Verhalen van een werkende moeder
TOP
Producten, Reviews

“De Monsterdoos, wel of niet leuk?”

Ik ben dus echt gewoon dol op pakketjes ontvangen. Zodra ik het postbusje voor de deur zie staan, loop ik al naar de deur om de vriendelijke postbode te verwelkomen. Soms gaat hij helaas naar de buren of heeft hij een pakketje voor hun dat ik in ontvangst mag nemen. Dan ben ik stiekem altijd een beetje teleurgesteld. Deze eigenaardige liefde is ontstaan als kind. Mijn vader had veel zakenrelaties waar hij Kerstpakketten van ontving. Er was niets mooiers dan zo’n doos te openen en te ontdekken welke verborgen schatten er in zaten. In bijna elke doos was wel iets bijzonders te vinden. Mijn werkgever doet helaas niet aan Kerstpakketten, dus dat stukje magie moet ik zelf tevoorschijn toveren.

Vorig jaar zag ik de Monsterdoos voor het eerst voorbij komen op Facebook. Een doos vol met boodschappen voor slechts € 12,95! Ik geef toe, het intrigeerde me. Het deed me namelijk denken aan een Kerstpakket. Je ontvangt immers een hoop producten bij elkaar waarvan je een deel niet kent, een deel geweldig vindt en een deel in de kast zal laten verstoffen. Toen ik eindelijk de beslissing had genomen er eentje te bestellen, was ik te laat en was alles op. Dat zou me dit jaar niet gebeuren. Bij de eerste aankondiging van de Monsterdoos had ik het al besteld en twee weken later werd het geleverd. En ja, het voelde weer als het ontvangen van een Kerstpakket. Ook al wist ik dit keer wel wat de inhoud was:

– Unicura Balans
– Bolletje Ontbijtgranen zonnebloem- & pompoenpitten
– Wicky Water appel / peer 2x
– Wicky Water druif / aardbei 2x
– VSM Derma wondgel
– Elmex tandpasta
– DREAM Coconut
– Sourcy Water met sinaasappel smaak
– Red Band Berries mix
– Pepsi Max cherry
– Odorex ultra protect roller
– Mentos choco & caramel white
– Dr. Fris mints (mint of fruitmint)
– Dreft
– Peijnenburg single pack ontbijtkoek
– Santa Maria Grill oil honey flavor
– 7UP Lemon Lemon
– Apple Bandit
– Lift Bar Peanut Caramel
– Made Good granola appel / kaneel
– Made Good granola chocolade / banaan
– Hero Betuwe bessensap rode bes
– Hero Organix Goodies Paprika Knabbels
– Frumarco Frutesse Appel fruitstroop
– Gezondnu tijdschrift (editie 7 of 8)
– Sanders Japanse puzzelboekje (één van de edities)

Ik moet toegeven dat ik het merendeel van het pakket echt leuk vind, maar dat niet alles naar mijn smaak is. Maar voor € 12,95 kan je daar geen bui aan vallen. Deze doos is alweer uitverkocht helaas, maar neem zelf ook eens een gokje en schrijf je alvast in voor de volgende Monsterdoos op www.monsterdoos.nl. Ik ga er sowieso weer eentje halen!

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ja leuk!!
  Ik heb hem gewonnen en wacht in spanning af wanneer hij komt.
  Ben heel erg benieuwd.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De Monsterdoos jubileum editie - MeerVanMir on december 8, 2017
 • Instagram
  • Als je ontdekt dat de kubus van @vtechspeelgoed wel heel erg leuk is!
  • Vandaag ook weer een weekje verder, dus een pens foto mocht wel weer. Derde trimester baby!!! #27weekspregnant
  • Twee jaar geleden vandaag werd dit meisje geboren. Het zijn twee zeer emotionele jaren geweest, waar gelukkig de liefde altijd bovenaan heeft gestaan. De toekomst is nog altijd onzeker, maar gelukkig zien we vooral een heel blij meisje. Uiteindelijk is dat het belangrijkste. Zij komt er wel op haar manier. Lief klein meisje van me, mama is zo ontzettend trots op jou! Nog vele liefdevolle jaren toegewenst! Ik houd van je!!!
  • Zie je deze gave race auto van @vtechspeelgoed ? Ik vertel meer over op mijn blog en over de racebaan. Bovendien geef ik ook nog eens een set weg. #LinkInBio #winactie @speelgoed_van_het_jaar #leukvoordesint #mamablogger
  • Vandaag de verjaardag van dit poppetje een beetje gevierd. De taart smaakte haar heerlijk. Gefeliciteerd moppie 😍
  • Lekker in slaap vallen bij mama. Wat blijft het toch heerlijk. Zo samen op de bank. Ben zo blij dat mijn kindje zo van knuffelen houden. Deze mama ook hoor.
  • Met volle aandacht en luisteren naar de gids die ons van alles over Suriname aan het vertellen is. Zo leuk dat mijn meisjes zo dol zijn op het museum. Ze gaan er echt graag naar toe.
  • Vandaag met de meiden naar Amsterdam afgereisd voor de nieuwe tentoonstelling in het Tropenmuseum. Vooral de kleine Noor was er gefascineerd van alles wat ze om zich heen zag. Binnenkort zal ik er meer over vertellen, maar ik kan je nu al zeggen dat het zeker de moeite waard is om naar deze tentoonstelling te gaan. #tropenmuseum #suriname #mati #tentoonstelling #vakantietip #herfstvakantie

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog oma Bobje: een logeerparijtje

  Voor de eerste keer de drie kleinkinderen tegelijk te logeren ...

  Sluiten