gefeliciTAART

Je gefeliciTAART maakt het feestje compleet

gefeliciTAART!! Of je nou wel of geen feestje geeft: er is altijd wel een reden om van een heerlijk taartje te smullen. Zeker in deze tijd! We kunnen niet meer echt de deur uit en verjaardagen worden minimaal gevierd. Dan moet de verjaardagstaart toch extra feestelijk en / of speciaal zijn? Nou weet ik niet hoe dat met jou zit, maar ik ben geen groot baktalent als het om taarten gaat. Ik besteed dat soort dingen liever uit. Voor de derde verjaardag van Noor ben ik destijds nog een stukje verder gegaan, want in plaats van bestellen en ophalen, heb ik het thuis laten bezorgen. En wel door gefeliciTAART. Het was onze eerste keer met deze bakker en het beviel uitstekend.

De keuze maken bij gefeliciTAART

Er is volop keuze in taarten en versiering, dus eigenlijk moet je jezelf eerst afvragen wat voor eentje je wil. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor een marsepein bekleding, maar je kan ook voor fondant of een slagroomtaart gaan. Of je kiest een stapel variant. Als je de categorie taart gekozen hebt, kan je wat gerichter kijken naar het thema dat je als versiering er op wil. En geloof me, dat is ook nog best een klus want je krijgt ontzettende lekkere trek als je naar al die verrukkelijk uitziende taarten kijkt.

Met een knorrende maag scrollde ik door de Cars, Frozen en Piratenthema heen om te eindigen bij de immer schattige Woezel en Pip. Die twee kleine hondjes zijn altijd wel populair hier in huis en ik vond het wel leuk dat je ze ook als speeltjes op de taart krijgt. In het kader van extra speciaal en een mooie herinnering voor later. Dus onze keuze viel op Woezel en Pip.

gefeliciTAART woezel en pip taart

De levering en de taart

Als je een bestelling plaatst kan je aangeven wanneer je de taart ontvangen wil. Ook wel logisch natuurlijk. Er wordt wel geadviseerd dat als je het in de loop van de dag nodig hebt, je het een dag eerder laat bezorgen. Dat hebben wij dan ook gedaan. Precies conform het aangegeven tijdstip werd het met een koelwagen bezorgd. De taart zag er prachtig uit.

Alhoewel ik wel gelijk een nadeel aan de speeltjes ontdekte, want de jonge bezorger had zijn uiterste best gedaan de doos dicht te krijgen (wat door Woezel en Pip niet helemaal lukte) waardoor het lichtelijk uit zijn vorm was. Maar dat maakte voor de smaak gelukkig niet uit. Noor had haar stukje in ieder geval binnen een minuut op! De rest van het minimale bezoek was ook erg te spreken over de kindertaart van gefeliciTAART. Ik denk ook dat de taart an sich en het gemak van de levering de andere ouders wel aansprak. Zeker dus voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Voor de eerste verjaardag van Sofieke hebben wij dan ook wederom gebruik gemaakt van gefeliciTAART.

gefeliciTAART

Een meptaart

Naast de werkelijk verrukkelijke slagroomtaart, hadden we een eigen variant voor de jarige: een zogeheten meptaart. Dat viel haar wel heel goed in de smaak. Het is een vrij basale taart waar lekker in gewroet kan worden met de handjes. Ideaal dus ook voor een cakesmash fotoshoot. Kortom, genoeg lekkers en leuks te vinden op de website van gefeliciTAART.

meptaart gefeliciTAART
meptaart van gefeliciTAART

139 thoughts on “Je gefeliciTAART maakt het feestje compleet

 • Jjjaaaaa!!!!! Over 2 weken wordt mijn moeder 70! Een mooie jubileumtaart zou geweldig zijn. Afgelopen tijd was niet makkelijk voor haar. Blij dat we dit jubileum met haar kunnen vieren!

  • 30 maart wordt onze dochter 5 jaar. Omdat er vorig gaan feestje kon hebben we haar beloofd dat we het dit jaar groots zouden vieren. Oeps! Hopelijk mag er nu wel wat bezoek komen.. ze wil heel graag een my little pony op haar taart! We gaan duimen voor een feestje…

 • Kristel Gubbels says:

  Wowie wat een fijne winactie. Lijkt me geweldig een kinder verjaardags taart voor onze dochter Noor die 11 maart 7 jaar wordt. Zo kunnen we haar verjaardag toch nog speciaal maken. En lekker met dat snoep erbij en leuk om er een foto op te zetten.

