Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews, Winacties

“De Monsterdoos jubileum editie”

Weet je waar ik nou echt van kan genieten? Onverwachte spulletjes. Ik ga graag allerlei beurzen af om allerlei geneuzel te kopen, maar ik word pas echt heel blij als er een goodiebag voor me klaar ligt. Stiekem ga ik soms gewoon naar bepaalde events met de hoop met een leuk tasje weer naar huis te  gaan. Inmiddels heb ik twee dozen vol ‘zooi’ (zoals manlief het noemt) in mijn kantoortje staan. Ik ben er nog steeds blij mee. Het voelt als een echt geluksmomentje als ik weer met een gevuld tasje naar  huis ga.

Hetzelfde gevoel krijg ik ook altijd als ik de reclames van de Monsterdoos voorbij zie komen. Ik beschouw het als een goodiebag vol lekkernijtjes. Ook is het gewoon een leuke manier om nieuwe producten te testen. Dus toen ik er eentje aangeboden kreeg hoefde ik echt niet lang over na te denken. 

De Monsterdoos

Eergisteren werd ik verblijd door de postbode met mijn nieuwe monsterdoos en vandaag had ik eindelijk de tijd het open te maken. Zoiets moet je namelijk met volle aandacht doen en niet even afraffelen. Één voor één heb ik de producten er uit gehaald en bestudeerd en stiekem werd ik blijer met de minuut. Deze Monsterdoos is gewoon nog leuker dan de vorige. Misschien omdat het een jubileum editie is? Zelfs manlief kon enthousiast worden dit keer. “Al deze producten kunnen we daadwerkelijk ook gebruiken.” Ik werd gewoon al happy van de lekkere hapjes die er tussen zaten.  Dit zat in mijn doos:

 • GezondNU of Lekker Gezond tijdschrift
 • Dream Coconut Original 
 • Go Tan Noodle Saus
 • TePe EasyPick
 • Mentos Say Hello Lemonade
 • Euroma kruiden
 • BiFi Snackpack
 • Dream Rice Cuisine
 • Princes MSC Tonijnsteak
 • Santa Maria Marinade
 • Loctite Kintsuglue
 • Wilhelmina Pepermunt 4-pack
 • Doritos mild salsadip
 • Roka Cheese sticks
 • Maille Honing Mosterd
 • Zonnatura Linzenspread
 • McVitie’s Digestive Thins (melk of cappuccino)
 • Lassie Builtjes Half Volkoren Toverrijst
 • TUC Bakefuls
 • Remia Satésaus met gebakken uitjes
 • Conimex Jakarta Kroepoek
 • Sunbreaks
 • Tina magazine 
 • PANNA! of ELF Voetbal magazine

Winactie
Wil je ook wel zo’n leuke Monsterdoos hebben? Laat dan in een reactie achter naar welk product je het meest nieuwsgierig bent en wie weet ontvang jij een goed gevulde doos. Je kan mee doen tot en met 17 november. De winnaar maak ik op Facebook bekend.

Facebook Comments

«

»

29 COMMENTS
 • Alma

  11 maanden ago

  Ik ben benieuwd naar de Tina, Haha, die heb ik al heeeeel lang niet meer gelezen.

 • Linds Ro

  11 maanden ago

  Ik ben erg benieuwd naar de noodlesaus! Doe graag mee!

 • Lynn Mahieu

  11 maanden ago

  Ik hou van de verrassing van zo’n dozen dus ben snel voorbij de foto en het overzicht gescrold dus heb geen favoriet waar ik naar uit kijk. Ik hoop alles te kunnen ontdekken! 😀

 • Patricia Paling

  11 maanden ago

  Oh, super leuk, zeg!!! Het uitpakken op zich zou al een feestje zijn! Ik ben heel benieuwd naar de Doritos mild salsadip – Roka cheese sticks (en nog naar veel meer)!

 • Linda Raaijmakers

  11 maanden ago

  Ik ben heel erg benieuwd naar de TUC’s 😀

 • Corinne de Graaf

  11 maanden ago

  Ben benieuwd naar de remia satesaus met gebakken uitjes

 • Liline Erdmann

  11 maanden ago

  Ik lees regelmatig over de half volkoren rijst, daar ben ik erg benieuwd naar!

 • Jacqueline Van de Manakker

  11 maanden ago

  Maille Honing Mosterd daar ben ik heel erg benieuwd naar, die ken ik nog niet en ben gek op mosterd

 • Marian Zw

  11 maanden ago

  De Zonnatura spread! Daar zijn we het meeste benieuwd naar. Zo’n box vol is echt een feestje. Ik doe graag mee

 • trotsema fati

  11 maanden ago

  Wij doen graag mee! Ik ben benieuwd naar Maille Honing Mosterd om te proberen.

