TOP
leeftijd 4 tot 6 jaar

“Een vriendje gevonden in Crate Creatures”

Ik kende het speelgoed niet en onze kids, Lieke en Bram, had ik er ook nog nooit over gehoord. Maar wat is het dan? Nou, dat zal ik jullie vertellen. Crate Creatures van MGA zijn monsters die in een krat opgesloten zitten en allerlei enge, vieze en grappige geluiden maken. Ook hun verschijning is nogal indrukwekkend. Zeker als je in het donker onverwacht met zo’n monster geconfronteerd wordt. Daarover later in het verhaal meer.

Ons nieuwe huisdier Blizz

Er zijn vier verschillende soorten Crate Creatures. Je hebt Blizz, Pudge, Sizzle en Snort Hog. Wij kregen Blizz in huis te logeren. De kids kenden het speelgoed inderdaad niet, maar waren meteen enthousiast toen ze Blizz in zijn krat (of zoals Bram zegt, de gevangenis) aanschouwden. Een raar beest, waarvan zijn tong uitstak. De verleiding was dan ook te groot om niet even aan de tong te trekken. Dit bleek toch wel heel erg grappig te zijn. Als je namelijk aan de tong van Crate Creatures trekt lichten de ogen op, begint hij te schudden en te grommen en lijkt het alsof hij boos wordt. Na herhaaldelijk aan de tong te hebben getrokken, wat elke keer weer op de lachspieren van de kids werkte, was het tijd om te Blizz te bevrijden uit zijn krat.

https://meervanmir.eu/review-crate-creatures-surprise-speelgoed-mga/

De bevrijding van Crate Creatures

Om de krat zat een ketting met een groot slot. Deze moest dus eerst open gemaakt worden. Mama dacht ik help even, maar dat was niet nodig. Vrij snel hadden de kids in de gaten dat er aan de zijkant van het krat een breekijzer zat dat ze moesten gebruiken om het slot en vervolgens het krat te openen. Blizz was bevrijd en de pret kon beginnen, want de nieuwste aanwinst bleek veel meer te kunnen dan alleen te grommen en te schudden.

Crate Creatures

Wat kan Blizz allemaal?

Als je Blizz zijn staart omlaag trekt gaat hij met zijn armen slaan, als je hem ondersteboven houdt maakt hij allemaal verschillende monstergeluiden en als hij honger heeft kun je hem zelfs wat te eten geven. Dat ijsje dat in zijn krat zat was toch wel handig.  Als je het in de mond van Blizz stopt maakt hij eetgeluiden. De grootste lol bleef toch wel nog het aan de tong trekken zodat hij ging schudden en grommen. Zodra gestopt werd met spelen, dan ging Blizz snurken en in slaapstand. Vervolgens werd Blizz dan weer vakkundig opgesloten in zijn krat, zodat hij niet zou kunnen ontsnappen. Om na enkele minuten het hele gebeuren weer opnieuw te laten beginnen.  En hoe cool was het toen ze ook nog eens ontdekten dat ze hun stem kon opnemen. Als je namelijk op zijn buik drukt en Blizz gromt kun je daarna wat zeggen en dat wordt dan opgenomen (maximaal 10 seconden). Tijdens het opnemen lichten de ogen van Blizz op en als de kids klaar waren met opnemen werd hetgeen ze ingesproken hadden afgespeeld met een monsterstem. En als je Blizz schudt en ondersteboven houdt spreekt hij alles stotterend en achterstevoren uit. Een bezigheid die bij onze kids nooit verveeld, waardoor hij op dit moment dan ook grote favoriet is.

Crate Creatures

Wat vindt mam ervan?

Eerlijk bekennen, ik was als moeder eerst wat sceptisch over Blizz. Was dit wel speelgoed dat hun interesse zou blijven wekken? Je betaalt er immers genoeg voor. Nou ik kan zeggen dat dat zeker het geval is. Blizz is inmiddels enige tijd bij ons en is nog steeds een favoriet speelkameraadje. Hij mag dan ook bij onze zoon Bram op de slaapkamer slapen en helpt Bram om mama ‘s morgen ( lees 5.30 uur) wakker te maken. Mama vond dit toch echt wat minder. Ze ontwaakte in het donker, kijkende in de oplichtende ogen van het monster. Een angstig moment. De dag voor Bram begon echter met de grootste lol, dankzij zijn grote vriend Blizz.