  • Saskia Blanken says:

   Ik heb al vaker advertenties voorbij zien komen, zeker nieuwsgierig geworden.
   Ik zou voor een knutzelftaart slagroom pakket kiezen voor mijn nichtje die 7 word volgende maand.
   Kan ze zelf een taartje maken om het te vieren!

 • Wietske van Loon says:

  Wauw alle taarten zien er verrukkelijk uit maar weet dat mijn zoontje het vrolijkste word van de Woezel en Pip taart en daar valt dan ook de keuze en zou echt super zijn om hier met z’n allen van te mogen genieten .

 • Ik dacht, ik zal eens even kijken op die site, maar daar heb ik vast niks aan ivm allergie… Hebben ze gewoon vegan taarten!! Hoe tof. Om kind ook mee te laten smikkelen zou ik graag de Sticky Peanut taart willen winnen.
  De dinosaurus stapeltaart is trouwens ook mega gaaf!

 • Wat heerlijk om je kids zo te zien smullen..en zou dit ook geweldig vinden voor mijn kleinzoon die zijn 1e verjaardag mag gaan vieren! Kinder Verjaardags taart met eigen foto en dan ook leuk met goudkleurige taart topper 1st Birthday.

 • Jeetje, wat veel keuze op de site! Graag wil
  Ik een kansje wagen en het ligt er een beetje aan wanneer deze taart dan bezorgd gaat worden. Ikzelf ben op 1 maart jarig en ik zou dan voor een strawberry layer cake gaan. Mijn jongste zoon wordt 12 april 2 jaar. Hij wordt vast erg blij van een Amerikaanse Bumba marsepein taart.

 • Nou heb ik ook zin in taart, haha! Binnenkort wordt mijn jongste 2 jaar en zo’n toffe taart maakt het wel heel feestelijk dan. Ik zou voor een van de Bumba taartjes kiezen, super leuk!

 • Een ‘Paw Patrol to the rescue’ taart om mijn drie kinderen (en misschien ook opa en oma) mee te verrassen. Normaal ben ik altijd diegene die alles voor de kinderen doet, maar de laatste weken waren de rollen een beetje omgedraaid vanwege mijn acute pijnklachten. Ik ben trots op de kindjes, hoe ze met de situatie omgingen en met sommige dingen een handje mee hielpen… Daarom zet ik ze graag in het zonnetje met zo’n mooie taart! 🙂

 • Ohhhhhh die rainbow layer cake! Die zou mijn bijna jarige mupke echt heel tof vinden! En dan zouden haar 2 zussen stik jaloers zijn;) en als we winnen dan kunnen we hem meteen delen met oma die een paar dagen later jarig is!

 • Een rond slagroomtaartje met chocolade aan de zijkant zou een super leuke verrassing voor mijn ouders zijn. Covid heeft ze echt eenzaam gemaakt. Geen bezoekjes van de kleinkinderen. Wie weet kunnen we een facetime thee/koffie moment plannen met deze lekkere verrassing

  • Wat een lekkere winactie!
   Ik zou het geweldig vinden om een taart te mogen ontvangen voor de klas van mijn dochter (8)!
   Ook tijdens de afgelopen lockdown hebben zij (uiteraard net als heeeeeel veel andere kinderen) en hun juffen keihard gewerkt thuis.
   De juffen maakten overuren, mijn dochter was jarig in deze periode en daar hadden ze een reuze leuk feestje voor gemaakt online. Zij had graag willen trakteren, maar dat kon helaas niet, ivm sbo en grote afstanden ook geen mogelijkheid om iets langs te brengen bij haar klasgenootjes.
   Hoe leuk zou het zijn om de hele klas te verrassen met een mooie slagroomtaart!

 • Marion Poeste says:

  Wat onwijs gaaf en heel herkenbaar. In deze tijd wil je zeker een mooie herinnering met een kinderverjaardag. Vorig jaar was onze dochter haar 2e verjaardag de eerste die ik het water viel. 6april wordt ze 3jaar en ook dit jaar denk ik dat het klein maar fijn wordt. Ze kijkt graag in haar jaarlijkse fotoboeken terug dus een mooie taart foto mag er niet in ontbreken. Ik vind de regenboog taart met regenboog boven op onwijs gaaf en zij is ook helemaal wild van de regenboog of de rapunzel taart met bloemen erop, vanwege het prinsessen thema op haar kamer en ook straks wat vlaggen en ballonnen in deze stijl.

