Whoop whoop, wederom een scoop! Ik denk dat iedereen inmiddels wel bekend is met het unieke concept van SodaStream. De enige manier om zelf thuis eenvoudig bruisende drankjes te maken. Het is jaren onderdeel van menig Nederlands huishouden en de musthave voor een ieder die meer duurzaam wil zijn. En dan is dan nu de enige echte SodaStream DUO, te gebruiken met zowel een stijlvolle glazen fles als een herbruikbare plastic fles.

Wat is de SodaStream DUO?

Je kent de reguliere SodaStream natuurlijk al, dus waarschijnlijk vraag je je af wat dat het DUO gedeelte inhoudt. Ik vroeg mij dat namelijk ook af. Het gaat dus om de twee meegeleverde flessen in plaats van één. En in een huishouden met meerdere kinderen is dat zeker een aanrader. Met het SodaStream DUO bruiswaterapparaat zet je gemakkelijk een flesje bruisend water op tafel. Het apparaat is draadloos, dus geen gedoe met stopcontacten en verlengsnoeren. Hoe het werkt? De SodaStream werkt met een CO2 cilinder, waarmee je tot 60 liter bruiswater maken kan. Het apparaat komt met een glazen en een plastic fles en een CO2 cilinder. Verder is het gemaakt van RVS en ziet het er chique uit. Speciaal voor de feestdagen heeft SodaStream ook wat heerlijke recepten voor je klaar staan op Recepten – SodaStream NL.

Wist je trouwens dat…

  • Vandaag de dag er in miljoenen keukens wereldwijd een SodaStream apparaat staan?
  • Met één SodaStream CO2 cilinder je 60 liter bruisend water maakt en daarmee je dus 40 flessen van 1,5 liter of maar liefst 120 flesjes (!) van 0,5 liter bespaart?
  • In 80% van de huishoudens met een SodaStream men meer water is gaan drinken na de komst van het apparaat?
  • Mensen met een SodaStream apparaat dagelijks gemiddeld 50% meer water  zijn gaan drinken?
  • Er dus eigenlijk geen reden meer is om niet een SodaStream in huis te halen?
  • Je de SodaStream gemakkelijk op bol kan kopen?

Winactie

Ik ga iemand blij maken met een SodaStream DUO. Ga jij de gelukkige zijn? Laat een reactie achter en maak kans. Meedoen kan tot en met 28 december en de winnaar ontvangt per e-mail een bericht. Succes!

Deze winacties staan nog open op MeerVanMir:
https://meervanmir.eu/stratego-spel-jumbo/
https://meervanmir.eu/helpen-bij-huiswerk-rekenen-taal-basisschool/
https://meervanmir.eu/boek-het-menselijk-lichaam/


SodaStream DUO