Verhalen van een werkende moeder
TOP
Alles voor het dagelijks leven

“De Monsterdoos, wel of niet leuk?”

Ik ben dus echt gewoon dol op pakketjes ontvangen. Zodra ik het postbusje voor de deur zie staan, loop ik al naar de deur om de vriendelijke postbode te verwelkomen. Soms gaat hij helaas naar de buren of heeft hij een pakketje voor hun dat ik in ontvangst mag nemen. Dan ben ik stiekem altijd een beetje teleurgesteld. Deze eigenaardige liefde is ontstaan als kind. Mijn vader had veel zakenrelaties waar hij Kerstpakketten van ontving. Er was niets mooiers dan zo’n doos te openen en te ontdekken welke verborgen schatten er in zaten. In bijna elke doos was wel iets bijzonders te vinden. Mijn werkgever doet helaas niet aan Kerstpakketten, dus dat stukje magie moet ik zelf tevoorschijn toveren.

Vorig jaar zag ik de Monsterdoos voor het eerst voorbij komen op Facebook. Een doos vol met boodschappen voor slechts € 12,95! Ik geef toe, het intrigeerde me. Het deed me namelijk denken aan een Kerstpakket. Je ontvangt immers een hoop producten bij elkaar waarvan je een deel niet kent, een deel geweldig vindt en een deel in de kast zal laten verstoffen. Toen ik eindelijk de beslissing had genomen er eentje te bestellen, was ik te laat en was alles op. Dat zou me dit jaar niet gebeuren. Bij de eerste aankondiging van de Monsterdoos had ik het al besteld en twee weken later werd het geleverd. En ja, het voelde weer als het ontvangen van een Kerstpakket. Ook al wist ik dit keer wel wat de inhoud was:

– Unicura Balans
– Bolletje Ontbijtgranen zonnebloem- & pompoenpitten
– Wicky Water appel / peer 2x
– Wicky Water druif / aardbei 2x
– VSM Derma wondgel
– Elmex tandpasta
– DREAM Coconut
– Sourcy Water met sinaasappel smaak
– Red Band Berries mix
– Pepsi Max cherry
– Odorex ultra protect roller
– Mentos choco & caramel white
– Dr. Fris mints (mint of fruitmint)
– Dreft
– Peijnenburg single pack ontbijtkoek
– Santa Maria Grill oil honey flavor
– 7UP Lemon Lemon
– Apple Bandit
– Lift Bar Peanut Caramel
– Made Good granola appel / kaneel
– Made Good granola chocolade / banaan
– Hero Betuwe bessensap rode bes
– Hero Organix Goodies Paprika Knabbels
– Frumarco Frutesse Appel fruitstroop
– Gezondnu tijdschrift (editie 7 of 8)
– Sanders Japanse puzzelboekje (één van de edities)

Ik moet toegeven dat ik het merendeel van het pakket echt leuk vind, maar dat niet alles naar mijn smaak is. Maar voor € 12,95 kan je daar geen bui aan vallen. Deze doos is alweer uitverkocht helaas, maar neem zelf ook eens een gokje en schrijf je alvast in voor de volgende Monsterdoos op www.monsterdoos.nl. Ik ga er sowieso weer eentje halen!

Facebook Comments

«

»

2 COMMENTS
 • Oma Will

  2 jaar ago

  Ja leuk!!
  Ik heb hem gewonnen en wacht in spanning af wanneer hij komt.
  Ben heel erg benieuwd.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Pingback: De Monsterdoos jubileum editie - MeerVanMir on december 8, 2017
 • Instagram
  • Dit dus...
  • Geen protest op de Dam, want ik vind dat weer te ver gaan ten opzichte van alles wat we de afgelopen weken hebben doorgemaakt en richting de zorgverleners. Maar aandacht voor de strijd tegen racisme kan natuurlijk altijd. Op een stille manier in dit geval. #blackouttuesday #blacklivesmatter
  • Die voetjes 😍
  • Borstvoeding! Het blijft iets bijzonders. Ik wil het weer minimaal een half jaar geven. Zo mooi dat dat kan. #normalizebreastfeeding #borstvoeding #moedermelk #vloeibaargoud #mamaslagroom #metmijntietinjefeed
  • Zusterliefde 😍
  • Mijn rijkdom 😍
  • Dit zijn mijn oudste boefjes. Vanavond komt er een artikel online over hun bekentenissen 😂
  • Even een selfie in het zonnetje, want dat doe ik niet zo vaak. Ik maak liever foto’s van anderen. Vooral omdat ik bijna nooit een foto van mezelf echt leuk vind. @rvgpr vroeg mij wat over mijzelf te vertellen na hun eerste online paneldag met producten van @karchernl @zoedt_nl @dutchdeluxes @asmodeenl en Cobi. Ik vond het wel een leuk idee. Leren jullie ook gelijk wat meer over mij.
.
Ik ben dus Miriam en mama van vier heerlijke meiden. In het dagelijkse leven werk ik als juriste en blog ik op meervanmir.eu. Samen met manlief woon ik in de omgeving van Den Haag. Ik ben dol op gezelligheid met mijn familie en vriendinnen. Op mijn site vertel ik over alles wat ik als moeder van 4 tegenkom qua opvoeding en producten. Ik voer een Jan Steen huishouden, dus je zal geen picture perfect aantreffen. Wel gewoon eerlijkheid. Ik heb toch geen tijd voor Photoshop en filtertjes? Dus als je een kijkje in mijn hectische leventje wil, weet je waar je zijn moet.
.
Nu ben ik ook nieuwsgierig naar jullie leven, dus...

  Follow Me!

  %d bloggers liken dit:

  Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten

  Lees vorig bericht:
  Gastblog oma Bobje: een logeerparijtje

  Voor de eerste keer de drie kleinkinderen tegelijk te logeren ...

  Sluiten