  Super leuk trouwens die woezel en pip taart ook. Ons zoontje zijn eerste verjaardag afgelopen oktober was ook met alleen opa en oma en toen heb ik een jungle taart besteld ook het thema van zijn slaapkamer. Maar ik heb voor eind dit jaar ook precies die woezel en pip figuren klaar liggen voor op een zelfgemaakte taart te plaatsen (maak er zelf altijd 1lactose vrij of kleine cakejes bij).

  • Het lijkt mij enorm leuk om de kinderen te kunnen verrassen als ze voor mijn verjaardag komen met een zalige taart. Ik ben 29 februari jarig dus helaas niet echt dit jaar maar wel reden voor een feestje met een marsepein taart. Zalig.

 • Donderdag 4 maart ben ik jarig en zijn al mijn behandelingen tegen borstkanker klaar! Dat moeten we groot en goed vieren. Zo’n taart lijkt mij geweldig. Kan ik hem gelijk uitdelen aan iedereen die even langs komt rijden om het met mij mee te vieren!

 • Jacqueline van de Manakker says:

  Super leuk, die woezel en pip taart en er staan nog vel meer leuk bij, zie ik wel, zou heel mooi zijn voor ons meisje haar 1e verjaardag, die je nu toch heel bescheiden moet vieren, maakt er toch iets feestelijks van.

 • Met zo een slagroomtaart met snoepjes erop zou het een feestelijk koffie/teams moment kunnen worden met familie. Eerst een uitdeel ronde rijden en vervolgens gezellig “samen” opeten.

  • Geweldig veel keus van geweldige taarten! Ik ga voor de paw patrol daar is mijn zoontje groot fan van en hij word 28 februari 5 jaar dus ja dat mag toch wel met een klein feestje gevierd worden

  • de hartige marsepeintaart ziet er supermooi uit met de hartjes! voor 20 tot 25 personen om niet iemand tekort te willen doen bij de oprit feestjes die komen gaan.. superleuk! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ doe graag mee

 • Ik loot heel graag mee omdat wij wel een oppeppertje kunnen gebruiken. Vorig jaar afscheid moeten nemen van 2 viervoeters. Bijna tegelijk bij ons gekomen en bijna tegelijk gegaan. We missen ze elke dag meer en meer en onze oudste dochter mist haar maatje Sabi waar ze alles mee kon.

 • SUZANNE VERKOOIJEN says:

  Vorig jaar heb ik mijn 40e verjaardag niet kunnen vieren hoe ik dat gewild had: groots! Dit jaar gaat dat ‘m helaas weer niet worden… daarom wil ik er graag met ons gezin een leuke dag van maken met een heerlijke Oreo Velvet layer!!

 • wat een geweldige actie ik doe graag mee voor ons zoontje hij word 7 maart 13 jaar en heeft dan al 2x zijn verjaardag niet zo kunnen vieren als dat hij graag wou.
  en ook op school mag hij niet komen en mist zijn klasgenoten erg. ik zou voor de verjaardagstaart gaan

 • Het favoriete baksel van de kinderen! Wat is er dan leuker en vooral lekkerder dan een heuse Classic Carrot cake op de verjaardag van onze jongste… Waarschijnlijk wéér een verjaardag die we niet zo uitbundig kunnen vieren als gehoopt…

 • Oh wat een leuke actie! Heel graag de 3D unicorn taart voor mijn dochter Fleur. Zij is in April jarig en roept al heel lang dat ze zo graag een unicorn taart voor haar verjaardag zou willen. Duimen!!!!

 • Annemiek Bosdijk says:

  De Ronde Opgefleurde Taart ziet er erg gezellig uit. Deze bestel ik graag voor mijn moeder. Ze heeft super veel geholpen tijdens tijdens de thuislessen van de kinderen. Wij komen dan gezellig samen de taart op peuzelen.

