Schrijf ik dit artikel vandaag nou gericht aan de man of toch voornamelijk de vrouw? Ik weet het even niet meer. Oorspronkelijk was het de bedoeling de man eens een keer in het zonnetje te zetten, maar naarmate ik meer onderzoek deed naar de site kwam ik achter steeds meer voordelen voor de vrouw. Ik zal dit wat nader uitleggen.

Manlief is te lang
Mijn lieve man houdt niet van winkelen. Sterker nog, hij vindt het erger dan naar de tandarts gaan! Met hem shoppen is dus een zeldzame gebeurtenis. Die enkele keren dat ik hem er van overtuigd had, dat hij echt nieuwe kleding nodig had, zijn op één hand te tellen en beperkten zich tot één winkel waar dan gelijk voor een jaar ingeslagen werd. Waarom ik dan niet gewoon voor hem winkelen ging? Nou, manlief is niet normaal gebouwd en dat maakt het een stuk lastiger kleren te kopen voor hem. Hij heeft namelijk nogal lange armen ten opzichte van de rest van zijn lichaam. Op het oog merk je daar niets van hoor! Het betekent alleen dat de mouwen van de overhemden en truien die in de winkels liggen meestal te kort zijn. De enkele winkel, die wel de juiste lengtematen verkoopt heeft doorgaans geen ruime keuze in printjes. Manlief heeft dus ook voornamelijk overhemden in verschillende kleuren blauw.

Eindelijk denkt er iemand mee
Gelukkig waren er andere mannen, die hetzelfde probleem hebben ervaren. Zij vonden dat er meer beschikbaar moest komen voor mannen met lange armen en zijn een zoektocht begonnen. Inmiddels hebben ze een enorme collectie aan overhemden met mouwlengte 7 en zijn ze het assortiment gaan uitbreiden met truien en t-shirts, dassen, ondergoed en ga zo maar door. Ik heb het natuurlijk over de echte mannenkledingwinkel Hemdvoorhem.nl. Wat dan het voordeel voor de vrouw is? Je hoeft niet meer met de man tegen zijn zin in te winkelen. En ze verkopen strijkvrije overhemden! Of beter nog, manlief gaat voortaan zelf maar bestellen! Mag hij gelijk even kijken bij de Olymp overhemden, want daar zag ik al een paar leuke printjes tussen staan.

Winactie is gesloten
Manlief is echt niet de enige, die in verhouding lange armen heeft. Herken jij dit probleem en zou jij ook wel een leuk overhemd met extra lange mouwen of liever een gewoon normaal exemplaar willen ontvangen? Dan heb je geluk, want ik mag een overhemd naar keuze (met een max van € 60) weg geven. Wil je kans maken? Laat dan in een reactie achter welk overhemd (naam of linkje) bij jou thuisbezorgd moet worden.  Over een week maak ik de winnaar bekend.