blij maken met een overhemd naar keuze ter waarde van €100!!! Dat is nog eens een attent gebaar. Wat moet je doen om kans te maken? Geef een like aan de facebookpagina van Overhemden.com. Download de gratisapp op je telefoon en kies een overhemd uit. Maak hier een screenshot van en zet dit in een reactie onder dit bericht. De actie loopt tot en met 17 juni 2017. De winnaar maak ik bekend op Vaderdag. (Klik hier voor de verdere winactievoorwaarden).

7 thoughts on “Je man verblijden met een leuk overhemd

  • Waaauwie wat een leuke vaderdag prijs! En laat de mijne nu ook 17juni jarig zijn,dubbel zo leuk!! Ik heb de app bekeken en kon gewoon niet kiezen,maar deze blauwe vind ik toch wel heel stijlvol!
    Foto staat onder fb bericht want kan ik hier niet geplaatst krijgen helaas..

  • Wat een gave actie! Mijn man moet voor zijn werk bijna dagelijks in kostuum en draagt dus vaak overhemden. Helaas slijten deze op den duur en is een nieuw overhemd altijd welkom! Met deze warme temperaturen kan hij een overhemd met korte mouw goed gebruiken, deze heeft hij namelijk nog niet. Ik zal de foto hiervan onder het bericht op FB zetten!

  • Leuke actie weer :).
    Ik zou graag meedoen om kans te maken op een overhemd voor mijn stiefvader. Ik weet alleen niet welke maat hij nu heeft, dus ik zou hem graag zelf laten kiezen :).
    Ik heb geen facebook, maar ik volg je wel op bloglovin’ (meermyr).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.