 • Wat ideaal zeg, ik ben ook zeker geen baktalent en dit neemt al het gedoe uit handen en toch is er een heerlijk taart.
  Mijn zoon word binnenkort 2 en is dol op slagroomtaart en op Paw patrol dus ik waag graag een kans voor de Paw Patrol slagroomtaart 🙂

 • Wat een groot assortiment! Het kiezen is wel lastig hoor met al dat lekkers. Mijn zoon is dol op chocolade en Oreo’s. Voor zijn verjaardag zou een Oreo-Chocolate Layer Cake zeker in de smaak vallen. Zelf ben ik niet zo handig met taarten bakken. Dus ik ga duimen!

 • Wij zouden heel graag de knutzelftaart kiezen. Mijn dochters zijn dol op Heel Holland bakt en de CupCakeCup. Vooral het versieren is hier populair. Via gefelicitaart is er een doe het zelf pakket te krijgen. Eerst versieren en daarna lekker opeten!

 • Gattie gattie dat had ik nou niet moeten doen 😉 rondsnuffelen op deze overheerlijke taartensite! Die brownietruffeltaart……. zucht….. om lekker op te smullen samen met man en mijn 3 kids! Ondanks alle “beperkingen” genieten wij eigenlijk best heel erg van elkaar in deze periode! Dat mag ook wel eens gezegd en vooral gevierd worden!

 • Renee van Oudshoorn says:

  Hi Miriam, leuke actie zeg. Ik speel mee voor de overheerlijke slagroomtaart. En deze zou ik dan héél erg graag willen gaan geven aan mijn vadertje die 78 jaar wordt op 3 maart as. Het is iemand die zijn hele leven veel visite heeft uitgenodigd, gebbq’ed voor familie, vrienden. Verjaardagen uitgebreid gevierd. Iedereen was welkom. En hij heeft zeer goed voor mijn kids gezorgd toen ik moest werken in de corona tijd( nog steeds). Ik weet zeker dat hij verdrietig is op zijn verjaardag omdat er niemand komen mag. Ik zou hem hiermee zo blij maken en verrassen. Hij verdient het. ❤️alvast bedankt voor de kans groetjes Renée

 • WOH Wat een super lekkere actie is dit, echt helemaal geweldig. Ik zou voor de heerlijk uitziende fruitige Strawberry Layer Cake gaan voor een lieve jarige die aardbeien niet kan weerstaan.

 • Mijn man is in juli jarig en dan zou het heel fijn zijn om met de kinderen en de kleinkinderen( als het weer mag) samen te smullen van de Verse vruchten taart.
  Hopelijk zijn we dan allemaal gevaccineerd en kunnen we weer feest vieren.
  Kan het niet, dan komen ze allemaal maar een stuk taart ophalen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Wauw, wat een prachtige taarten bij Gefelicitaart.nl! Het was dan ook verschrikkelijk lastig kiezen tussen uit al die hèèrlijke taarten (- de ene nog mooier dan de andere 😉 uiteindelijk viel mijn oog op de Oreo-Velvet Layer Cake…wat een beauty van een taart!!! En deze klinkt ook hèèrlijk, vooral met de witte chocolade en Oreo koekjes… Hmmmm! Zooo lekker ^-^

  Nu duimen maar 😉 heel veel liefs Fenny

 • voor mijn kleindochter Milou graag de winnie the Pooh taart. Zij wordt 17 maart 1 jaar en is gek op Winnie, Heeft een winnie the pooh kamer met mooie muurschildering en veel winnie spulletjes/knuffels enz. Ze reageert altijd heel enthousiast alsze Winnie ziet

 • Wat een schattige taarten! Voor mijn kleinzoon die in maart 3 jaar zal worden en waar wij voor de tweede keer niet bij zullen kunnen zijn! Wij worden daar erg verdrietig van en ze wonen te ver weg om even te gaan zwaaien! Wat zou dit een ontzettend leuke verrassing zijn en dan vooral de’ Woezel en Pip’ taart! Zo bijzonder en zo lief! Soms komt er zoiets leuks voorbij! Jammer dat deze mooie tijd voorbij gaat maar zoals Mark Rutte zegt -‘Kijk wat er wel kan en niet wat er niet kan’ Misschien -heel misschien zou dit kunnen?

 • De Woezel en Pip taart voor de 1e verjaardag van onze kleindochter. Omdat ze twee cavia’s heeft die ook Woezel en Pip heten. Omdat ze vorig jaar geboren is in de eerste lockdown en we toen alleen raamvisite mochten doen en het er nu weer naar uit ziet dat haar verjaardag geen groot feest kan worden zou ik haar en haar papa en mama willen verrassen met deze taart.