 • Sylvia van den Bogaard

  11 maanden ago

  Mentos Say Hello lemonade maakt me errrrg nieuwsgierig !
  Dit soort pakketjes zijn altijd een feestje !

 • Manon

  11 maanden ago

  Ik hou ook zo van deze boxen, maar heb deze nog niet besteld.. Zou leuk zijn om hem te winnen!

 • elisabeth maria martina

  11 maanden ago

  Roka Cheese sticks die ga ik als eerste proberen
  dit is natuurlijk het ultieme sinterklaaskado #nunogboffen

 • Marian B

  11 maanden ago

  Zo’n Monsterdoos heb ik wel eens vaker voorbij zien komen, ben er toch wel erg nieuwsgierig naar. Vooral omdat er veel bij zit wat ik nog niet ken. Mooie kans om het eens uit te proberen. De Tuc Bakefuls en de Kroepoek lijken me erg lekker daar ben ik het meest nieuwsgierig naar.

 • anita kempenaers

  11 maanden ago

  doe zeer graag mee voor deze mooie box met heerlijke producten, ken ze nog niet allemaal maar wil ze wel eens uitproberen, ben benieuwd naar de sunbreaks

 • anita kempenaers

  11 maanden ago

  doe graag mee voor deze mooie box met heerlijke producten, ben benieuwd naar de sunbreaks

 • Linda Smeets

  11 maanden ago

  Wow! Een doos om ‘U’ tegen te zeggen!
  Ik doe graag mee en ben met name benieuwd naar de Santa Maria Marinade.

 • Oma Will

  11 maanden ago

  Wow, wat een enorm grote monsterdoos te winnen.
  Daar doe ik graag aan mee.
  Ik gebruik vaak mosterd, daarom ben ik heel benieuwd naar de Maille Honing Mosterd.
  Die zou ik graag een willen proeven, ben heel erg benieuwd naar de smaak.
  Ik heb geen facebook, maar volg op bloglovin.

 • Ilsiee

  11 maanden ago

  Echt een leuke actie. Een extraatje voor ons gezin tijdens de dure decembermaand komt zeker goed van pas. Ik zie ze al vaak voorbij komen, heb er zelf ook ooit eens 1 besteld . Leuk om op die manier eens kennis te maken met nieuwe producten. Ik ben super benieuwd naar de linzenspread. Groetje ilsiee

 • Sharon de Ridder

  11 maanden ago

  Wij zijn thuis dol op kaasknabbels, maar hebben die van Roka nog niet geproefd… Die willen we graag testen!

 • Lida

  11 maanden ago

  Ik ben benieuwd naar da euromakruiden ????? . Wat kun je er mee doen. Vlees vis of iets anders mee kruiden. Ik ken ze ( nog) niet .Daarom wil ik graag mee loten voor zede super leuke/lekkere monsterdoos.

 • Lisanne Bons

  11 maanden ago

  Als indo ben ik echt benieuwd naar de saté saus. En ik denk dat mijn dochter gelijk de tina eruit zal grissen (met wat lekkers natuurlijk)

 • Els

  11 maanden ago

  Ik ben zeer benieuwd naar de sunbreaks!

 • brants harry

  11 maanden ago

  wat een leuke actie, doe zeer graag mee voor deze mooie box, ben benieuwd naar de pindasaus met uitjes

 • Marcia Kan

  11 maanden ago

  Vooral benieuwd naar de Zonnatura Linzenspread. Klinkt erg ranzig, maar is wellicht best lekker? Surprise me!!

 • cobi

  11 maanden ago

  Ik ben benieuwd naar de linzenspread! Lijkt me erg leuk om eens te proberen

 • Jikke

  11 maanden ago

  Ik ben benieuwd naar het voetbaltijdschrift. Ik zou wel willen weten of ik dat op mijn werk (basisschool) kan gebruiken bij het leesonderwijs in groep 4 en 5.

 • Simone Wiersma

  11 maanden ago

  Ik ben benieuwd naar de kroepoek. Wij kopen altijd dezelfde, Bali, maar wellicht is deze nog wel lekkerder!

 • emmy

  11 maanden ago

  wat een gekke dingen in deze box 🙂 origineel. eigenlijk in het algemeen benieuwd want er zit veel in dat ik nog niet ken.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram
 • #28weekspregnant #cantwaittomeetyou
 • Weeeeeeeeeekend!
 • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
 • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
 • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
 • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
 • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
 • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.

Follow Me!

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

Lees vorig bericht:
Zo laat je je slaapkamer groter lijken

We willen allemaal onze ruimtes optimaal benutten. Je vind vaak ...

Sluiten