Het einde van de zomervakantie nadert alweer en er komt zoveel leuks om te bekijken in de bioscoop. Eigenlijk natuurlijk hartstikke zonde met het mooie weer, dus zal ik speciaal voor de filmliefhebbers een regendansje doen. Dan kan je zonder schuldgevoel genieten van een avontuur op het grote scherm.

missing link

Missing Link

De film “Missing Link” ging 10 april in première in ons land. Ik had er eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord. Het enige wat ik las was iets van mensen en apen. Vreemd genoeg moest ik gelijk denken aan “Gorilla’s in the mist” en vroeg ik mij af of het wel een kinderfilm was. Of in ieder geschikt voor onze kleine draakjes. Maar na het zien van de trailer wist ik genoeg. Dit wordt weer lachen!

missing link

Het verhaal is als volgt bekend: Sir Lionel Frost doet onderzoek naar allerlei monsters en mythen, maar wordt niet erkend door zijn kleingeestige collega’s. In de hoop eindelijk aanvaard te worden door zijn omgeving gaat Frost op avontuur in de Pacific Northwest om er het bestaan van het legendarische schepsel, meneer Link, te bewijzen. Hiervoor wordt hij bijgestaan door de eigenzinnige Adelina Fortnight die tevens over de plattegrond beschikt om Link terug te vinden.

Uit de trailer van Missing Link maakte ik zelf een ander verhaal op. Des te leuker, word je helemaal verrast. Gelukkig is het voor de mama’s ook niet erg om naar deze film te gaan, want in de originele versie is de stem van Sir Lionel Frost ingesproken door niemand minder dan Hugh Jackman. Love him!

Lees ook: Everest de jonge Yeti