Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De Cute Rider is gewoon de schattigste loopauto”

Een tijdje terug vertelde mijn moeder over de twee loopauto’s die ze voor de kleinkinderen in huis had gehaald en dat daar nog veel mee gespeeld wordt. Hier thuis hebben we er uiteraard ook eentje staan. Ooit gekregen van een collega. Het is een roze prinsessen auto met een nare toeter erop en wieltjes die een spoor op onze vloer lijken achter te laten als er een kind van meer dan 15 kilo er op zit. Kortom, eigenlijk gewoon een onding dus. De hoogste tijd voor vervanging dus, want de jongste zal er ook geheid ooit gebruik van willen maken. Er is namelijk niks leukers dan in het huis rond te sjesen. En al helemaal als je ook nog allemaal spulletjes mee kan nemen. Ik had dus een duidelijk doel voor ogen: iets om op rond te rijden en ook iets waar wat in opgeborgen kon worden. 

De zoektocht kon beginnen

Er zijn zoveel verschillende soorten loopwagens te vinden. Ik moest dus echt eerst een beslissing nemen, wat voor een exemplaar ik voor de kleine meid zou willen. We hadden al een auto, waar ik een beetje klaar mee was, dus misschien dit keer iets totaal anders? Mijn zusje bijvoorbeeld heeft een lieveheersbeestje waar je op kan zitten en mee kan rondrijden. Maar daar kon je weer niets in doen! En juist dat is wat het extra leuk maakt om mee te spelen. Je moest eens weten wat er allemaal door de kinderen in de bak verzameld en mee rondgereden was. Opslagruimte was dus een dealbreaker wat mij betreft. Verder moest het een flink gewicht aankunnen, goed wendbaar zijn en natuurlijk ook gewoon leuk om te zien. Gelukkig wist ik nog dat ik zoiets al eens was tegengekomen, dus een keuze was daarna vrij snel gemaakt.

De Cute Rider

We hebben dus gekozen voor een loopauto van Viking Toys en dan de Panda versie. Ik had deze al eens eerder gezien op een beurs en was destijds aangenaam verrast over hoe ontzettend gemakkelijk je er mee kon rond rijden. Inmiddels hebben we de Cute Rider, zoals het heet, in huis en kan ik zeggen er uitermate blij mee te zijn. Het rijdt nog steeds erg soepel, zelfs als de peuter er op zit. En het laat geen sporen achter op de vloer! Volgens de specificaties kan het een gewicht tot 40 kilo aan, dus kunnen de kinderen er voorlopig nog veel lol mee hebben. Ik zie al helemaal voor me dat de jongste er voor het eerst op gaat, de oortjes van de panda stevig beet pakkend omdat het toch wel een beetje spannend is. Gelukkig heeft ze tot die tijd grote zussen die maar al te graag met de Cute Rider willen spelen. Ik snap de aantrekkingskracht wel hoor. Deze panda is toch gewoon ontzettend schattig? Net zoals de beer, de muis en de luipaard.

Winactie

Speciaal voor deze winweek heb ik een extra Cute Rider van Viking Toys ontvangen. En wel de panda! Wil je deze winnen? Laat dan in een reactie achter voor wie je een kansje waagt op deze leuke prijs. Taggen is niet verplicht, maar wordt uiteraard zeer gewaardeerd. Na het einde van de winweek maak ik de winnaar bekend.

Facebook Comments

«

»

21 COMMENTS
 • Lynn Mahieu

  5 maanden ago

  Zalig!!! Mijn vriend is een grote pandafan en mijn dochtertje is net 1 geworden en zou hier nogal rond kunnen rijden op deze top auto! 2 vliegen in 1 klap dus, iedereen blij!:D

 • Manon W

  5 maanden ago

  Superleuk deze! Volgens mij zou mijnzus deze ook nog wel kunnen waarderen in haar interieur, dus als ik hem zou winnen is hij voor mijn nichtje Jade!

 • Anna

  5 maanden ago

  Ik doe mee voor mijn nichtje Norah..

  Facebook: An Na

 • Cindy

  5 maanden ago

  Wow dit is fantastisch wil dit exemplaar wel mocht ik winnen . Voor mijn meisje ze is 2 en is lief voor diertjes en zeker voor dit vriendje als ze deze mag krijgen voor sinterklaasje. Kijk elke x op tv zegt ik wil diertje om eten te geven.

  Oooooh zooo smelt moment is dat! β™‘dus waag kansje

 • Nele

  5 maanden ago

  Ik doe graag mee voor een vriendin die recent moeder is geworden, het zou een fantastisch cadeautje zijn voor haar.

