Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“Je wordt echt mama met de Baby Alive pop”

Onze dochter Lieke (6 jaar) is een echt meisje meisje. Haar slaapkamer staat dan ook vol met poppen, barbies en alle accessoires die daarbij komen kijken. Poppen heeft ze, volgens haar eigen zeggen, nooit genoeg, maar een broertje of zusje erbij,zou echter nog mooier zijn. Want, zij is al heel groot en dan kan ze mama mooi meehelpen met het flesje geven, net zoals ze nu al bij haar poppen doet. Alleen dat is dan niet echt, want de poppen die ze heeft drinken niet echt. Papa en mama vonden dit toch een minder goed idee, met als gevolg dat ook dit jaar weer een pop op het verlanglijstje voor Sinterklaas staat en daar geduldig op gewacht werd. Wat was het dan ook een verrassing dat er ineens een nieuwe pop op de keukentafel stond. En ook niet zomaar een pop. Het was baby Alive. Lieke herkende haar meteen. Op de reclame had ze de pop namelijk al voorbij zien komen en deze was wel heel erg gaaf. Voorzichtig werd dan ook gevraagd of baby Alive voor haar was. Het bevestigende antwoord werd met een luid gejuich ontvangen.  

Lieke wist meteen al te vertellen dat deze baby Alive kon plassen en dansen. Er zijn namelijk 2 varianten van baby Alive te verkrijgen, de plas en dans Babypop en de snack en snoep Babypop. Naast dit verschil zijn de poppen ook in verschillende uiterlijke kenmerken te verkrijgen. 

De brunette pop

Zoals gezegd, Lieke had de baby Alive plas en dans babypop Brunette gekregen. Voorzichtig werd de nieuwste aanwinst uitgepakt en werden de accessoires bekeken. Een kammetje, een haarspuit (volgens Lieke), een boekje met stickers, een flesje, een onderbroekje en een potje werden aangetroffen. Hoe leuk was dat! Inmiddels was ook al duidelijk geworden dat baby Alive een gezellige kletskous was en van alles te vertellen had. Als je namelijk op haar buikje drukt begint ze gezellig te kletsen en heel handig, ze vertelt ook wat ze wil of moet. Spelen, dansen, kietelen, plassen e nop een gegeven moment gaf ze aan dat ze wat wilde drinken. Dit liet Lieke zich natuurlijk geen tweemaal zeggen en het flesje werd gevuld met water en aan baby Alive gegeven. En ja, als je wat gedronken hebt, dan moet je vaak ook plassen.

Ze plast echt!

Baby Alive gaf dan ook aan dat ze een plasje moest doen. Snel werd het onderbroekje uitgedaan en werd Baby Alive op het potje gezet. En inderdaad er werd een dikke plas gedaan en tot grote hilariteit van Lieke liet Baby Alive ook een scheetje. Net als bij een echt kindje dat een plasje doet op het potje, werd er nu ook een stickertje geplakt. Immers had had de pop op het potje geplast en dat is heel knap. Daarna was het tijd om te spelen en te dansen. Als je de linkerhand van Baby Alive vast pakt gaat ze gezellig dansen en ondertussen kletst ze gezellig verder. Heerlijk om de interactie van onze dochter met haar eigen β€œbaby” te zien. De conversatie tussen haar en Baby Alive is zeer vermakelijk. Baby Alive reageert als een echt kind en het is dan ook leuk om te zien hoe onze dochter, als een pure moeder daarop kan reageren. Zeker toen ik op een gegeven moment hoorde, β€œnu moet je even ophouden met zeuren, ik kom er zo aan”. Het was alsof ik mezelf hoorde.

Baby Alive is echt anders dan andere poppen

Ik besef me goed dat er ontzettend veel keuze in poppen is en ze allemaal heel leuk zijn, maar ik heb hier in huis inmiddels het nodige vergelijkingsmateriaal en ik moet zeggen dat Baby Alive wel stiekem mijn voorkeur heeft gekregen. Het is een leuke interactieve pop, die op een makkelijke manier je kind vertelt wat het moet doen en het gevoel geeft dat het voor een echte baby zorgt. En onze dochter, die is verrukt van haar nieuwe pop.