Geschreven door Jenneke

«

»

46 COMMENTS
 • Sonja Rietjens

  2 jaar ago

  Ooh deze knapperd is van harte welkom bij mijn kleindochter, die deze lieverd met open armen wil begroeten en een nieuwe thuis geven

 • Sab

  2 jaar ago

  Hier hier hier ik help je wel uit de brand mijn zoontje Dex vindt deze zo geweldig lijlt wel beetje op ‘m hihi. Ik ga heel hard duimen voor mijn lieve zoon

 • sylvia t

  2 jaar ago

  jaaa, onze jongens maken graag een plekje vrij in huis voor zo’n geweldig leuk monster, trek aan mijn tong!!!! onze oudste kent de reclame uit zijn hoofd, was in de speelgoedwinkel er niet bij weg te krijgen… het zou fantastisch zijn om ze hiermee te verrassen, de crate creature is hier meer dan welkom!!

 • Simone

  2 jaar ago

  oh wat leuk! Die mag wel bij ons komen logeren hoor!

 • Hanneke

  2 jaar ago

  Hier is t nu ook al weken om half 6 feest dus monstertje is hier welkom hoor Ik denk dat mijn 2 kids hier veel plezier van zullen hebben

 • Roos Berg

  2 jaar ago

  Hahahah te grappig !! Wij helpen je graag uit de brand

 • Kelly Aarts

  2 jaar ago

  Er mag er zeker wel eentje bij ons komen wonen! Mijn dochter van 4 jaar is gek op monsters, en wil bijvoorbeeld ook altijd als monster geschminkt worden. Lijkt me dus een perfecte match!

 • emmy

  2 jaar ago

  Ha wij helpen je graag van die monsters af, zoonlief wil er graag eentje adopteren 🙂

 • Linda Raaijmakers

  2 jaar ago

  Oeh, daar zou onze “monster”tweeling Lucas en Eva monsterlijk vrolijk van worden voor hun verjaardag 5 december 😀

 • elisabeth maria martina

  2 jaar ago

  daar zou ik heel graag kleinzoon tije mee verrassen die zal vast nog wel in zijn schoentje passen

 • Wendy Van De Reyd

  2 jaar ago

  Dit is dus de knapperd , en ja hoor MeerVanMir, hier woont een jonge dame , die deze lieverd graag in huis wil nemen, dus onze duimen gaan omhoog

 • Manon W

  2 jaar ago

  Ik weet ook nog niet of ík er zo blij mee zou zijn, maar mijn 2 kleine monstertjes zullen vast heel blij zijn met een monstervriendje!

 • Jacqueline rozeboom

  2 jaar ago

  Wij doen graag mee en hij mag hier op de zolder komen wonen me dochtertje Zeineb zou het geweldig vinden

 • Femke

  2 jaar ago

  Hier zouden mijn drie jongens erg blij van worden, en hij is vast veiliger dan onze oide knorrige kater

 • Tanja Kuijer

  2 jaar ago

  Geweldig wat leuk zeg deze monstertjes de Crate Creatures! Wat zouden mijn 3 kids hier dol blij mee zijn zo;n leuk monsterlijk vriendje ;-)! Uren speelplezier samen gegarandeerd!

 • Trotsema fati

  2 jaar ago

  Leuk voor de kids maar minder leuk voor or de mama maar toch doe ik graag mee voor ze om weer die blije gezichtjes te zien !

 • Linds Ro

  2 jaar ago

  Ja!!! Ik weet een goed huisje! Ons huisje! Mijn Tygo zou hier monsterlijk blij van worden!

 • Natasja

  2 jaar ago

  Oh mijn zoontje heeft het hier ook de hele tijd over. Het staat met stip bovenaan zijn wensenlijstje voor de decembermaand. Ik ga duimen voor hem. Wat leuk.

 • Diana

  2 jaar ago

  Mijn dochter zou er erg blij van worden..! Waag dis graag een kans..!

 • Anna

  2 jaar ago

  Haaaaa super cool voor mijn dochter Julia ❤️❤️

  Facebook: An Na

 • Claudia Diependaal

  2 jaar ago

  Hoi hoi,

  Je brengt het leuk haha! Maar na 4 monsters van kinderen opvoeden, en nu 3 kleinkinderen. Kan deze er ook nog wel bij! Ik heb een logeerkamer, dus wagvwilt het monster nog meer! Een eigen bed, een eigen is er met speelgoed voor alle leeftijden! Stuur de adoptie papieren maar! Ik teken ze direct! Moet ik nog op speciale allergieën letten? Zet maar alles op papier! dan komen we er wel uit samen ! We gaan hem met liefde opnemen in ons liefdevolle, maar uiterst drukke gezin!

  En nu maar duimen draaien!

  Groetjes Claudia!

 • Hille Morel

  2 jaar ago

  Ja super leuk voor mijn zoon!

 • Ingrid Hopster

  2 jaar ago

  Wij bieden dat monstertje graag onderdak aan, mijn eigen lieve monstertje wil graag samen lol hebben.

