Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Nog nooit is afdrogen zo leuk geweest”

Alhoewel het nog geen zomervakantie is, ben ik wel al druk bezig met alle voorbereidingen. Er is geen betere manier om in de zomerse sferen en vakantiestemming te komen. Zo heb ik alle zonnebrand al gecheckt en waar nodig vervangen. Wist je dat deze maar één jaar geldig zijn? Ik weet niet in hoeverre ze echt hun werking verliezen na die tijd, maar met kinderen neem je geen risico. Ook de vlindertjes heb ik weer tevoorschijn gehaald en opgeblazen. Gelukkig waren deze nog helemaal intact. Had ook eigenlijk niet anders verwacht, want ik heb destijds niet de allergoedkoopste vlindertjes gekocht. Het nadeel was absoluut de prijs, maar het voordeel is dat ze al jaren meegaan inmiddels, dus kwalitatief zeer goed. Ik heb vriendinnen die soms meerdere keren per jaar een nieuwe set moeten kopen. Uiteindelijk ben ik dus goedkoper uit.

Het betekent ook wel dat ik er goed op let dat onze oranje bandjes weer mee terug naar huis gaan. De kinderen weten ook dat ze ze niet zomaar ergens moeten laten liggen. Nadat ze hun zonnebrillen kwijt waren geraakt in de ballenbak, ben ik ze ook meer de waarde van hun spulletjes aan het leren. Zeker nadat de oudste als oplossing aanbood dat ik maar een nieuwe moest kopen.

Uiteraard houd ik zelf ook in de gaten of alles wat we meenemen naar het zwembad in ons bezit blijft, maar het is wel ontzettend handig als de kinderen daar een handje bij helpen. Dan moet ik het natuurlijk ook wel aantrekkelijk voor ze maken. Zoocchini had voor mij zoals gewoonlijk de uitkomst. Misschien ken je ze nog van die geweldige trainingsbroekjes? Ze hebben dus ook hele schattige en stoere badcapes. Voor de meiden heb ik de eenhoorn en de tijger in huis gehaald. Op de één of andere manier hebben de dames onderling besloten dat dat altijd hun rolverdeling zou zijn. De oudste is de eenhoorn en de tweede is de tijger. Het past ook wel bij ze. Ze waren dan ook dolenthousiast dat ze met een eigen handdoek naar het zwembad konden. En al helemaal verrukt waren ze dat er ook een capuchon op zat. “Dan hebben we onze handen vrij, mama!” Toen ik vroeg of ze dan ook nog wat wilde dragen was het antwoord helaas nee.  Dat ging toch te ver.

Gezien hun enthousiasme en het feit dat ze hun favoriete dieren als badcape hebben, heb ik er het volste vertrouwen in dat deze niet bij het zwembad vergeten zullen worden. Sterker nog, ik zie het voor me dat ze in volle trots met cape en al over de camping teruglopen naar de stacaravan. En ja, ik weet dat er ook van die handige handdoeken zijn die je over het hoofd trekt. Maar als je nou net een relatief groot hoofd hebt, zijn dit ondingen om aan en uit te doen. Nu kunnen ze het zonder hulp van mama af. En alle andere handdoeken zijn gewoon veel minder leuk dan de badcapes van Zoocchini. Oh ja, ze zijn ook nog eens gemaakt van goede kwaliteit katoen. Wat wil je nog meer?

Ben je nou net zo enthousiast over de badcapes als ik? Dan heb ik goed nieuws, want ik ga er eentje weg geven. Laat mij weten welke jouw voorkeur heeft en wellicht win je deze. Je kan meedoen tot en met 2 juni en de winnaar maak ik bekend op Facebook. Natuurlijk zijn mijn voorwaarden ook hier weer van toepassing. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

 

 

Facebook Comments

«

»

14 COMMENTS
 • Kristel Gubbels-Daemen

  8 maanden ago

  Geweldig de flamingo voor onze dochter Noor. Fijn zo herkenbaar en weet zeker dat onze dochter er dan zelf ook meer aan gaat denken.

