Ik ben dus echt gewoon dol op pakketjes ontvangen. Zodra ik het postbusje voor de deur zie staan, loop ik al naar de deur om de vriendelijke postbode te verwelkomen. Soms gaat hij helaas naar de buren of heeft hij een pakketje voor hun dat ik in ontvangst mag nemen. Dan ben ik stiekem altijd een beetje teleurgesteld. Deze eigenaardige liefde is ontstaan als kind. Mijn vader had veel zakenrelaties waar hij Kerstpakketten van ontving. Er was niets mooiers dan zo’n doos te openen en te ontdekken welke verborgen schatten er in zaten. In bijna elke doos was wel iets bijzonders te vinden. Mijn werkgever doet helaas niet aan Kerstpakketten, dus dat stukje magie moet ik zelf tevoorschijn toveren.

Vorig jaar zag ik de Monsterdoos voor het eerst voorbij komen op Facebook. Een doos vol met boodschappen voor slechts € 12,95! Ik geef toe, het intrigeerde me. Het deed me namelijk denken aan een Kerstpakket. Je ontvangt immers een hoop producten bij elkaar waarvan je een deel niet kent, een deel geweldig vindt en een deel in de kast zal laten verstoffen. Toen ik eindelijk de beslissing had genomen er eentje te bestellen, was ik te laat en was alles op. Dat zou me dit jaar niet gebeuren. Bij de eerste aankondiging van de Monsterdoos had ik het al besteld en twee weken later werd het geleverd. En ja, het voelde weer als het ontvangen van een Kerstpakket. Ook al wist ik dit keer wel wat de inhoud was:

– Unicura Balans
– Bolletje Ontbijtgranen zonnebloem- & pompoenpitten
– Wicky Water appel / peer 2x
– Wicky Water druif / aardbei 2x
– VSM Derma wondgel
– Elmex tandpasta
– DREAM Coconut
– Sourcy Water met sinaasappel smaak
– Red Band Berries mix
– Pepsi Max cherry
– Odorex ultra protect roller
– Mentos choco & caramel white
– Dr. Fris mints (mint of fruitmint)
– Dreft
– Peijnenburg single pack ontbijtkoek
– Santa Maria Grill oil honey flavor
– 7UP Lemon Lemon
– Apple Bandit
– Lift Bar Peanut Caramel
– Made Good granola appel / kaneel
– Made Good granola chocolade / banaan
– Hero Betuwe bessensap rode bes
– Hero Organix Goodies Paprika Knabbels
– Frumarco Frutesse Appel fruitstroop
– Gezondnu tijdschrift (editie 7 of 8)
– Sanders Japanse puzzelboekje (één van de edities)

Ik moet toegeven dat ik het merendeel van het pakket echt leuk vind, maar dat niet alles naar mijn smaak is. Maar voor € 12,95 kan je daar geen bui aan vallen. Deze doos is alweer uitverkocht helaas, maar neem zelf ook eens een gokje en schrijf je alvast in voor de volgende Monsterdoos op www.monsterdoos.nl. Ik ga er sowieso weer eentje halen!