Een paar jaar geleden heeft mijn lieve zusje een review voor mij geschreven. Het ging over een comfortabele zitzak. Tot op de dag van vandaag heeft ze het er nog over. Dit was één van haar meest geweldige aanwinsten voor in de woonkamer. De kinderen zijn er groot fan van. En, aldus mijn zusje, iets voor mij. Nou ja, voor iedereen eigenlijk. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg om een zitzak in huis te halen, heb ik gelijk vol enthousiasme JA geroepen. Maar dan wel een XL variant, zodat er meerdere kinderen op kunnen. Zo geschiedde het.

Gadget van de kinderen

Een enorme doos werd recentelijk ij ons afgeleverd. Ik schrok een beetje van de omvang. XL is wel echt XL. Was ik wellicht een beetje te enthousiast geweest over de grootte? Hoeveel ruimte zou het innemen in onze woonkamer? Ik klein beetje een gevoel van spijt bekroop mij wel. Vooral omdat ik manlief er nog niets over verteld had. Hij trok dan ook zijn wenkbrauwen flink omhoog toen hij het zwarte gevaarte in onze woonkamer zag liggen. “En wie gaat dat gebruiken?” was zijn eerste reactie. Nou, hij zat er mooi flink naast, want de zitzak is immens populair bij de kids. Ze springen er op, ze liggen er op, ze stoeien met elkaar er op. De peuter gebruikt het zelfs als plek waar ze even een dutje kan doen onder haar eigen handdoek. Het is haar domein dan. Elke dag weer wordt het zwarte gevaarte in gebruik genomen door de kinderen als zitzak bank. Mijn zusje had dus toch gelijk toen ze zei, dat het alleen voor de kinderen al een aanwinst was om in huis te hebben.

Terapy zitzak

Ook deze mama is fan

Eerlijk is eerlijk, ik lig er zelf ook graag op. Als ik overdag languit ga, dan weet ik dat er binnen no time een kind op mij zit. Maar gezien de vorming naar het lichaam is dat eigenlijk geen enkel probleem. Het is echt heerlijk voor mijn rug. Alleen het er af gaan is soms een dingetje en gaat niet geheel flatteus. De zitzak blijkt dus ook voor mij een aanwinst. Ik maak mij alleen een beetje zorgen over hoe de kittens er mee om zullen gaan. Gaan zij het zwarte gevaarte met rust laten of wordt het een soort Jump XL voor ze. Over vlekjes en oppervlakkige beschadigingen maak ik mij overigens geen zorgen, want zitzak hoezen zijn zo bijbesteld. Kan ik ook nog eens kiezen voor een ander kleurtje. Hoe dan ook, als je er nog geen in huis hebt, overweeg serieus een zitzak te kopen. Wij hebben die van Terapy en ik zeg je eerlijk: zoveel beter dan Fatboy, dus beste zitzak!!!!