  • miriam

   8 maanden ago

   AUTHOR

   Leuke naam!

 • elisabeth maria martina

  8 maanden ago

  geweldig voor kleinzoon quinn, verras hem maar met zo’n mooi exemplaar

 • Liline Erdmann

  8 maanden ago

  Oh, deze staat ook al tijden op mijn wishlist
  Ik vind de flamingo heel erg leuk, maar ik weet zeker dat Norah nog veel blijer wordt van het konijn, aangezien haar knuffelkonijn dag en nacht met haar meegaat, waar ze ook gaat!

 • Oma Will

  8 maanden ago

  Wat een leuke badcapes.
  Mariette the Mermaid vind ik heel erg leuk voor mijn kleindochter.

  Ik heb geen facebook, maar doe graag mee.

 • Melissa

  8 maanden ago

  Super leuk! Jayna zou heel graag de flamingo willen winnen. Ze is dol op Twingo’s zoals ze zelf zegt

 • Marian B

  8 maanden ago

  Ik had ze wel eens voorbij zien komen, maar was vergeten dat ze zo erg leuk en mooi zijn! Ik zou heel graag mijn dochtertje verrassen Allie the Alicorn!

 • melissa

  8 maanden ago

  Die zijn inderdaad leuk. voor zowel het strand als naar het zwembad als gewoon de zwemles (bibberen als ze uit het water komen; vooral onze jarno staat altijd te klappertanden, haha). en het moet wel stoer zijn dus we gaan voor de dino.

 • Lynn Mahieu

  8 maanden ago

  Ooooh zoooo schattig!!! Ik zou graag de Leo the lion winnen voor mijn kleine spruit! 😀 Ideaal om mee te nemen op vakantie om ze snel te kunnen afdrogen na het zwemmen!

 • Cobi

  8 maanden ago

  Ohh die koe is echt geweldig!
  Daar zou mijn jongetje ergblij van worden

 • Milou Ruegebrink

  8 maanden ago

  Ik doe graag mee voor de Leeuw. Misschien dat het dan iets minder en strijd wordt om mijn 2 jarige peuter uit bad te krijgen. Whaagrrrr!!!!

 • Manon

  8 maanden ago

  de zebra of koe voor mijn zoontje, of die draak.. of.. ze zijn allemaal leuk!

 • Claudia Diependaal

  8 maanden ago

  Mevrouw konijn! Ze zal zeggen dan heb ik ook n mevrouw komijn net als Emma. Van Casper en Emma. Welpje vindt ze ook erg leuk omdat de stoere leeuw vaak wat terughoudend en bang kan zijn. Mevrouw konijn zou ze zelf kiezen denk ik!

  Fijne zondag nog!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Terwijl mama hard aan het werk is, is de peuter blijkbaar ook aan de arbeid. Ze is zo dol op schoonmaken. #heeftzenietvanmij #werkendemama #kinderdagverblijf
 • Ik geloof dat de Broccoli Rundvlees Rijst van @olvarit het favoriete smaakje is 😂
 • Ze wilde niet meer naar binnen 😂. De rest was al weg.
 • Vandaag is de sterfdag van mijn opa. Één van de meest bijzondere en erudiete persoon, die ik heb mogen kennen. Ik denk nog dagelijks aan je, lieve opa. Ik hoop oprecht dat je gezellig samen met oma bent. Ergens.....
 • Tip van de week! #gratis #babymutsje #zwangerschap
 • Als je in je element bent tijdens een fotoshoot 😍
.
.
.
.

#kidslife #instamom #toddler #hypotonia #hypermobiel #ontwikkeling #lovemykids #discoverunder5k #motherofthree #girlsmom #meisjesmama #momof3 #mamaofthree #childhoodunplugged #storytellingmama #dailyparenting #blogger #bloggermom #lifeofamom #clickinmoms #motherhood #workingmom
 • We feel so corny
 • Heb mijn “bontje” maar omgedaan. Man, wat is het koud!!!! #onderweg #ret #zitting #werkendemama

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Hoe reinig je rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn enorm praktisch in gebruik, maar niet altijd direct ...

Sluiten