Weet je waar ik nou echt van kan genieten? Onverwachte spulletjes. Ik ga graag allerlei beurzen af om allerlei geneuzel te kopen, maar ik word pas echt heel blij als er een goodiebag voor me klaar ligt. Stiekem ga ik soms gewoon naar bepaalde events met de hoop met een leuk tasje weer naar huis te  gaan. Inmiddels heb ik twee dozen vol ‘zooi’ (zoals manlief het noemt) in mijn kantoortje staan. Ik ben er nog steeds blij mee. Het voelt als een echt geluksmomentje als ik weer met een gevuld tasje naar  huis ga.

Hetzelfde gevoel krijg ik ook altijd als ik de reclames van de Monsterdoos voorbij zie komen. Ik beschouw het als een goodiebag vol lekkernijtjes. Ook is het gewoon een leuke manier om nieuwe producten te testen. Dus toen ik er eentje aangeboden kreeg hoefde ik echt niet lang over na te denken. 

De Jubileum editie

Eergisteren werd ik verblijd door de postbode met mijn nieuwe monsterdoos en vandaag had ik eindelijk de tijd het open te maken. Zoiets moet je namelijk met volle aandacht doen en niet even afraffelen. Één voor één heb ik de producten er uit gehaald en bestudeerd en stiekem werd ik blijer met de minuut. Deze Monsterdoos is gewoon nog leuker dan de vorige. Misschien omdat het een jubileum editie is? Zelfs manlief kon enthousiast worden dit keer. “Al deze producten kunnen we daadwerkelijk ook gebruiken.” Ik werd gewoon al happy van de lekkere hapjes die er tussen zaten.  Dit zat in mijn doos:

 • GezondNU of Lekker Gezond tijdschrift
 • Dream Coconut Original 
 • Go Tan Noodle Saus
 • TePe EasyPick
 • Mentos Say Hello Lemonade
 • Euroma kruiden
 • BiFi Snackpack
 • Dream Rice Cuisine
 • Princes MSC Tonijnsteak
 • Santa Maria Marinade
 • Loctite Kintsuglue
 • Wilhelmina Pepermunt 4-pack
 • Doritos mild salsadip
 • Roka Cheese sticks
 • Maille Honing Mosterd
 • Zonnatura Linzenspread
 • McVitie’s Digestive Thins (melk of cappuccino)
 • Lassie Builtjes Half Volkoren Toverrijst
 • TUC Bakefuls
 • Remia Satésaus met gebakken uitjes
 • Conimex Jakarta Kroepoek
 • Sunbreaks
 • Tina magazine 
 • PANNA! of ELF Voetbal magazine

Lees ook: de volgende Monsterdoos