Je wordt echt mama met de Baby Alive pop

Onze dochter Lieke (6 jaar) is een echt meisje meisje. Haar slaapkamer staat dan ook vol met poppen, barbies en alle accessoires die daarbij komen kijken. Poppen heeft ze, volgens haar eigen zeggen, nooit genoeg, maar een broertje of zusje erbij,zou echter nog mooier zijn. Want, zij is al heel groot en dan kan ze mama mooi meehelpen met het flesje geven, net zoals ze nu al bij haar poppen doet. Alleen dat is dan niet echt, want de poppen die ze heeft drinken niet echt. Papa en mama vonden dit toch een minder goed idee, met als gevolg dat ook dit jaar weer een pop op het verlanglijstje voor Sinterklaas staat en daar geduldig op gewacht werd. Wat was het dan ook een verrassing dat er ineens een nieuwe pop op de keukentafel stond. En ook niet zomaar een pop. Het was baby Alive. Lieke herkende haar meteen. Op de reclame had ze de pop namelijk al voorbij zien komen en deze was wel heel erg gaaf. Voorzichtig werd dan ook gevraagd of baby Alive voor haar was. Het bevestigende antwoord werd met een luid gejuich ontvangen.  

Lees ook: seksistisch speelgoed

Lieke wist meteen al te vertellen dat deze baby Alive kon plassen en dansen. Er zijn namelijk 2 varianten van baby Alive te verkrijgen, de plas en dans Babypop en de snack en snoep Babypop. Naast dit verschil zijn de poppen ook in verschillende uiterlijke kenmerken te verkrijgen. 

De brunette pop

Zoals gezegd, Lieke had de baby Alive plas en dans babypop Brunette gekregen. Voorzichtig werd de nieuwste aanwinst uitgepakt en werden de accessoires bekeken. Een kammetje, een haarspuit (volgens Lieke), een boekje met stickers, een flesje, een onderbroekje en een potje werden aangetroffen. Hoe leuk was dat! Inmiddels was ook al duidelijk geworden dat baby Alive een gezellige kletskous was en van alles te vertellen had. Als je namelijk op haar buikje drukt begint ze gezellig te kletsen en heel handig, ze vertelt ook wat ze wil of moet. Spelen, dansen, kietelen, plassen e nop een gegeven moment gaf ze aan dat ze wat wilde drinken. Dit liet Lieke zich natuurlijk geen tweemaal zeggen en het flesje werd gevuld met water en aan baby Alive gegeven. En ja, als je wat gedronken hebt, dan moet je vaak ook plassen.

https://meervanmir.eu/review-plas-en-dans-baby-alive-pop

Ze plast echt!

Baby Alive gaf dan ook aan dat ze een plasje moest doen. Snel werd het onderbroekje uitgedaan en werd Baby Alive op het potje gezet. En inderdaad er werd een dikke plas gedaan en tot grote hilariteit van Lieke liet Baby Alive ook een scheetje. Net als bij een echt kindje dat een plasje doet op het potje, werd er nu ook een stickertje geplakt. Immers had had de pop op het potje geplast en dat is heel knap. Daarna was het tijd om te spelen en te dansen. Als je de linkerhand van Baby Alive vast pakt gaat ze gezellig dansen en ondertussen kletst ze gezellig verder. Heerlijk om de interactie van onze dochter met haar eigen “baby” te zien. De conversatie tussen haar en Baby Alive is zeer vermakelijk. Baby Alive reageert als een echt kind en het is dan ook leuk om te zien hoe onze dochter, als een pure moeder daarop kan reageren. Zeker toen ik op een gegeven moment hoorde, “nu moet je even ophouden met zeuren, ik kom er zo aan”. Het was alsof ik mezelf hoorde.

https://meervanmir.eu/review-plas-en-dans-baby-alive-pop

Baby Alive is echt anders dan andere poppen

Ik besef me goed dat er ontzettend veel keuze in poppen is en ze allemaal heel leuk zijn, maar ik heb hier in huis inmiddels het nodige vergelijkingsmateriaal en ik moet zeggen dat Baby Alive wel stiekem mijn voorkeur heeft gekregen. Het is een leuke interactieve pop, die op een makkelijke manier je kind vertelt wat het moet doen en het gevoel geeft dat het voor een echte baby zorgt. En onze dochter, die is verrukt van haar nieuwe pop.

https://meervanmir.eu/review-plas-en-dans-baby-alive-pop

Geschreven door Jenneke

31 thoughts on “Je wordt echt mama met de Baby Alive pop

 • Jacqueline rozeboom kribi says:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb van 4 ook hier als hij op de reclame komt zegt ze Mama mag ik die ik vind haar leuk dus zei is zeker welkom hier thuis

 • Manon Laurier says:

  k zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Fleur. Zij is dol op poppen en is momenteel bezig om zindelijk te worden. Dit zal ze echt helemaal geweldig vinden. En haar grote zus van 4 mag dan natuurlijk gezellig mee spelen!