 • elisabeth maria martina

  5 maanden ago

  cute doet het bij mijn kleindochter altijd goed

 • Oma Will

  5 maanden ago

  Wat een grappige loopauto.
  Zo leuk voor het kleinzoontje van mijn vriendin.
  Ik doe haar daar graag een plezier mee.
  Ik heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.

 • Greet Mak

  5 maanden ago

  Super cute om op te sjeesen en spulletjes in te doen voor kleindochter Liselot

 • Jantine

  5 maanden ago

  Wat een ontzettende mooi loopauto. Wij hebben nu een vrachtwagentje maar die is veel te breed. Daar kon de oudste pas met 3 jaar op. Dus we maken graag een kansje op deze panda!

 • Kim

  5 maanden ago

  Oeh deze panda is cute!! Ik doe graag mee voor mijn neefje.

 • Jeanine

  5 maanden ago

  Wat een leukerd! Deze ken ik nog niet. Ik ben zelf gek op panda’s en probeer mijn kinderen niet te bedelven onder de panda’s. Dat lukt niet altijd πŸ™‚
  Ik maak graag kans op deze lokauto voor mijn jongste dochter die in januari 1 jaar wordt.

 • Lenny Wibbelink

  5 maanden ago

  Dit lijkt me ideaal voor onze peuterdochter! En mamma is gek op panda’s dus een win-win situatie

 • Marianne van den Hoek

  5 maanden ago

  Oh die zijn echt te leuk voor woorden!!! Voor mijn kleinzoon zou ik graag de kat versie willen winnen, hij heeft 2 echte kattenvriendjes en zo’n derde erbij die geen voer hoeft, lijkt me super leuk :-))

 • Claudia Diependaal

  5 maanden ago

  Hoi hoi,

  Wauw we hebben hier een echte pandafan die deze vast graag aan haar neefje schenken wil. Als ze er af en toe ook eens op mag uiteraard

 • Marian B

  5 maanden ago

  Ik vind panda’s zo leuk en lief! Ik doe graag mee voor mijn meisje, dit gaat sowieso een succes worden want je kunt er iets in stoppen. Dat is de grote hobby van van haar, soms handig en soms wat minder πŸ˜‰

 • Iris Bakker

  5 maanden ago

  Wauw, wat is die schattig! Ik doe graag mee voor mijn dochter, kan ze ook eens achter haar grote broer aan racen

 • Linda

  5 maanden ago

  Wat is hij leuuuuukkk!! ik waag dolgraag een kansje op deze super schattige panda voor mijn zoontje Sepp.
  Zijn zus had destijds een plastic roze auto, maar die is er al niet meer.
  Deze panda is echt tΓ© leuk zeg, ik ben verliefd haha

 • Anne

  5 maanden ago

  Wauw! Wat een fantastische β€œauto”

  Ezra wordt toch echt bijna te groot (zwaar) voor zn loopauto.. een opvolger is erg gewenst aangezien hij er nog dagelijks op rond raced
  En laat een Panda nou ook nog eens 1 van zn favo dieren zijn… wij gaan dus echt keihard duimen πŸ™‚

 • Jolanda

  5 maanden ago

  Wat een mooie en praktische loopauto. Lijkt me prachtig kado voor mijn pasgeboren neefje. En gezien de stevigheid van het ontwerp, gaat zijn broer van 3 er ook nog plezier aan beleven.

 • Goele H

  5 maanden ago

  Dit zou mijn zoontje geweldig vinden! Ik doe graag mee.

 • Laura K.

  5 maanden ago

  Super leuk voor mijn 2 jongste zoontjes! Die zullen graag op deze schattige panda rondrijden

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • Ze staan in de rij voor de Cozy Coupe van @littletikesbenelux #binnenkortmeer #gekregen #mamablogger #review #winactie
 • Veerle wilde een selfie maken πŸ˜‚
 • Even een krijspaleisje pakken
 • Als mama een nieuwe tas heeft en dochterlief ermee vandoor gaat. #GastonLuga #GastonLugaNL #gekregen #review #binnenkortmeer
 • De zon schijnt en de vakantie komt er aan. Tijd om de tuin op orde te brengen. Het speelhuisje van de kinderen moet af en het kleine beetje gras dat nog over is moet bijgesnoeid worden. Daarna ook zeker nieuw gras zaaien, want er is bijna niets meer over.
 • Geweldige vrouwen en lieve vriendinnetjes!
 • De dames hadden er zin in! #premiere @universal_nl #uitgenodigd #binnenkortmeer
 • Filmpje gepakt met deze drie gezelligerds!

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Suus bakt: een sinterklaasslof

Toen ik nog geen kinderen had, had ik nooit zoveel ...

Sluiten