Van kinds af aan ben ik al dol op Disney films. Bijna alle sprookjes hadden wij wel in huis. Mijn moeder is namelijk er net zo fan van als wij waren en volgens mij werden wij ook wel eens als excuus gebruikt om de collectie telkens weer uit te kunnen breiden. Haar ultieme favoriet is trouwens Dombo. Zelf kijk ik liever niet naar deze film, want ik word altijd zeer emotioneel als de moeder wordt opgesloten. Het helpt ook niet dat er dan zo’n droevig liedje wordt afgespeeld. Maar wat keek ik dan wel graag?

Een zingende Elsa

De heldin van tegenwoordig is uiteraard niemand anders dan Elsa uit Frozen. Hier thuis wordt zij ook zeer gewaardeerd en ik denk ook dat het voornamelijk door de muziek komt. Toen de jongste nog in mijn buik zat was de oudste verslaafd aan “Let it go”. Misschien dat de muziekgeluiden door de buik heen zijn opgepikt, want zodra ik het betreffende liedje op zet, begint Veerle te stralen en te dansen. Tegenwoordig zingt ze ook “Go” erbij. Je kan je dus voorstellen hoe blij ze was toen ze een zingende Elsa van mij kreeg.

De pop is een groot succes hier in huis bij de meiden. Niet alleen lijkt ze echt op de beroemde Disneyheldin, ze zingt ook nog eens het oh zo bekende liedje. Het nadeel is dan ook weer dat dat het enige liedje is dat ze zingt, maar voor de echte Frozen fan is dat uiteraard geen bezwaar. (voor de mama soms wel) Als je op de buik van Elsa drukt begint ze met zingen en lichten de sterren in haar jurk op. Kinderen kunnen van dit magische moment geen genoeg krijgen. (Echt waar!). Gelukkig voor de mama’s heeft deze Elsa ook een uitknop. De zingende Elsa pop is onder andere hier te koop.

https://meervanmir.eu/zingende-elsa-disney-frozen-hasbro