Geschreven door Jenneke

Winactie

Wil jij ook zo’n ontzettend gave Baby Alive pop in huis? Laat dan in een reactie weten aan wie je dit schatje zou willen geven. Aan het einde van de winweek zal ik de winnaar bekend maken.

Facebook Comments

«

»

30 COMMENTS
 • Jacqueline rozeboom kribi

  7 maanden ago

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb van 4 ook hier als hij op de reclame komt zegt ze Mama mag ik die ik vind haar leuk dus zei is zeker welkom hier thuis

 • elisabeth maria martina

  7 maanden ago

  daar zal mijn kleindochter heel goed voor zorgen

 • Kim

  7 maanden ago

  Wow jaaaaaa voor onze dochter Lynn. Ze wil deze super graag. Dus ik ga heeeeeel hard duimen.

 • Anna

  7 maanden ago

  Ooooh geweldig voor mijn dochter Julia

  Facebook: An Na

 • Liline Erdmann

  7 maanden ago

  Ik doe ook graag mee voor mijn dochtertje. Begin maart krijgt ze een zusje, ze zou het vast heel leuk vinden om zo samen te moederen!

 • Manon Laurier

  7 maanden ago

  k zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Fleur. Zij is dol op poppen en is momenteel bezig om zindelijk te worden. Dit zal ze echt helemaal geweldig vinden. En haar grote zus van 4 mag dan natuurlijk gezellig mee spelen!

 • Manon Laurier

  7 maanden ago

  Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochter Fleur. Zij is dol op poppen en is momenteel bezig om zindelijk te worden. Dit zal ze echt helemaal geweldig vinden. En haar grote zus van 4 mag dan natuurlijk gezellig mee spelen!

 • Simone

  7 maanden ago

  Leuk! Leuk! Leuk! Ik zou m aan Mn dochter geven.

 • Cindy Framke

  7 maanden ago

  Ja leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertjes. Ze zijn vorige week grote zus geworden van een klein zusje. Dus met deze pop kunnen ze zelf moedertje spelen. Ze zagen deze pop vandaag op de tv en zeiden “kijk mama deze is leuk”.
  Dit zullen ze geweldig vinden.

 • Lynn Mahieu

  7 maanden ago

  Die zou leuk zijn voor mijn dochter het kleine poppenmoedertje! πŸ˜€

 • Marijke Horjus

  7 maanden ago

  Super leuk zeg! Ons dochtertje Ylva is gek op poppenβ™‘sinds haar broertje Arvin is is zij ook een beetje moeder geworden voor haar pop dan, en deze alive pop is wel heel leuk! Ik doe graag mee

 • Iris Bakker

  7 maanden ago

  Wauw, wat een lieverd. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochter, een echte poppenmoeder die in het dorp ook altijd in alle kinderwagens wilt kijken

 • Marian B

  7 maanden ago

  Deze schat van een pop zou ik graag aan mijn lieve poppenmoedertje geven. Mijn dochter is helemaal van de poppen op het moment, een pop die kan plassen zou erg leuk zijn! Hopelijk stimuleert het haar ook zodat ze zelf ook snel zindelijk is., ze is er mee bezig maar alle hulp is welkom.

 • Linda Smeets

  7 maanden ago

  Ahhh wat schattig! Ik zou hier graag mijn dochter blij mee maken, een Γ©cht poppenmoedertje.

 • Nele

  7 maanden ago

  Ik zou hem heel erg graag willen winnen voor mijn dochtertje, ze is zo zot van haar popjes, ze doet niks liever dan ervoor zorgen en alles nadoen wat mama doet πŸ™‚

 • Kelly Aarts

  7 maanden ago

  Deze leukerd mag zeker bij mijn dochter Lucy komen wonen! Zij is een echt poppenmoedertje, dus daar maak ik haar heel gelukkig mee!

 • Tamara

  7 maanden ago

  Leuk cadeau voor Emma!

 • Marlies

  7 maanden ago

  Wow zo leuk mijn dochter kijkt heel vaak naar de Baby alive filmpjes op YouTube! Wat zou ik haar hier enorm mee verrassen!
  En voor jou veel beterschap!

 • Inge H

  7 maanden ago

  Die wil ik wel ik winnen voor Lott, mijn dochter.
  Een echt poppenmoedertje maar onlangs heeft er eentje haar been gebroken… drama’s tot en met. Ik moet het niet uitleggen. Lijkt me ook wel nog leuker als de pop zelf ook meespeelt en zegt wat ze nodig heeft! Bij haar baby born met gebroken been moet ze dat natuurlijk zelf verzinnen. Ze zegt zelf dat ze zo graag met poppen speelt omdat ze geen broertje of zusje heeft… Oops.