 • Heel graag voor mijn 40 ste verjaardag die ik met een groot feest zou vieren maar helaas nu dat niet mag. Een heerlijk slagroomtaart is mijn favoriet.

  Groeten Petra Boesveld

 • Woezel en pip voor onze kindjes die vanwege de corona regels afgelopen oktober geen normale 4e verjaardag hebben kunnen vieren ze zijn enorme Woezel en pip fan al vanaf dat ze na hun veel te vroeg geboorte het eerste knuffeldoekje kregen in de couveuse❤️❤️

 • De kinderverjaardagstaart graag! Met een leuke foto van mijn zoon. Hij was in december jarig en door de lockdown zijn verjaardag niet kunnen vieren. Het staat nog steeds in de planning. Dus zodra het weer iets normaler is gaan we zeker een feestje vieren en daar hoort een mooie en lekkere taart zeker bij.

 • Evelien Reijnders says:

  Heel graag doe ik mee voor mijn moeder die binnenkort jarig is! Ik gun het haar super erg omdat ondanks dat ze zelf veel heeft meegemaakt laatste tijd, ze altijd voor mij en mijn zus klaar staat! En .. omdat ze áltijd positieve moed blijft houden, zoveel inspiratie!!!
  DUIMEN MAAR 🙂

 • Geen jarigen of andere feestelijkheden bij ons de komende tijd, maar de vrolijke, gezellige en lekkere ‘Ronde Opgefleurde Taart’ kunnen we als oppepper wel gebruiken!

 • De mokka roomtaart van gefelicitaart.nl lijkt me echt helemaal fantastisch en perfect passend bij ons (thuis)feestje in april. Bij deze mijn deelname aan deze wel heel verrassende actie.

 • Marjoke Schipper says:

  Voor mijn zoon die 29 maart 14 wordt en het nog onzeker is of hij zijn verjaardag kan vieren. Vorig jaar kon het ook al niet door het virus. Een gametaart!

 • Melissa Van Stipdonk says:

  ik doe graag mee voor jarno. hij is 21-3 jarig, vorig jaar ging net een paar dagen voor zijn verjaardag en feest en kinderfeest alles op ‘slot’. wat baalde hij zeg. dit jaar ziet het er niet veel beter uit, helaas. dus voor het tweede jaar WEER geen feest. natuurlijk houden we wel een gezinsfeestje, met hopelijk veel kaarten en cadeaus en TAART. hij heeft het zeker verdient en ik zou hem willen verrassen met de spiderman taart

 • De Superhelden taart..ik zou deze dolgraag aan mijn vader en stiefmoeder geven want het zijn echte super helden.
  Waarom ?
  Ik heb ze helaas al sinds de corona niet gezien.
  Mijn vader is 82 en vanwege zijn gezondheid is het niet verstandig andere mensen te zien.
  Mijn stiefmoeder is veel jonger dan mijn pa.
  Maar ook zij heeft haar leven nu aan de kant gezet omwille van mijn vader.
  In April zijn ze beiden jarig.
  Ik wilde ze al een taart op sturen om het feestje op afstand samen te vieren.
  Maar deze taart is wel helemaal geweldig en toepasselijk.
  Ze zouden er erg blij mee zijn en erg van smikkelen.
  Ik gun het ze zo graag want ik mis ze en hou erg veel van ze..

 • Marloes Voogd says:

  Leuke actie! Ik heb mijn neefje (en zijn familie natuurlijk) al heel lang niet meer gezien. Ik hoop hem te verassen met een kinder verjaardagstaart op zijn verjaardag in maart. Nu wordt hij 8 op 8 maart en kan hij helaas weer geen feestje geven. Ik hoop dat hij ondanks alles toch nog een fijn thuisfeestje krijgt.

 • op 27 februari word ik 60 jaar, dus daar zou ik graag een wat luxere taart voor willen bestellen dan ik bij een normale verjaardag doe. Aangezien ik gek ben op aardbeien, gaat mijn voorkeur uit naar de Strawberry Layer Cake. Die ziet er zo feestelijk uit!

