Heb je ooit al eens met een Alpaca geknuffeld? Ik wel en ik kan je zeggen dat ze super knuffelig zacht zijn. Het zijn dieren waar je gewoonweg vrolijk van wordt. En dan is er binnenkort gewoon een film van in de bioscoop!!! Hoe leuk is dat! Aanstaande woensdag 7 december zal de premiere van deze hilarische film in Amsterdam plaats vinden. En jij kan er gewoon dit keer bij zijn!!! Maar dan wil je natuurlijk eerst weten waar het avontuur van LeoLeo nou eigenlijk over gaat. Lees dus snel verder.

Welkom op de Alpaca boerderij van Boer Hector! Hier beleven zijn Alpaca’s Leo, Lea en Luis de leukste avonturen vol met liedjes! Maar, gaat het grote verjaardagsfeest van Luis dit jaar wel door?

Het verhaal van LeoLeo

Twee Alpaca’s – Lea en Luis – wonen samen op de boerderij van Boer Hector in Peru. Boer Hector heeft een verrassing! Hij heeft een nieuw Alpaca vriendje meegenomen genaamd Leo. Leo moet in het begin wennen aan de nieuwe omgeving, maar al snel is hij vertrouwd met zijn medebewoners. Luis is bijna jarig. Lea wil Luis verrassen met een groot feest en daar zal Leo haar goed bij helpen. Samen met Buurmeisje Yma en haar Peruaanse hondje Pablo, willen ze het grootste alpacafeest ooit vieren. Helaas verloopt niet alles zoals gepland en lijkt het erop dat het feest niet door zal gaan. Lukt het de Alpaca’s er toch nog een groot feest van te maken?

LeoLeo

Al enthousiast?

Een beestenboel en een verjaardagsfeest, dat klinkt als een goed plan. Nou ja, het klinkt eigenlijk als een dolle bedoeling. De trailer van de film laat dit eigenlijk ook zo zijn. Gevuld met grapjes en veel muziek is het kijken van de film LeoLeo zeker een leuke middagbezigheid. Ideaal om even bij te komen van de drukte van afgelopen tijd en gewoon simpel te genieten. Een tip dus voor deze decembermaand voor met het gezin.

LeoLeo