Als je mij een half jaar geleden had gevraagd wat mijn favoriete dekbedovertrek was, had ik steevast gezegd die van de Zweedse meubelmaker. Ik kende het merk Snurk wel al van naam, maar had nog nooit onder een SNURK dekbedovertrek gelegen. Wat dat betreft ben ik gewoon een krent en vond ik de lakens nogal prijzig. Ik was er wel ontzettend nieuwsgierig naar geworden, want om mij heen heb ik die hard Snurk fans. Toen de gelegenheid zich bood om een Snurk dekbedovertrek te proberen, stond ik dan ook vooraan in de rij. En nu snap ik wel waarom iedereen zo idolaat is fan dit merk.

Mijn gekozen Snurk dekbedovertrek

Er was één dingetje dat ik altijd al op mijn lijstje van wensen had staan en dat is een volledig wit bed. Zo eentje die je vaak in hotels hebt, maar dan van kwalitatieve aard. Niet dat je wegzweet van al het polyester er in. En laat er bij Snurk nou net zo’n dekbedovertrek in het assortiment zitten! Je begrijpt zeker wel hoe snel ik op “in winkelwagen” geklikt heb. Omdat ik nog wat ruimte over had qua budget, heb ik manlief de tweede set laten uitkiezen.

Achteraf had ik gewoon twee keer de witte moeten doen, want hij heeft gekozen voor een zwembadmotief. Op zich hartstikke leuk natuurlijk, maar niet zo geweldig als mijn pure witte dekbedovertrek. Vind ik althans.

Snurk dekbedovertrek

Mijn bedje is nu een en al rust

Ik geef toe dat een dekbedovertrek van Snurk wel echt een feestje is om onder te slapen. Mijn witte genaamd “invisible man” is gemaakt van perkal katoen. Het broeit dus ook totaal niet. En het voelt echt bizar heerlijk aan op mijn huid. Verder heb ik gemerkt dat zo’n totaal wit bed ook een extra vorm van rust geeft. Je raakt als het ware niet meer overprikkeld door de motiefjes waar je onder ligt. Ik had dat niet verwacht! Dat dat ook effect kon hebben.

Manlief klaagde wel een beetje dat hij het soms wat kouder vond aanvoelen door de witte kleur. Ook hij merkte dus een geestelijke verandering door een ander dekbedovertrek. Hoe bizar is dat? Dus zo nu en dan mag hij onder het zwembadmotief slapen. Kom ik hem nog enigszins tegemoet, want het liefste slaap ik nu elke dag in mijn spierwitte bed en op mijn Emma kussen. I absolutely love it! Het is een investering, maar een Snurk dekbedovertrek is het het zeker waard!