 • De buurman en buurman taart zou ik graag willen winnen voor mijn twee zoontjes Siem en Mats (ze zijn een tweeling) die volgende maand jarig zijn. Stiekem word ik zelf ook heel blij van deze prachtige taart. Dan wordt het een extra leuk verjaardagsfeest als deze buurmannen langskomen 😉 Ajeto!!

 • Hoe het met mij zit? Hahah moet er gelijk om lachen. Ik ben dus ook absoluut geen baktalent, niet eens een klein beetje. Terwijl we wel een super-de-luxe oven hebben. Vooral voor de sier. haha

  Wij hebben ooit een keer op het werk een taart gehad van GefeliciTAART. Daar ken ik het van, het bestaat al erg lang. Ik heb er nooit eerder iets besteld. Maar daar wordt het dus tijd voor.

  Het lijkt mij erg leuk om een taart te winnen via GefeliciTAART!

 • Oeps nu vergeet ik te zeggen welke taart ik zou willen winnen.

Als ik voor mijn man zijn verjaardag zou moeten kiezen dan zou ik gaan voor: Classic Carrot
Voor mijn zoon zou ik gaan voor Woezel en Pip
Voor mezelf eigenlijk voor het hele assortiment haha maar ik zou Hazelnoten doen of Deluxe Brownie-Blondie assortiment

 • M’n water loopt al uit m’n mond als ik naar deze prachtige taarten van GefeliciTAART kijk.
  Het brengt me wel op leuke smakelijke ideeën.
  Graag waag ik een smakelijk gok voor mijn man, die 9 maart jarig is en eind maart zijn 42 jarig werk-jubileum viert. Dit is toch een hele prestatie en een feest waard met gefeliciTAART.

 • Wat een lekkere winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter en zoon die 1 dag na elkaar jarig zijn (6 en 7 mei). De Happy birthday cake zou geweldig zijn, ziet er mooi en erg lekker en feestelijk uit.

 • Mijn kleindochter wordt 2 in maart. Vorig jaar Corona toen ze 1 werd en nu nog steeds Corona, wie had dat kunnen denken. Zo’n taart maakt het toch extra feestelijk. Ik doe graag mee voor haar

 • Wauw wat een mooie taarten, ik ga absoluut voor de regenboogtaart!! Wat een prachtige tart met super verassing als je de taart aansnijdt. De kleuren, de vulling, wat een kleurenfeest!! Mijn nichtje, oudste dochter van mijn lieve zus wordt binnenkort 7 jaar en ik weet zeker dat haar smiley als zij deze taart ziet niet meer van haar gezicht af gaat. En wat wil ik nou liever dan mijn nichtje laten stralen. Ik doe heel heel heel graag mee voor deze prachtige taart!

 • Wat een toffe actie met keuze uit heerlijke taarten! Dat is toch wel extra feest dan alleen een stel kaarten!

  Mijn liefste vriend wordt 4 maart 30, een reden voor een feestje! Hij is een blijft een snoepkont, maar dat is het aard van het beestje!

  Ik zat te bedenken hoe ga ik hem in deze tijden nog kunnen verwennen?? Er is zoveel dicht of niet mogelijk, het is heel lastig moet ik bekennen!

  Uiteten gaat nu even niet, dus dit jaar geen lekkere steak, maar toen zag ik ineens op de website een heerlijke Oreo-Velvet Layer Cake!

  Voor hem een droom en voor mij een gelukkige vriend, met wat taart in z’n mond is het weer net een klein kiend!

  Ik hoop dat ik hem hier blij mee kan maken, dat is toch veel leuker dan wat stomme knaken?!

 • Mijn man is bijna jarig en omdat hij risico patient is zit hij door de lockdown al een hele tijd binnen dus wat is leuker om hem te verrassen met een prachtige taart met bv een foto van onze zoon er op 🙂

 • De dochter van mijn zus verdient deze taart
  Ze heeft volgende week verjaardag.
  Ze werkt in de kinderen opvang.
  Best een zware tijd nu met carona.
  Een heel lieve meid die hard werkt en lief is voor de kinderen
  Echt een topper

 • Anita te Gussinklo says:

  Wat een heerlijke foto.
  Mijn zoon is binnekort jarig maar totaal niet gek op taart.
  Nu zie ik dat ze ook Brownies and Blondies verkopen, dat zou hij heerlijk vinden.

