Zal ik je wat vertellen? Deze mama gaat steeds meer met haar tijd mee! Het is wordt beetje bij beetje meer digitaal. Gewoon omdat het stiekem hartstikke handig is. Zo hebben we al een tijdje de Ring video deurbel, wat je echt kan aanraden, en hebben we sinds kort ook lampen op wifi van Nedis Smartlife. Niet in het hele huis hoor! Dat kan niet met de meeste verlichting die wij hebben. Maar er zijn enkele verlichtingspunten waar een digitale mogelijkheid een enorm uitkomst bleek te zijn. Vooral in de kinderkamer!

Lampen op wifi

Je vraagt je vast af wat er nou zo bijzonder is aan de lampen op wifi zoals van Nedis. Heel simpel! Je kan ze aan- en uitzetten met je telefoon. Ze werken dus gewoon op je wifinetwerk! En nou hoor ik je denken “so what?”. Maar stel je gewoon eens voor dat je een zevenjarige dochter hebt, die verzot is op lezen en dit het liefst de hele nacht door doet. Het gevolg zijn diepe wallen en een flink ochtendhumeur wegens slaaptekort. Hoe handig is het dan als je voortaan vanaf je bank het leeslampje van je dochter uit kan zetten? Eerst even laten flikkeren zodat de bladzijde afgelezen kan worden om het daarna gewoon helemaal uit te zetten.

lampen op wifi nedis smartlife

Nedis Smart Stekker en Nedis lampen op wifi

Het enige wat je ervoor nodig hebt van Nedis is een Smart Stekker en een Smart lampje. En natuurlijk je telefoon. Even de app downloaden, een verbinding maken en je bent klaar. Overigens heb ik het nu over de combinatie van de stekker met de lamp, maar je kan natuurlijk ook andere apparaten die op het lichtnet aangesloten zijn er op aansluiten. Elk item met een stekker is geschikt voor de Smart Stekker van Nedis. Zoals bijvoorbeeld de playstation van de kinderen of de lichtjes van de kerstboom. Super handig, nierwaar?