Verhalen van een werkende moeder
TOP
Films / Series, Reviews, Winacties

“Een apenavontuur met de nieuwe film Missing Link”

Het einde van de zomervakantie nadert alweer en er komt zoveel leuks om te bekijken in de bioscoop. Eigenlijk natuurlijk hartstikke zonde met het mooie weer, dus zal ik speciaal voor de filmliefhebbers een regendansje doen. Dan kan je zonder schuldgevoel genieten van een avontuur op het grote scherm.

Missing Link

De film “Missing Link” ging 10 april in première in ons land. Ik had er eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord. Het enige wat ik las was iets van mensen en apen. Vreemd genoeg moest ik gelijk denken aan “Gorilla’s in the mist” en vroeg ik mij af of het wel een kinderfilm was. Of in ieder geschikt voor onze kleine draakjes. Maar na het zien van de trailer wist ik genoeg. Dit wordt weer lachen!

Het verhaal is als volgt bekend: Sir Lionel Frost doet onderzoek naar allerlei monsters en mythen, maar wordt niet erkend door zijn kleingeestige collega’s. In de hoop eindelijk aanvaard te worden door zijn omgeving gaat Frost op avontuur in de Pacific Northwest om er het bestaan van het legendarische schepsel, meneer Link, te bewijzen. Hiervoor wordt hij bijgestaan door de eigenzinnige Adelina Fortnight die tevens over de plattegrond beschikt om Link terug te vinden.

Uit de trailer van Missing Link maakte ik zelf een ander verhaal op. Des te leuker, word je helemaal verrast. Gelukkig is het voor de mama’s ook niet erg om naar deze film te gaan, want in de originele versie is de stem van Sir Lionel Frost ingesproken door niemand minder dan Hugh Jackman. Love him!

Winactie

Het is natuurlijk film woensdag, dus reden om weer wat extra te kunnen doen voor mijn lezers. Natuurlijk geef ik van deze film de dvd weg! Drie van mijn lezers kunnen heerlijk gaan genieten van dit avontuur terwijl ze ondertussen met een knuffel die ze kan beschermen als het spannend wordt. Hoe je meedoet? Gewoon door een reactie achter te laten. Simpel toch? Mee doen kan tot en met 28 augustus. Succes!

Facebook Comments

«

»

40 COMMENTS
 • Ingrid L

  10 maanden ago

  Erg leuk, zeker met de knuffel die mee kan naar de film, dat vinden ze helemaal leuk!

 • elisabeth maria martina

  10 maanden ago

  wat een leuk verjaardagskado voor mijn kleinzoon, ik doe graag mee

 • Anna wienen

  10 maanden ago

  Och wat leuk! Samen met mijn dochter hihi

 • Anna wienen

  10 maanden ago

  Och wat leuk! Samen met mijn dochter hihi ❤️

 • Oma Will

  10 maanden ago

  Hier zou ik graag naar toe willen gaan met mijn kleinzoon van 8 jaar.
  Dat wordt samen genieten van een grappige film.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

  • Oma Will

   5 maanden ago

   Sorry, genieten van deze dvd . Verkeerd gelezen.

 • CJM de Kok

  10 maanden ago

  Lijkt mij heerlijk uitje samen met mijn dochter.

 • Tamara

  10 maanden ago

  ik doe heel graag mee voor Emma en Lois! En wat tof dat er een knuffel bijzit! #heel hard duimen

 • Marcia Kan

  10 maanden ago

  Dat klinkt als weer een toffe film! Leuk om naartoe te gaan met een van mijn meiden in de meivakantie!

 • Randi Slagt

  10 maanden ago

  Heerlijk om heen te gaan met mijn dochter!

 • Corinne

  10 maanden ago

  Leuk voor mijn zoon van 9

 • Marieke

  10 maanden ago

  Jaaa leuk samen een quality time moment Met onze dochter van zes. Blijft de tweeling lekker bij paps en ga ik samen met mijn dochter naar de bios. En mocht het te spannend worden pakt ze heerlijk de knuffel erbij

 • Els Black

  10 maanden ago

  Leuk! Voor een uitje met mijn oudste zoon

 • Anna wienen

  5 maanden ago

  Ik doe graag mee

 • Ingrid Hopster

  5 maanden ago

  Mijn zoon lijkt deze erg leuk dus ik doe graag mee.

