TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Shimmer and Shine betoveren elk meisje”

Ik begrijp steeds meer hoe mijn moeder zich vroeger af en toe voelde. Soms begrijp ik gewoon niet waar mijn oudste het over heeft. Het zal vast wel komen door haar klasgenootjes, want thuis weet ik uiteraard waar ze naar kijkt op televisie. En daar hoort Shimmer and Shine tot nu toe niet bij. Toch is dit iets waar ze het wel zo nu en dan over heeft. Aangezien ik wel nieuwsgierig was, heb ik de animatieserie even op het internet opgezocht.

De televisie serie

Het gaat dus over twee geestjes in opleiding. Deze dames heten uiteraard Shimmer and Shine. In het eerste seizoen van de serie zijn ze bevriend met een mens, het meisje Leah. Zij mag elke aflevering drie wensen doen, die stelselmatig verkeerd uitpakken en opgelost moeten worden. In het tweede seizoen gaan ze ook naar het magische thuisland Zahramay Falls, ontstaan er nieuwe vriendschappen en krijgt de buurjongen van Leah ook een eigen geest. En natuurlijk weer volop avonturen.

Echt voor meisjes?

Tja, ik denk wel dat elk meisje dit wel leuk zou vinden. Het gaat over twee machtige dametjes met prachtige lange haren, toverkrachten, macht en glitters. What is not to love? En er was natuurlijk weer heerlijk veel merchandise van te verkrijgen. Dat weet Nickelodeon, de zender waar het uitgezonden wordt, altijd goed aan te pakken. Van dekbedden tot poppen tot rugtassen, alles is beschikbaar. Bij Bol is er in ieder geval genoeg te vinden!

https://meervanmir.eu/shimmer-and-shine-betoveren-elk-meisje

Winactie

Voor mijn lezers heb ik een leuk pakket van Shimmer and Shine ontvangen met twee kleurboeken, een stickerboek en een vriendenboekje. Vooral het laatste vind ik er erg leuk. Ik heb die van mij van vroeger ook nog steeds en het is zo grappig om terug te lezen hoe je klasgenootjes vroeger over je dachten en naar welke series je toen keek. Zo leuk, dat deze traditie nooit is weggegaan. In tegenstelling tot de Poezie-album, die je echt nooit meer ziet. Enfin, wil je dit pakket winnen? Laat dan weten of je team Shimmer of team Shine bent. Meedoen kan tot en met 6 maart. Succes!

https://meervanmir.eu/shimmer-and-shine-betoveren-elk-meisje

«

»

19 COMMENTS
 • Jacqueline Van de Manakker

  1 jaar ago

  Hier zijn we van het team shine

 • Wendy Van De Reyd

  1 jaar ago

  Ze is dol op beide , word al gek als ze iets in de winkel tegen komt , stiekem is ze bij team Shimmer

 • Liline Erdmann

  1 jaar ago

  Hier zijn we team Shimmer (want roze)

 • elisabeth maria martina

  1 jaar ago

  team shine dat kan alleen maar mijn kleindochter zijn

 • Anna wienen

  1 jaar ago

  Team Shine

 • Kim

  1 jaar ago

  Onze dochter is voor team Shine.

 • Marian B

  1 jaar ago

  Wat leuk voor mijn dochtertje, ze is ook zo trots op haar Shimmer & Shine rugtas. Ze is Team Shine. Zelf kan ze ook echt shinen 😉

 • Cindy Framke

  1 jaar ago

  Superleuk! Mijn dochtertjes zijn gek op Shimmer en Shine. Mijn dochtertje van 8 is team Shimmer en mijn dochtertje van 5 is team Shine

 • Ingrid

  1 jaar ago

  Dit vindt mijn dochter super leuk. Ik zou haar graag verrassen hiermee omdat ze zo haar best doet op school!

 • Kelly Aarts

  1 jaar ago

  Hier team Shine! Mijn dochter is ervan overtuigd dat Shine meer en dikker haar heeft dan Shimmer, dus vandaar

 • Marieke Flikweert

  1 jaar ago

  Team Shine en ik ken wel een meisje die daar heel blij mee gaat zijn.

 • Oma Will

  1 jaar ago

  Dit is leuk voor mijn kleindochter van 6 jaar.
  Ik ga voor Team Shine, die vindt ze vast leuk.
  Ik heb geen facebook, maar volg Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 • Linda Smeets

  1 jaar ago

  Wat een enorm leuk pakket! Daar zou ons meisje ontzettend blij mee zijn. Ze vindt ze allebei leuk maar als ze écht moet kiezen dan is het team Shimmer.

 • kempenaers anita

  1 jaar ago

  doe graag mee voor dit leuke pakketje, mijn kleindochter gaat voor team shine

 • Trotsema fati

  1 jaar ago

  Mijn dochter is ook een grote fan van shimmer en shine stiekem vind ze ze allebei geweldig maar ze gaat toch voor shimmer als ze moet kiezen

 • Simone Wiersma

  1 jaar ago

  Onze dochter is dol op shimmer en shine en dit zal dan ook zeker in de smaak vallen. Ik doe dus graag mee!

 • Iris

  1 jaar ago

  Mijn zoontje van 3 houdt van Shimmer en Shine

 • melissa

  1 jaar ago

  Team (roze) Shimmer! en wat grappig; ik dacht laatste hetzelfde toen het vriendenboekje in de klas rondging: waar is het poezie album!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Help mij me voor te bereiden op de kleuterklas - MeerVanMir on februari 27, 2019
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  In luxe overnachten net buiten de Efteling

  De magische wereld van de Efteling trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers ...

  Close