Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ons gezin geen doorsnee leven leidt (maar wie wel eigenlijk) en dat het druk en hectisch is. Inmiddels heb ik er een soort van rust in gevonden in zoverre dat ik mijzelf er niet teveel druk om probeer te maken en gewoon de boel accepteer zoals het is. Niemand heeft er wat aan als we het wel doen, je verandert toch niets aan de situatie en het vreet alleen maar energie. Natuurlijk ben ik niet van steen en word ik nog wel eens overmand door emoties, maar over het algemeen ben ik de rust zelve. En dit komt vooral ook door mijn grote steun en toeverlaat thuis.

Voor mijn held

Oké, er zijn momenten dat ik hem achter het behang kan plakken, maar eerlijk gezegd zou ik niet weten wat ik zonder hem zou moeten. Mijn man is gewoon mijn liefde, mijn maatje en mijn grote schouder om op te huilen. Bovendien is hij ook nog eens een geweldige papa. Het is voor hem geen enkel probleem om alleen met de kinderen thuis te zijn. Daar draait hij zijn hand niet voor om. Ik ga ook altijd met een gerust hart de deur uit, wetende dat alles thuis op rolletjes blijft lopen. Toen ik onverwacht met de kleinste een weekend doorbracht in het ziekenhuis, was dat ook even wat plannen omgooien maar verder ging het leven thuis gewoon door. Dat een man zoals de mijne niet vanzelfsprekend is, besef ik me al te goed. Daarom wilde ik hem ook even in het zonnetje zetten.

Hugo Boss Infinite

Niet alleen door hier zwart op wit te zetten dat hij een topper is, maar ook door een attentie voor hem. Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik zelf houd er erg van als ik een lekker geurtje bij een man ruik. Het maakt hem dan extra sexy. Ja ik weet het, ik ben vreemd. Aan manlief heb ik dan ook een lekker geurtje gegeven en wel de nieuwe van Hugo Boss, de Infinite. Ik vind de luchtjes van dit merk altijd wel al lekker en deze nieuwste is een mooie aanvulling op het assortiment. Elke man kan dit geurtje wel dragen en het blijft ook lekker lang hangen. Een Boss Bottled parfum is dus een zekere aanrader voor Vaderdag!