gefeliciTAART!! Of je nou wel of geen feestje geeft: er is altijd wel een reden om van een heerlijk taartje te smullen. Zeker in deze tijd! We kunnen niet meer echt de deur uit en verjaardagen worden minimaal gevierd. Dan moet de verjaardagstaart toch extra feestelijk en / of speciaal zijn? Nou weet ik niet hoe dat met jou zit, maar ik ben geen groot baktalent als het om taarten gaat. Ik besteed dat soort dingen liever uit. Voor de derde verjaardag van Noor ben ik destijds nog een stukje verder gegaan, want in plaats van bestellen en ophalen, heb ik het thuis laten bezorgen. En wel door gefeliciTAART. Het was onze eerste keer met deze bakker en het beviel uitstekend.

De keuze maken bij gefeliciTAART

Er is volop keuze in taarten en versiering, dus eigenlijk moet je jezelf eerst afvragen wat voor eentje je wil. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor een marsepein bekleding, maar je kan ook voor fondant of een slagroomtaart gaan. Of je kiest een stapel variant. Als je de categorie taart gekozen hebt, kan je wat gerichter kijken naar het thema dat je als versiering er op wil. En geloof me, dat is ook nog best een klus want je krijgt ontzettende lekkere trek als je naar al die verrukkelijk uitziende taarten kijkt.

Met een knorrende maag scrollde ik door de Cars, Frozen en Piratenthema heen om te eindigen bij de immer schattige Woezel en Pip. Die twee kleine hondjes zijn altijd wel populair hier in huis en ik vond het wel leuk dat je ze ook als speeltjes op de taart krijgt. In het kader van extra speciaal en een mooie herinnering voor later. Dus onze keuze viel op Woezel en Pip.

gefeliciTAART woezel en pip taart

De levering en de taart

Als je een bestelling plaatst kan je aangeven wanneer je de taart ontvangen wil. Ook wel logisch natuurlijk. Er wordt wel geadviseerd dat als je het in de loop van de dag nodig hebt, je het een dag eerder laat bezorgen. Dat hebben wij dan ook gedaan. Precies conform het aangegeven tijdstip werd het met een koelwagen bezorgd. De taart zag er prachtig uit.

Alhoewel ik wel gelijk een nadeel aan de speeltjes ontdekte, want de jonge bezorger had zijn uiterste best gedaan de doos dicht te krijgen (wat door Woezel en Pip niet helemaal lukte) waardoor het lichtelijk uit zijn vorm was. Maar dat maakte voor de smaak gelukkig niet uit. Noor had haar stukje in ieder geval binnen een minuut op! De rest van het minimale bezoek was ook erg te spreken over de kindertaart van gefeliciTAART. Ik denk ook dat de taart an sich en het gemak van de levering de andere ouders wel aansprak. Zeker dus voor herhaling vatbaar wat ons betreft.

Voor de eerste verjaardag van Sofieke hebben wij dan ook wederom gebruik gemaakt van gefeliciTAART.

gefeliciTAART

Een meptaart

Naast de werkelijk verrukkelijke slagroomtaart, hadden we een eigen variant voor de jarige: een zogeheten meptaart. Dat viel haar wel heel goed in de smaak. Het is een vrij basale taart waar lekker in gewroet kan worden met de handjes. Ideaal dus ook voor een cakesmash fotoshoot. Kortom, genoeg lekkers en leuks te vinden op de website van gefeliciTAART.

meptaart gefeliciTAART
meptaart van gefeliciTAART