 • Wat een superleuke actie. Ik doe graag mee. De slagroomtaart met foto lijkt me heerlijk. (het zou een hele verrassing zijn voor mijn moeder die 18 maart 65 jaar wordt

 • De kindertaart, met foto van mijn zoon Kasper. 17 maart is hij jarig echt een taart om van te smullen. Je eigen foto, slagroom en heerlijke snoepjes. Ik heb de kaarsjes al in huis. We maken er een leuk feestje van.

 • jolanda Verheij-Dekter says:

  Al vaker voorbij zien komen en wel benieuwd. Normaal maakte ik ze zelf, maar dat lukt niet meer zo goed met mijn lijf… Ook benieuwd hoe vers het bij aankomst is.

  Ik zou de regenboog taart graag een proberen als ik mag winnen.

 • Wat een leuke actie! Normaal maak ik taarten voor anderen (zzp-er met een taartenbedrijfje 😉 ), maar wat lijkt het me heerlijk om voor mijn eigen verjaardag een taart te kunnen bestellen! Mijn voorkeur gaat uit naar de stroopwafel layer cake.

 • Ohhhh, de Woezel en Pip taart zou helemaal leuk zijn voor Eline. Toen zij werd geboren hebben we een Woezel en Pip geboortebord in de tuin gezet. Nu ligt Pip in haar bed waar ze mee duimt. De oren zijn al ‘versabbeld ‘ 🙂

 • Mijn dochter zal uit haar dak gaan met een Iron Man taart!! Ze verjaart pas 21 april, dus hopelijk kunnen we dan wel familie en vrienden uitnodigen en kunnen zij ook de practige taart bewonderen.

 • Sylvia Dijkhuizen says:

  Wat een super leuke winactie! Op 24 maart aanstaande wordt mijn dochter 10 jaar! De 2e verjaardag in lockdown. Wat zou het leuk zijn om haar in ieder geval te verrassen met een leuke taart aangezien ook deze verjaardag zonder visite is. Duimen voor mijn meisje!!

 • Mirjam Hellingman says:

  Ik zou mijn lieve man Jan heel graag verrassen met een echte slagroomtaart, zijn lievelingstaart, omdat hij in maart nu voor de 2e keer zijn verjaardag niet kan vieren…

  Dan kunnen we samen met de kinderen genietenen er toch een klein feestje van maken.

 • Renee van Stijn says:

  Zou heel graag een roze marsepeinen fototaart willen laten maken als verrassing voor ons gezin. Heb helaas een groot deel van de verjaardag van onze dochter gemist die 1 jaar werd. En na een jaar chemo hadden we niets liever willen doen dan uitpakken met een groot feest en bezoek.
  Maar dat plan bewaren we even. Ben wel heel blij dat ik weer thuis ben na lang opgenomen te zijn geweest. En zou het zo leuk vinden om mijn dochter, man en moeder te verrassen met een taart. Een soort welkom thuis/verjaardag inhaal feestje. Al zijn wij heel goed om alles aan te grijpen om te vieren. Wat de liefde en het leven mag iedere dag gevierd worden!

 • Paarden en marsepein: twee favorieten van mijn dochter. De paarden marsepein taart zou dan ook fantastisch zijn voor haar verjaardag. In maart wordt ze 8 jaar en na alle ellende van de afgelopen tijd zijn we toe aan een feestje. Dus de verjaardag gaan we op een grootse manier en toch bijzonder klein vieren. En wie feest zegt, zegt taart!

 • Mijn zusje wordt over een maand 33 jaar en ik zou haar heel graag in het zonnetje zetten met een ontzettend lekkere taart. Wat hebben ze prachtige taarten bij Gefelicitaart!

  Zus heeft voor haar kids altijd een mooi taartje op tafel tijdens verjaardagen. Overal vlaggetjes en ballonnen. Dit doen we ook voor elkaar als we jarig zijn, het huis van de ander versieren…

  Het zal een heel andere verjaardag worden dit jaar. Één waar wij niet heen kunnen met zijn drietjes, dat wordt via FaceTime, maar het lijkt me ontzettend leuk om haar toch te kunnen verrassen met een prachtige luxe Chocolade Caramel Taart.

  Ik weet dat mijn zus dol is op chocolade en op caramel. Dus dat zal écht een feestje worden met zo’n geweldig kado, voor haar en natuurlijk ook voor haar lieve kindjes! Dus ik maak graag kans 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.