Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“PLAYMOBIL magic mermaids, een prachtige onderwaterwereld”

Zal ik wat eerlijk toegeven? Soms ben ik stiekem een beetje jaloers op mijn meisjes en met het enorme aanbod aan speelgoed dat zij tegenwoordig hebben. Er lijkt elke dag weer meer bij te komen en nieuwe dingen verzonnen te worden. En van al het oude vertrouwde speelgoed komen nieuwe lijnen uit. En soms zelfs ook helemaal gericht op de meisjes! Vooral vanwege dat laatste zou ik wel eens gewoon weer een kind willen zijn.

Neem bijvoorbeeld PLAYMOBIL. In mijn jeugd waren de poppetjes volgens mij altijd mannetjes met mannelijke beroepen. Er was geen ruimte voor huisje boompje beestje of enige vorm van sprookjes. Dat is tegenwoordig wel anders. Bijna twee jaar geleden verkeerde PLAYMOBIL zich op grote hoogtes in de ski oorden. Vorig jaar won de PLAYMOBIL dwergtoren de speelgoed van het jaar verkiezing en dit jaar gaan ze de diepte in, naar de wondere wereld van de zeemeerminnen.

Zoveel leuks gezien

Ik heb al een sneak peak bij PLAYMOBIL in Duitsland gehad en ik kan je zeggen dat de Zeemeermin wereld wel echt heel gaaf is. Het is echt een hele nieuwe dimensie waar mee gespeeld kan worden. Mijn kinderen vinden het ook bijzonder leuk om er in bad mee te spelen. Ik had alleen de duiker destijds. Zij hebben een hele onderwaterwereld als vermaak. Tikkie jaloers dus.

PLAYMOBIL Magic Mermaids

De eerste exemplaren van de lijn PLAYMOBIL Magic Mermaids zijn al verkrijgbaar. Ze zijn herkenbaar aan de diepblauwe kleur van de zee op de doos en roze zijkanten. Echt een leuke nieuwe aanwinst! En mocht je het te meisjes achtig vinden, dan kan ik je vast een heel leuk geheimpje vertellen. Voor de stoere kindjes komt er ook een hele gave nieuwe lijn uit. Gewoon nog even geduld hebben. Ondertussen kan je hier terecht voor de zeemeerminnenlijn van PLAYMOBIL. Veel speelplezier!

Facebook Comments

«

»

1 COMMENT
 • Oma Will

  6 maanden ago

  Wat leuk, die zeemeerminnen van PLAYMOBIL Ik denk dat mijn kleindochters die graag zouden willen hebben.
  Ook leuk dat ze ermee in bad kunnen spelen.
  Heb ze op mijn verlanglijstje gezet.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Complete surrender 😍
 • Kijk eens wie er wakker is 😍 #nogwelaandezuurstof #langewegtegaan #zekomterwel
 • Zo dol op dit meisje 😍
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Ik ben blijkbaar een slechte moeder?

Het is haast niet meer voor te stellen, maar een ...

Sluiten