Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Leer echt tekenen met How to Draw van Tiger Tribe”

Zojuist bladerde ik door mijn agenda en zag ik dat het nog maar vier schoolweken waren tot de zomervakantie! Mijn hemel, wat is de tijd ineens snel gegaan. Dit betekent dat in regio zuid het al binnenkort zal starten, want volgens mij is onze regio laat dit jaar. Wat een heerlijk idee om al bijna op vakantie te kunnen. In ieder geval niet meer de ochtendstress en lunchpakketjes klaarmaken. We tellen dus alvast een beetje af met zijn allen. En natuurlijk helpt Tiger Tribe om in de stemming te komen.

How to Draw

Als je kind de bekende koppoter al een beetje ontgroeid is en eigenlijk wat meer echte poppetjes wil gaan tekenen, kan de How to Draw set van Tiger Tribe uitkomst bieden. Stapsgewijs leer je hoe de echte tekenaars tot hun creaties komen. Denk aan de bekende bollen, die uiteindelijk een lichaam vormen. Ik vind het altijd al bijzonder om er naar te kijken, dat van simpele vormen iets gecreëerd wordt. Alles bestaat uit cirkels en lijnen. Met de How to Draw set leer je natuurlijk niet alleen poppetjes te tekenen, maar ook cupcakes, eenhoorns en weet ik wat niet meer. Met een boekje vol voorbeelden en een blokje met de bekende geruite papiertjes om op te tekenen, kan er eindeloos geoefend worden. En natuurlijk komt het allemaal in zo’n handig mapje van Tiger Tribe met potloden aan de linkerkant, het blokje aan de rechterkant en een magnetische sluiting. Top voor op vakantie dus!

Winactie

Heb jij ook een kleine Picasso in de dop, die wat extra tekenuitdaging zoekt? Laat het mij dan weten en wie weet maak je kans op een set van Tiger Tribe How to Draw. Mee doen kan tot en met 29 juni, dus wellicht heb je het nog binnen voor de vakantie begint.

Lees ook: de neon colouring set van Tiger Tribe

Facebook Comments

«

»

28 COMMENTS
 • Goele H

  7 maanden ago

  Dat zouden mijn dochtertje en zoon wel erg leuk vinden! Ze zijn dol op tekenen.

 • Vivian

  7 maanden ago

  Nog zo’n fantastisch boekje van Tiger Tribe. Mijn dochter tekent nu alles na van YouTube door het op pauze te zetten maar dat zal op vakantie wat lastiger zijn zonder internet. Daarnaast zal ze hiermee nog beter leren tekenen en dat maakt het maken van prachtige tekeningen alleen maar leuker. Zij zou graag dit prachtige boekje mee op vakantie willen hebben.

 • Anna wienen

  7 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochter Julia

 • Ingrid Hopster

  7 maanden ago

  Mijn zoon kan al erg goed tekenen vind ik, maar hij is zelf erg kritisch en wil het altijd graag beter en mooier kunnen dus zou super leuk voor hem ziin om nig beter te leren tekenen zodat hij zelf ook eens tevreden is.

 • Nelly

  7 maanden ago

  Leuk voor mijn kleinkind.

 • wilmsen anita

  7 maanden ago

  Voor mijn kleindochter die tekenles volgt

 • Milou vink

  7 maanden ago

  Jaaa deze zou ik willen winnen want ik hou van tekenen

 • Oma Will

  7 maanden ago

  Ik heb hier twee kleindochters die gek zijn op tekenen en kleuren.
  Kunnen ze zich in de vakantie vermaken met tekenen, als het slecht weer is.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 • Susan

  7 maanden ago

  Leuk voor mijn neefje die heel creatief tekent en bijna jarig is!

 • Bianca

  7 maanden ago

  Wat een mooi setje. Superleuk voor mijn kleine meid.

 • Jan

  7 maanden ago

  Met deze leuke prijs kan ons zoontje met zij n arts aan de slag .

 • randi slagt

  7 maanden ago

  Dit is echt helemaal wat voor mijn dochter, uren kan ze zitten tekenen!

 • Claudia Diependaal

  7 maanden ago

  Lijkt me echt heel erg leuk voor onze kleinzoon!

 • Eliatha Buurmans

  7 maanden ago

  Superleuk voor de warme zomer avonden met de kids in de tuin.

 • Anneliese De Waal

  7 maanden ago

  Heel erg leuk voor de kinderen, mijn meiden, waag graag een kans voor ze Groetjes Anneliese

 • Lenny Wibbelink

  7 maanden ago

  Hier wordt mijn dochter zeker vrolijk van. Ze is gek op tekenen en heel leergierig. Echt iets om heerlijk in de vakantie mee te spelen

 • Iris Bakker

  7 maanden ago

  Dit zou onze kleuter heel leuk vinden, en wij gaan pas in augustus op vakantie, dus dan is het op tijd binnen

 • Caroline Dankelman

  7 maanden ago

  Wat leuk! Bovendien ideaal voor onze vakantie in Frankrijk.

 • Aida Shamoeva

  7 maanden ago

  Geweldig, graag doe ik mee, where there is creativity there is flow.

 • Hanneke

  7 maanden ago

  Leuk! Mijn zoontje van 6 begint het tekenen en kleuren nu pas echt onder de knie te krijgen dus denk dat dit een leuke stimulans is voor hem.

 • Marian B

  7 maanden ago

  Dat lijkt me wel wat. Nu krijg ik heel vaak de vraag of ik iets voor ze wil tekenen. En ik heb nou niet bepaald een tekentalent. Met dit boekje kan ze straks zelf leren tekenen en zelf tekeningen maken en hoef ik het niet meer te doen.

 • Ina

  7 maanden ago

  Helemaal geschikt voor Noelle, die weet er wel raad mee!

 • Els Wanders

  7 maanden ago

  Hier begint de vakantie al over 2 weken, we zijn al aan het aftellen. Ik doe graag mee met deze winactie, een erg leuke set voor mijn dochtertje.

 • elisabeth maria martina

  7 maanden ago

  uitstekend geschikt voor kleinzoon quinn, tekenen heeft ie altijd zin in

 • Pascale

  7 maanden ago

  Super leuk voor mijn dochter! Ze is gek op tekenen!! 🙂

 • Clau-dya

  7 maanden ago

  Mijn dochter houd inderdaad graag van tekenen en wil ook beter worden hierin en daar is dit super leuke pakket perfect voor!

 • Cindy Tsamir

  7 maanden ago

  Wow, dit zou mijn kleine kunstenares helemaal fantastisch vinden. Ze is de hele dag aan het tekenen met een mysterieuze glimlach op haar gezicht, ik kan er uren naar blijven kijken.. 😉

 • jen

  7 maanden ago

  Dit is een leuke prijs voor mijn stiefkleinkindje;)).Afz. een liefhebbende stiefoma.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
 • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Gastblog oma Bobje: Balletstudio lustrum

Afgelopen zondag togen mijn echtgenoot en ik naar Rijswijk, om ...

Sluiten