 • Marian Zw

  5 maanden ago

  Leuk, wij maken graag kans op een dvd, lekker weer eens op de bank met popcorn!

 • Femke Dekker

  5 maanden ago

  Leuk voor mijn kids … lekker samen op de bank deze dvd kijken. Je zou bijna zin krijgen in de herfst

 • Riggie van Lochem

  5 maanden ago

  Super leuk voor mijn kindjes!!

 • S. Wolfswinkel

  5 maanden ago

  Ik waag graag een kansje voor deze leuke film!

 • Iris

  5 maanden ago

  wat leuk. samen met mijn zoontjes de film kijken en een mooie knuffel als extra

 • Renilda

  5 maanden ago

  ik loot mee voor mijn kleinkinderen

 • Anna Knapen

  5 maanden ago

  Hoi.

  Recensies gelezen en dit lijkt me een superleuke film voor mijn dochter Julia. Wij doen dus graag mee.

 • wilmsen anita

  5 maanden ago

  Ik doe mee voor de kleinkinderen

 • Nelly

  5 maanden ago

  Ik loot graag mee voor de dvd.

 • Eliatha Buurmans

  5 maanden ago

  Ik loot graag mee, denk dat de knuffel niet alleen voor dvd kijken gebruikt zal worden.

 • Maris

  5 maanden ago

  M’n dochter vond deze film super…haar broertje heeft em nog niet gezien

 • Annelies van Hurne

  5 maanden ago

  Voor mijn dvd verzameling van kinderfilms en die dan ook nog bekeken worden door mijn zoontje en mij..

 • Roos W

  5 maanden ago

  voor mijn nichtje

 • Pascale

  5 maanden ago

  Super leuke actie!!! Doe heel graag mee voor mijn eigen lieve apie!! 🙂

 • m chen

  5 maanden ago

  Ik doe mee, wil graag mijn nichtje ermee verrassen en samen genieten van de film!

 • Heleen Haarsma

  5 maanden ago

  Leuk met mijn 2 kleindochters, die binnenkort weer een week komen logeren, naar deze geweldig leuke film! 🙂
  Duimen maarrr….

 • Jan

  5 maanden ago

  Super leuk, ik waag graag een kansje.

 • Liesbeth

  5 maanden ago

  Echt superleuk voor onze 3 kleinzoontjes (en oma zelf natuurlijk ook) 🙂

 • Jolanda

  5 maanden ago

  Ik maak graag kans, lijkt me leuke film voor mijn zoon en dochter. Lekker even bijkomen als de school weer begonnen is.

 • lottie

  5 maanden ago

  Lijkt mij een super leuke film! Ik doe mee!

 • Marian B

  5 maanden ago

  Het lijkt me een verrassende film. Ik doe graag mee , komt goed van pas op een luie zondag.

 • Anneliese De Waal

  5 maanden ago

  Heel erge leuke film voor de kinderen

 • maaike beld

  5 maanden ago

  Leuk! Ik waag een kans!

 • maris

  5 maanden ago

  jaaaaa super leuk om met de kinderen te kijken

 • Claudia Diependaal

  5 maanden ago

  Wow wat leuk! Ik kijk graag met mijn kleinkinderen naar deze film! En de knuffel zullen ze vast ook fantastisch vinden!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • We mochten even knuffelen!
 • De kleine is afgelopen donderdag geboren, maar ligt helaas sindsdien op de IC. Op mijn blog leg ik uit wat er aan de hand is. Maar ben dus wat stiller voor nu.
 • Sanne zes jaar geleden. Onherkenbaar gewoon!
 • #40weekspregnant #duedate #expectinganydaynow
 • Jep. Nog steeds zwanger #linkinbio
 • Vandaag de grootste moeite mij van de bank af te krijgen. Nergens zin in. Moe. Klaar met de inwoning. Gewoon een offday denk ik.
 • #tipvanflip
 • #39weekspregnant #duurtlang #hetisnuwelmooigeweest #babygirl #daughter

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Als je weinig ruimte hebt en toch een buggy mee wil

Een groot is hartstikke leuk en gezellig en zo. Maar ...

Sluiten