Het is hartstikke leuk hoor, deze tijd van het jaar met al die feestdagen die er aan komen. Maar qua inspiratie voor cadeautjes voor de kinderen ben ik soms ook nog wel zoekende. Natuurlijk heb ik het voordeel dat ik gewoon bizar veel speelgoed mag testen en daardoor enigszins weet wat wel leuk is en wat niet. Althans, meer dan de gemiddelde moeder dat weet. Maar wat ik leuk vind hoeven mijn kinderen niet perse leuk te vinden. En andersom! Het zou niet de eerste keer zijn dat ik iets geweldigs gedacht verzonnen te hebben wat vervolgens ligt te verstoffen op een plankje. Maar dat probleem heeft elke ouder wel denk ik.

Zingende Rainbow Dash is het perfecte cadeau!

Dit jaar heb ik volgens mij een geweldig cadeau gevonden voor mijn meiden, namelijk de Zingende Rainbow Dash van My Little Pony. Hoe ik daar op gekomen ben? Heel simpel! Vorig jaar hebben ze van de Sint een microfoon op standaard gekregen en een My Little Pony dat liedjes neuriede met haar vriendje Spike. Met beide stuks speelgoed is echt heel veel gespeeld. En nu is er gewoon een soort van combinatie ervan! Dat klinkt toch als het perfecte cadeau dan?

Wat vind ik van de Zingende Rainbow Dash?

Inmiddels is Rainbow Dash al bij ons in huis. De meiden hebben haar nog niet gezien, dus ik kon zelf even lekker met haar aan de slag. Ik had blijkbaar in eerste instantie iets te lang op haar cutie mark gedrukt, want ze begon in het Frans te zingen en te praten. Heel goed om je Franse taal weer wat op te krikken, maar voor kinderen niet zo leuk. Gelukkig stond er duidelijk op de verpakking dat het simpel aangepast kon worden door weer enkele seconden de cutie mark in te drukken. En ja hoor, het eerste Nederlandse gezang kwam er uit. Het melodietje herkende ik gelijk van de andere Rainbow Dash die we al in huis hebben en het is leuk om nu eens de woorden erbij te horen. Uiteraard heb ik gelijk de andere vier liedjes ook afgeluisterd en “je moet gewoon weer stoer zijn” is mijn favoriet. Misschien ook omdat ze daarna zei dat ik zo goed ben. De microfoon erbij gebruiken heeft ook wel een leuk effect. Er klinkt een soort van echo doorheen en dan op een normaal volume. Prima om aan te horen dus. Je koopt Zingende Rainbow Dash uiteraard bij Bol.