 • Linda Smeets

  2 jaar ago

  Wat een leuk artikel! Hij is zeer welkom bij ons, we hebben nog een plekje over!

 • Els Wanders

  2 jaar ago

  Ik denk dat Lisa en Niek graag met een van de monstertjes willen spelen. Om jou uit de brand te helpen willen hun wel een monstertje uit zijn krat bevrijden.

 • Sandy van der Kolk

  2 jaar ago

  Deze zijn wel heel leuk!!! En zo maar een soort wat mijn knuffelgek hier in huis nog niet heeft ontdekt, dus ik loot héél graag mee 😉

 • Cheryl van de Loo

  2 jaar ago

  Mijn kinderen willen je wel uit de brand helpen. Ze zijn heel zorgzaam en zullen goed voor het monstertje zorgen!

 • anita kempenaers

  2 jaar ago

  doe graag mee want mijn twee kleinzoontjes willen ook graag zo’n monstertje

 • harry brants

  2 jaar ago

  kansje gewaagd voor mijn kleinzoontjes

 • Marian B

  2 jaar ago

  Ik heb het zelf eigenlijk ook niet zo op die monsters, maar mijn zoontje houdt er wel van… En ik hou natuurlijk van mijn zoontje, want een blij kind is het mooiste wat er is 😉 Wij willen dat monstertje dus graag bevrijden en een goed thuis bieden.

 • Nele

  2 jaar ago

  Mijn kindjes willen dit monstertje wel een warme thuis geven!

 • Annabel de Ruiter

  2 jaar ago

  Haha wat schrijf je leuk! Zo’n monster is hier van harte welkom. Het kan niet gek genoeg zijn voor dochterlief.

 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ik heb regelmatig vijf kleine monstertjes hier over de vloer , dus ben wel gewend met monsters om te gaan.
  Eentje meer of minder maakt ook niet uit, laat maar komen dat kleine monster.
  Is jouw probleem ook gelijk opgelost.
  We hebben de deur al van het slot gehaald.
  Ik heb geen facebook maar volg bloglovin en we wachten vol ongeduld.

 • Mieke Stam

  2 jaar ago

  Xander wil wel 1 van je monsters trainen tot een lief en schattig monstertje 😉

 • Jolein jolein

  2 jaar ago

  Oh deze vind mijn jongste dochter ook zooooo leuk !!! Dan kunnen we elkaar uit de brand helpen? Jij bent van dit enge ding af , en ik heb even rust omdat mijn jongste meisje hier zich prima mee zou vermaken 😉 whahahha grapje.

 • Lisanne Bons

  2 jaar ago

  Super leuk. Zo’n grappig monster daar zou mijn stiefzoon heel blij van worden. Soort zoekt soort

 • Marjo

  2 jaar ago

  Ik vind ze echt monsterlijk lelijk maar mijn zoon van 8 vind hem helemaal te gek dus doe voor hem mee!

 • Bonnie

  2 jaar ago

  Laatst al in de winkel gezien en ziet er echt heel leuk uit. Doe graag mee voor onze monstertjes

 • Jos neys

  2 jaar ago

  Nieuw baasje zoekt leuke vriend , hahaha lijn kleindochter zou deze knapperd super graag in huis hebben , ze is even gek , dus dat komt zeker in orde hahaha

 • Goele H

  2 jaar ago

  Mijn oudste zoon adopteert hem graag! Monsters zoeken monsters op dus hij zou hier goed passen.

 • m chen

  2 jaar ago

  Ik zal je graag hiermee uit de brand helpen en ze een liefdevolle thuis geven bij mijn nichtje!

 • Linda

  2 jaar ago

  Deze is echt suuuuuper leuk voor mijn eigen monstertje hier thuis!

 • Annick

  2 jaar ago

  Ooh ik zou je super graag uit de brand helpen. Wij houden van anders, raar en gek. Daar past deze monster heel goed tussen, in ons warme nestje.

 • Sonja Hubregtse

  2 jaar ago

  Mijn zoon (7) is soms ook een klein “monstertje” Hij zou het erg leuk vinden om dit stoere, vieze monstertje als vriendje bij hem te hebben. Hij zal er goed voor zorgen…en misschien gaan zijn eigen “monster”-eigenschappen wel naar de achtergrond omdat hij erg lief voor dit kleine griezeltje zorgt…. Haha

 • Femke Dekker

  2 jaar ago

  Sara, Gijs en Teun zijn heel blij dat ze deze week een broertje hebben gekregen …. maar ook een monster kan er nog wel bij!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: Cutie Tooties Surprise en Sparkly Critters, oftewel slijm - MeerVanMir on november 19, 2018
 • %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Read previous post:
  De inhoud van de L.O.L. Surprise Bigger Surprise

  Het is groter, nog meer gevuld en nog meer roze! ...

  Close