Ik heb leuk nieuws! Althans, dat vind ik dan. Want één van mijn favoriete Australische merken heeft weer een uitbreiding op haar onderweg collectie. Ik weet niet of het werkelijk zo heet, maar ik vond het wel een typische en toepasselijke naam ervoor. Als je mij al langer volgt weet je vast al waar ik het over heb. Ik bedoel uiteraard de leuke creatie setjes van Tiger Tribe. Wij hebben er thuis al meerdere versleten en ik ben blij dat ze elk jaar toch weer een nieuwe weten te verzinnen. De recent ontvangen Hidden Pattern sets zijn onze nieuwste exemplaren en zoals altijd bij de kinderen een groot succes. Allebei de varianten!

Hidden Pattern Fairy

Voor de prinsesjes en droomsprookjes fanaten is er de Hidden Pattern Fairy. Het bekende Tiger Tribe doosje is weer gevuld met aan de ene kant een set stiften en aan de andere kant de tekeningen om mee aan de slag te gaan. Er zijn maar liefst 24 tekeningen, waarvan er ook weer van elk drie stuks in zitten, in het thema elfjes. Uiteraard zijn deze an sich al leuk om in te kleuren, maar het betoverende is dat daardoor de verborgen patroontjes zichtbaar worden. Vandaar ook de naam Hidden Pattern! 

Hidden Pattern van Tiger Tribe

Hidden Pattern Animals

Voor de jong Freek of Frederiekjes Vonk onder ons is er de Animal variant van Hidden Pattern. In deze set vind je allerlei dieren in het bos. Het grappige detail is dat de verborgen patroontjes dit keer ook weer met dieren te maken hebben. Denk maar aan zebra strepen of luipaardstippen. Zoals met alle Tiger Tribe setjes, is deze ideaal om mee te nemen doordat de stiftjes veilig weggeborgen kunnen worden in het doosje aan de linkerkant. Dekseltje er op en je raakt ze niet meer kwijt. Het setje zelf sluit goed door de magnetische strip aan de zijkant. En het is stevig, dus je kan het gewoon in de rugzak kwijt. Het kan wel tegen een stootje.

Hidden Pattern van Tiger Tribe