TOP
Films en series

“Jumanji: The Next Level. Spannend zoals altijd.”

Er zijn van die films, die je een keer ziet en eigenlijk nooit meer vergeet. Soms vanwege het verhaal, soms vanwege de acteurs en actrices die meespelen. Met een beetje geluk is het een combinatie van de twee. Voor mij is zo’n film wel de Jumanji met Robin Williams. Ik heb hem altijd sowieso al een fantastisch acteur gevonden en vind het spijtig dat hij zo somber was dat hij een einde aan zijn leven gemaakt heeft. Al helemaal als je bedenkt dat hij toch vrij vaak hele optimistische en vrolijke karakters speelde. Het verhaal van Jumanji vond ik ook wel bijzonder. Het idee dat je je leven lang in een bordspel vastzit en je verplicht bent het uit te spelen was echt uniek. Ik kan nog steeds dat trommelgeluid van het spel horen. Volgens mij was de film destijds een groot succes en eigenlijk had ik wel een vervolg verwacht. Deze is pas echt twintig jaar laten gekomen, maar dan als een nieuw op zichzelf staande film. En het bordspel is wat moderner geworden en vervangen door een computerspel.  Maar het idee blijft hetzelfde: opgezogen worden in het spel dat je speelt en deze als levensecht uit moeten spelen. Dit keer heeft een tweede deel niet lang meer op zich laten wachten. Jumanji: The Next Level is uitgekomen op 5 december.

Jack Black and Karen Gillan

Lees ook: Dolittle

Het verhaal van The Next Level

De personages uit het eerste deel (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas) maken ook weer in hun intrede in dit deel. Het heet niet voor niets The Next Level, want het spel is veranderd. Als de groep namelijk naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om wederom te ontsnappen uit het levensechte spel moeten ze gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Een waar avontuur dus weer! 

Nick Jonas, Jack Black, Karen Gillan, Dwayne Johnson Awkwafina and Kevin Hart star in Jumanji: The Next Level

«

»

23 COMMENTS
 • elisabeth maria martina

  8 maanden ago

  mijn kleindochters verheugen zich er al op

 • Anna wienen

  8 maanden ago

  Ik vond de andere delen ook erg leuk!! Ik doe graag mee

 • Ingrid Hopster

  8 maanden ago

  De wilde dieren die vast weer mee doen verheugen wij ons op die waren zo mooi gemaakt.

 • Marlon

  8 maanden ago

  oh ik kan de originele film dromen, zo vaak gezien want hij was zo leuk! Nu zijn de kids vooral fan van de nieuwe, deel 1 hebben we samen gezien, én ik ben heel erg fan van the Rock hihi, dus vooruit ik ga ook mee 😉

 • Pascale

  8 maanden ago

  Dwayne is super!!! Groot en stoer, maar ook heel grappig en lief!!!

 • Diny Frijters

  8 maanden ago

  Leuk! Ik zou er heel graag naartoe gaan omdat we deel 1 ook gezien hadden en die was zo leuk!

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Ik heb de eerste film in de bios gezien en vond hem erg spannend en mooi gemaakt.
  Ik ben gek op S.F en fantasie films.
  We hebben van de film genoten.
  Heel graag zou ik het vervolg willen zien, samen met mijn man.
  Ben heel erg benieuwd!
  Ik volg op Bloglovin en hoop een kansje te maken.

 • Eliatha Buurmans

  8 maanden ago

  Jumanji Back to the jungle bioscoop was onze eerste date, wat zou het leuk zijn om onze 2 jarige relatie 30 december in de bioscoop te vieren met dit nieuwe deel. Ik loot dus graag mee.

 • Jan van Lievenoogen

  8 maanden ago

  Prachtige film om samen met mijn partner te gaan beleven in de bioscoop .
  Lekker samen worden meegezogen in het verhaal dat Jumanji heet.

 • m chen

  8 maanden ago

  Een van mijn reden is de humor!

 • Lee-Ann

  8 maanden ago

  Vorige deel was geweldig en nu heel erg nieuwsgierig naar dit nieuwe verhaal

 • Iris

  8 maanden ago

  Heb het eerste deel gezien. Echt top film met topacteurs. Ben erg benieuwd naar dit deel
  Zou ik zeer graag Gaan kijken met mijn kinderen.

 • Renilda

  8 maanden ago

  Mijn dochter is fan van de eerste film, Zou haar graag tickets cadeau doen voor deze film

 • Laura

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee met je winactie. Mijn zoon van 13 heeft mij uitgenodigd om met hem mee naar deze film te gaan nadat we deel 1 op Netflix hadden gezien. Het is zijn dankjewel omdat ik hem de laatste maanden heb geholpen met zijn foldertjes vouwen en rondbrengen. Vond zijn uitnodiging enorm lief maar de kaartjes zijn natuurlijk best prijzig voor een tiener dus dat is bijna 2 weken salaris voor hem. Duimen dus dat ik ze win.

 • philip kraaiveld

  8 maanden ago

  De andere delen waren ook leuk. Ik doe mee!

 • Anneliese de Waal

  8 maanden ago

  Ik doe heel erg mee, ik heb de andere delen ook gezien , ben erg benieuwd naar deze film ❤ Groetjes Anneliese

 • Sandra

  8 maanden ago

  Vorige week hebben we met de hele familie deel 1 gezien, zo genoten 🙂 op naar deel 2!

 • Els Timmers

  8 maanden ago

  Gaaf! Ik vind deze combi van actie en humor zo leuk. The Rock en Kevin Hart zijn twee van mij favorieten!

 • 8 maanden ago

  Trailer is veelbelovend!

 • Noortje

  8 maanden ago

  Laatst genoten van het voorgaande ‘level’… Benieuwd naar het volgende!

 • robin

  8 maanden ago

  Ik moet deze nieuwe van Danny DeVito zien! 😉

 • Natasja

  8 maanden ago

  Lijkt mij geweldig leuk om met de oudste te zien. Kijken of zij dit ook kan waarderen 😉 Ik weet het wel zeker eigenlijk

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: The Addams Family is terug en nog grappiger! - MeerVanMir on december 11, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  Waarom ik gekozen heb voor de Apple iPhone 8 Plus

  Het is zo grappig om te zien hoe mijn blog ...

  Close