Weet je waar ik nou echt van kan genieten? Een heerlijk warm bad. En dan het liefst ook met een laag schuim of iets dergelijks erin. Als ik dan een goed boek erbij heb of mijn telefoon, kan ik gerust ruim een uur vertoeven. In de laatste weken van mijn vorige zwangerschap badderde ik soms wel twee keer per dag. Gewoon om mijn buik rust te geven. Deze liefde voor water heb ik aan mijn kinderen doorgegeven. Als zij in bad gaan, ben ik ze makkelijk twee uur lang kwijt. Ze spelen dan met hun oneindige hoeveelheid badspeeltjes en willen er pas uit als of één van de twee gaat halen of als het water echt te koud begint te worden. Tot die tijd is badderen echt een groot feest. En al helemaal als er een gestart wordt met een bruisbal.

De bruisballen van Create It!

Al eerder had ik verteld over de leuke make-up setjes van Create It!. Sinds kort hebben ze ook kindvriendelijke bruisballen. Ze komen in allerlei kleuren, vormen en maten. Wij hebben de hartjes, schelpen en ballen geprobeerd en het is met luid enthousiasme ontvangen. Vooral omdat sommige bruisproducten het water ook nog eens verkleuren. Zo zaten ze na een groen hartje ineens in een groen bad! Dat moest dan natuurlijk gras voorstellen voor de poppetjes om op te spelen. Dat maakt het uiteraard nog specialer allemaal. Wat ik zelf bijzonder vind, is dat de meiden zonder probleem accepteren dat er maar één bruisbal per keer in gaat en dat er nooit ruzie is over wie het er in mag doen. Ze doen het echt samen om er vervolgens gezellig onderling over te kletsen hoe die oplost. Zo beslissen ze ook samen welke bruisbal er opgeofferd wordt. Het gaat volledig harmonieus en met de grootste lol. En ja, als dat het badderen nog leuker voor ze maakt, dan help ik daar graag aan mee.

De bathbombs van Create It! zijn onder andere te koop bij Jase & Joy, Toychamp en Bol. Ze komen in leuke fleurige verpakkingen en zijn per set rond de €9. Een prima prijsje voor een verjaardagscadeautje (wie wil er immers dit niet voor zijn of haar verjaardag) of wellicht voor in de schoen of onder de boom.