 • Manon Laurier says:

  Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Fleur. Zij is dol op poppen en is momenteel bezig om zindelijk te worden. Dit zal ze echt helemaal geweldig vinden. En haar grote zus van 4 mag dan natuurlijk gezellig mee spelen!

 • Ja leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Ze zijn vorige week grote zus geworden van een klein zusje. Dus met deze pop kunnen ze zelf moedertje spelen. Ze zagen deze pop vandaag op de tv en zeiden “kijk mama deze is leuk”.
  Dit zullen ze geweldig vinden.

 • Marijke Horjus says:

  Super leuk zeg! Ons dochtertje Ylva is gek op poppen♡sinds haar broertje Arvin is is zij ook een beetje moeder geworden voor haar pop dan, en deze alive pop is wel heel leuk! Ik doe graag mee

 • Wauw, wat een lieverd. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter, een echte poppenmoeder die in het dorp ook altijd in alle kinderwagens wilt kijken

 • Deze schat van een pop zou ik graag aan mijn lieve poppenmoedertje geven. Mijn dochter is helemaal van de poppen op het moment, een pop die kan plassen zou erg leuk zijn! Hopelijk stimuleert het haar ook zodat ze zelf ook snel zindelijk is., ze is er mee bezig maar alle hulp is welkom.

 • Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochtertje, ze is zo zot van haar popjes, ze doet niks liever dan ervoor zorgen en alles nadoen wat mama doet 🙂

 • Die wil ik wel ik winnen voor Lott, mijn dochter.
  Een echt poppenmoedertje maar onlangs heeft er eentje haar been gebroken… drama’s tot en met. Ik moet het niet uitleggen. Lijkt me ook wel nog leuker als de pop zelf ook meespeelt en zegt wat ze nodig heeft! Bij haar baby born met gebroken been moet ze dat natuurlijk zelf verzinnen. Ze zegt zelf dat ze zo graag met poppen speelt omdat ze geen broertje of zusje heeft… Oops.

 • Heel graag voor onze dochter! Ze wordt bijna 6 en ze is een echt moedertje! Zodra ze ons neefje ziet van 3 maanden, is ze alleen met hem bezig. Ze geeft hem dan ook niet gemakkelijk af aan iemand anders ook al huilt hij. En bij haar broertje van 3 gaat het moederen al moeilijker omdat hij dat niet allemaal meer toe laat. Dus deze pop zou geweldig zijn voor onze dochter waar ze zich lekker op kan uitleven

 • Graag doe ik mee voor mijn kleine poppenmoedertje.
  Zij vindt deze pop vast de aller allermooiste van alle poppen.
  Ik heb geen facebook, volg bloglovin en waag graag een kansje voor mijn kleindochter.

 • onze elise is een echt poppenmoedertje. die sjouwt de hele dag met poppen rond; gaan mee wandelen; mee fietsen en verder natuurlijk vader en moedertje; schooltje etc. ze weet zeker raad met deze lieve pop en wat leuk dat deze ook interactief is. ik ga duimen!

 • Wat een lief uitziende pop. Ik zou mijn neefje van 3 hier vast heel blij mee maken. Hij heeft net een broertje gekregen, dus kan dan ook zelf lekker met een babypop papa spelen.

 • Och wat leuk! Lieke is ook al zo’n lief poppenmoedertje, net als onze dochter Hannah (7)! Maar zo’n ‘realistisch’ exemplaar heeft ze niet, wat zou ze hier haar zorgzaamheid goed in kwijt kunnen!

 • Claudia Diependaal says:

  Hoi hoi,
  Wow dit zou te gek zijn voor de zindelijkheid training van onze kleindochter! #LOVE #IT! ❤❤ ik doe dan ook met veel liefde voor haar mee!

  Groetjes Claudia!

 • Ik zou ze met veel plezier cadeau doen aan mijn dochtertje. Ze is dol op poppen, maar heeft er maar eentje. Ze krijgt een poppenwagen voor Sinterklaas en een extra pop zou ze helemaal geweldig vinden.

 • Mijn zoontje van 2,5 zou de pop geweldig vinden. Op het moment last hij zijn autotjes staan en is hij helemaal weg van de oude poppen van mamma die van zolder zijn gehaald. Mij lijjt zo een nieuwe pop die hem ook nog edns gaat helpen zindelijk te worden helemaal geweldig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.