 • Ankie

  7 maanden ago

  Heel graag voor onze dochter! Ze wordt bijna 6 en ze is een echt moedertje! Zodra ze ons neefje ziet van 3 maanden, is ze alleen met hem bezig. Ze geeft hem dan ook niet gemakkelijk af aan iemand anders ook al huilt hij. En bij haar broertje van 3 gaat het moederen al moeilijker omdat hij dat niet allemaal meer toe laat. Dus deze pop zou geweldig zijn voor onze dochter waar ze zich lekker op kan uitleven

 • Jess Kniest

  7 maanden ago

  Ook onze kleine meid is een echte poppenmoeder en zou deze pop helemaal geweldig vinden dus ik waag graag een kans!

 • Oma Will

  7 maanden ago

  Graag doe ik mee voor mijn kleine poppenmoedertje.
  Zij vindt deze pop vast de aller allermooiste van alle poppen.
  Ik heb geen facebook, volg bloglovin en waag graag een kansje voor mijn kleindochter.

 • melissa

  7 maanden ago

  onze elise is een echt poppenmoedertje. die sjouwt de hele dag met poppen rond; gaan mee wandelen; mee fietsen en verder natuurlijk vader en moedertje; schooltje etc. ze weet zeker raad met deze lieve pop en wat leuk dat deze ook interactief is. ik ga duimen!

 • Jolanda

  7 maanden ago

  Wat een lief uitziende pop. Ik zou mijn neefje van 3 hier vast heel blij mee maken. Hij heeft net een broertje gekregen, dus kan dan ook zelf lekker met een babypop papa spelen.

 • Marcia Kan

  7 maanden ago

  Och wat leuk! Lieke is ook al zo’n lief poppenmoedertje, net als onze dochter Hannah (7)! Maar zo’n ‘realistisch’ exemplaar heeft ze niet, wat zou ze hier haar zorgzaamheid goed in kwijt kunnen!

 • Claudia Diependaal

  7 maanden ago

  Hoi hoi,
  Wow dit zou te gek zijn voor de zindelijkheid training van onze kleindochter! #LOVE #IT! ❀❀ ik doe dan ook met veel liefde voor haar mee!

  Groetjes Claudia!

 • Goele H

  7 maanden ago

  Ik zou ze met veel plezier cadeau doen aan mijn dochtertje. Ze is dol op poppen, maar heeft er maar eentje. Ze krijgt een poppenwagen voor Sinterklaas en een extra pop zou ze helemaal geweldig vinden.

 • Manon W

  7 maanden ago

  De pop van mijn dochter is haar hoofd verloren, dus dikke tranen hier! Deze zou een hele fijne vervanger zijn van haar ‘baby’!

 • Minke

  7 maanden ago

  Ik zou hem graag winnen voor mijn dochtertje. Ze is bang voor het potje/wc en dat is met zindelijk worden niet handig. Hopelijk geeft deze pop het zetje in de juiste richting.

 • Swinty

  6 maanden ago

  Mijn zoontje van 2,5 zou de pop geweldig vinden. Op het moment last hij zijn autotjes staan en is hij helemaal weg van de oude poppen van mamma die van zolder zijn gehaald. Mij lijjt zo een nieuwe pop die hem ook nog edns gaat helpen zindelijk te worden helemaal geweldig.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Klaar voor de dansvoorstelling
 • Tijdens de dansvoorstelling van haar zussen πŸ˜‚
 • Ze heeft de @lego ontdekt!
 • Vier jaar geleden alweer. Zo mini nog
 • De nieuwe K3 is opgestaan hoor πŸ˜‚
 • Wat een deprimerende gedachte
 • Mijn arme lieverd (en waarschijnlijk met hem nog veel meer mensen) is een beetje verdrietig. Portugal scoorde zonet #voetbal #hetinteresseertmijgeenhol #nationsleague #ishetalbedtijd
 • πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
De Cute Rider is gewoon de schattigste loopauto

Een tijdje terug vertelde mijn moeder over de twee loopauto's ...

Sluiten