Ken jij Affect Professional Cosmetics al?

Als je mij al even volgt, weet je dat ik nooit echt een make-up gebruiker ben geweest. Niet omdat ik het niet mooi vind, maar omdat het er af halen zo’n gedoe is. Inmiddels kan ik je vertellen dat ik eigenlijk nooit meer zonder make-up de deur uit ga. Serieus! Ik ga altijd eerst even plamuren, zoals ik dat oneerbiedig noemen, voordat ik ook maar één stap over de drempel zet. Ik voel me gewoon een stuk fijner met een zelf aangebrachte filter. Vooral omdat ik nog steeds een moeilijke huid heb. Dus op die manier voel ik mij toch enigszins vertoonbaar. En wat ook wel leuk is, is het ontdekken van make-up. Wat vind ik fijn op mijn huid en welke merken zou ik weer in huis halen. Laatst mocht ik bijvoorbeeld enkele producten van Affect Professional Cosmetics proberen. En ook daarvan gebruik ik nu enkele items in mijn dagelijkse routine.

Affect Blusch Charming en Glamour Bronzer

Nooit gedacht dat ik het zeggen zou, maar ik ben dus groot fan van een blust. Ik heb er zelfs speciaal van die borstels voor gekocht. Elke dag doe ik een beetje op mijn jukbeenderen om er net wat gezonder uit te zien. Het voelt heerlijk aan op mijn huidje en het er nog best natuurlijk uit. Vind ik dan. Naast het roze poedertje, heb ik ook mijn afwerkpoedertje (zo noem ik het). Met de Glamour Bronzer zou ik de contouren van mijn gezicht moeten highlighten. Ik vind het zo fijn, dat ik soms gewoon ook nog een klein beetje over mijn wangen doe. De Bronzer is eveneens onderdeel geworden van mijn dagelijkse routine. Met de hydraterende foundation van Affect eerst natuurlijk.

Affect Professional Cosmetics

Mijn stralende ogen

Mascara is sowieso een vast onderdeel in mijn make-up routine. De mascara van Affect ben ik nog niet helemaal overtuigd van. Maar ik heb dan ook er al eentje waar ik groot fan van bent. Eentje die geen strepen onder mijn ogen achter laat als ik weer eens in mijn ogen gewreven heb of een traantje gelaten heb. Toch had ik van Affect nog genoeg andere leuke items om te proberen voor mijn bruine kijkers. Uiteraard allereerst een oogpotlood voor het randje onder mijn oogjes. Tja, wat kan je daar nou over zeggen. Het werkt prima! Het doet wat het moet doen. Weinig zinnigs over te zeggen. De affect eye shadow ben ik groot fan van! De oog-concealer daarentegen, was helemaal nieuw voor mij. Ik moest oprecht eerst even op YouTube kijken wat het precies in hield en hoe ik het gebruiken moest. De eerste keer namelijk had ik net wat te enthousiast veel opgedaan en leek het alsof ik ernstig ziek was. Inmiddels weet ik de hoeveelheid en snap ik de charme van het product. Het behoort nu niet bij mijn dagelijkse routine producten, maar is wel gepromoveerd tot mijn uitgaan selectie.

Zwoele lipjes

Ik draag eigenlijk nooit iets van lippenstift. Zo nu en dan wel een lipgloss, maar daar blijft het dan wel bij. Als tiener deed ik nog wel eens een lijntje om mijn lippen met bijpassende vulling. Blijkbaar is dat nog steeds hip, want van Affect ontving ik de Lipliner en Liquid lipstick ultra sensual. Ik heb dan de kleur “ask for nude”. Zo blijft het nog een beetje subtiel. Ook dit gebruik ik alleen als ik de bloemetjes buiten zet, maar eerlijk is eerlijk: ik voel me wel heel sexy als ik het op mijn lippen heb.

Heppiedepeppie met Affect Professional Cosmetics

Zoals je al leest ben ik zeker content met het gros van de make-up producten van Affect Professional Cosmetics. De prijs viel mij ook alleszins mee. Grappig dat met het proberen van enkele items, mijn dagelijkse routine weer wat uitgebreider is geworden. Het was een leuke ervaring om alle producten te kunnen proberen en te (her)ontdekken wat bij mij past. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en smaakt eigenlijk gewoon naar meer. Wordt vervolgd dus?