Zal ik wat bekennen? Wij wonen nu al zes jaar in ons huis en er hangt nagenoeg nog niets aan de muur. De schilderijen en foto’s uit ons appartement liggen volgens mij zelfs op zolder. Het enige wat wel inmiddels opgehangen is zijn de borduurwerken, die mijn schoonmoeder voor de kinderen heeft gemaakt. En de letterposter op de kamer van het tweede dametje. Verder is het nog steeds heel kaal. Het werd tijd voor wat vrolijks iets aan de muren en deuren. En waar kan dat beter mee dan met een poster van Desenio?

Waarom een poster van Desenio?

Ik had natuurlijk al eerder dit merk voorbij zien komen bij collegabloggers, dus van naam kende ik het wel. Alleen had ik nog niet eerder echt de behoefte gehad om bij de collectie te kijken. Vreemd genoeg, hadden mijn collega’s dusdanige posters uitgekozen, dat ik niet gelijk de behoefte had de website te willen bezoeken. Wat dat betreft kunnen smaken echt verschillen. Nu krijg ik de mogelijkheid met Desenio samen te werken en mocht ik zelf wat uitkiezen. Ik kan je zeggen, dat na het zien van de collectie wel enthousiast ben over dit merk. Zo zie je maar weer, dat het soms loont om toch even te neuzen op een website. Met zo’n uitgebreide collectie weet je zeker dat er wel iets tussen zit voor je. Dus als je het niet helemaal eens bent met mijn smaak, ga dan wel vooral nog even zelf kijken. Je gaat echt slagen!

Deze posters zijn het geworden

In deze lockdown zien we vrij weinig meer van onze buitenwereld. De geplande wintersport is al komen te vervallen en een vakantie verder zie ik voor nu ook niet gebeuren. Dus dan is het fijn om weg te kunnen dromen bij een poster. Naar de foto met naam Alps kan ik echt uren kijken. Verlangend naar een wintersport, maar ook bedenken dat mijn vader en grootvader graag dit soort bergen beklommen. Prachtig ook hoe de zon door de bergen heen op komt. Een nieuwe dag komt er aan!

poster desenio

Om de Little My poster moest ik heel hard lachen. Wie herkent zijn peuterdochter nou niet in deze afbeelding? De dwarsheid straalt van dit meisje af en toch is ze nog steeds enorm schattig en aandoenlijk om te zien. Deze hele houding van koppigheid heb ik al meerdere malen meegemaakt en ergens verwacht ik dat de jongste het ook vaak genoeg zal laten zien. Zij heeft al een duidelijk aanwezig en beslist karaktertje. Deze poster past dan ook perfect in haar kamer.

Van Batman wordt iedereen wel blij. Maar het is vooral de uitspraak op de poster waar ik blij van word. Inderdaad, gewoon altijd jezelf blijven. De enige uitzondering die je mag maken is als je een superheld bent. In dit geval Batman. Als je de wereld moet redden, dan mag je een alter ego hebben. Anders ben je gewoon prachtig hoe je zelf bent. Een les dat eigenlijk wel past in elke kinderkamer als je het mij vraagt.

poster desenio

Ook zo enthousiast?

Zoals ik al zei, als mijn smaak niet de jouwe is kan je nog steeds goed slagen bij Desenio. Met de kortingscode MIR krijg je van 26 tot en met 28 januari 2021 ook nog eens 30% korting! (Niet geldig op lijsten, handpicked posters & gepersonaliseerde posters). Reden genoeg om dus nu even te gaan neuzen tussen de leukste poster van Desenio.