Dat mijn oudste gek is op tekenen, knutselen en kleuren heb ik al vaker verteld. Maar dat ook haar zusje nu steeds meer interesse er in lijkt te krijgen, wist je nog niet. Zij was altijd meer van de spelletjes en autootjes en dergelijke. Het leek alsof ze het geduld er niet voor had om te gaan zitten en de viltstift op te pakken. Toch komt ze steeds vaker met tekeningen thuis. En dan ook daadwerkelijk creaties waar ze haar best voor heeft gedaan. Het zijn er nog lang niet zoveel als haar zus dagelijks produceert, maar ik vind het wel leuk dat ik ook van haar nu werkjes kan bewaren. Één ding is zeker. Ik zal hun tekeningen nooit verwarren, want wat er getekend wordt is opmerkelijk verschillend. De een is van de eenhoorns, regenbogen en een palet aan roze kleuren. De ander heeft een voorkeur voor dino’s, auto’s en dieren in stoere tinten. Dus ging deze mama op zoek naar leuke nieuwe Tiger Tribe 3D Colouring sets voor onderweg.

Rainbow Dreams

De titel klinkt al magisch toch? Dat is deze set ook wel een beetje. Je kleurt de meest fantasievolle creaties in waarbij je gebruik maakt van viltstiften in de kleur categorie roze en bijna roze. Zoals je gewend bent bij de colouring sets van Tiger Tribe komt elke tekening in drievoud. Als je dus niet tevreden bent met de eerste, doe je deze gewoon nog een keer. Of je geeft er eentje aan je vriendinnetje en je gaat samen dezelfde tekening inkleuren. In de Rainbow Dreams set vind je in ieder geval genoeg leuks!

Fierce Creatures

Dit is de stoere variant van de Colouring Set van Tiger Tribe. In dit pakket vind je tekeningen van allerlei dieren. De kleuren viltstiften zijn dan ook wat meer richting groen en bruin. Net zoals de Rainbow Dreams is ook deze set 3D. In het doosje zit daarom een extra bril om je kunstwerken driedimensionaal mee te kunnen bewonderen. Alhoewel ik sommige dieren van Fierce Creatures liever niet al te levendig zie worden. Ik ben niet zo Freek-Vonk-achtig.

Winactie

Alweer enthousiast geworden over Tiger Tribe? Dat snap ik wel! Doe dus maar gelijk mee met de winactie voor een 3D colouring set. Laat weten welke je zou willen winnen, de Rainbow Dreams of de Fierce Creatures. Beide exemplaren worden verloot. Meedoen kan tot en met 29 februari. Succes!

Lees ook Magic transfer dansvoorstelling tiger tribe