De heerlijke bruisballen voor in bad van Create It!

Weet je waar ik nou echt van kan genieten? Een heerlijk warm bad. En dan het liefst ook met een laag schuim of iets dergelijks erin. Als ik dan een goed boek erbij heb of mijn telefoon, kan ik gerust ruim een uur vertoeven. In de laatste weken van mijn vorige zwangerschap badderde ik soms wel twee keer per dag. Gewoon om mijn buik rust te geven. Deze liefde voor water heb ik aan mijn kinderen doorgegeven. Als zij in bad gaan, ben ik ze makkelijk twee uur lang kwijt. Ze spelen dan met hun oneindige hoeveelheid badspeeltjes en willen er pas uit als of één van de twee gaat halen of als het water echt te koud begint te worden. Tot die tijd is badderen echt een groot feest. En al helemaal als er een gestart wordt met een bruisbal.

De bruisballen van Create It!

Al eerder had ik verteld over de leuke make-up setjes van Create It!. Sinds kort hebben ze ook kindvriendelijke bruisballen. Ze komen in allerlei kleuren, vormen en maten. Wij hebben de hartjes, schelpen en ballen geprobeerd en het is met luid enthousiasme ontvangen. Vooral omdat sommige bruisproducten het water ook nog eens verkleuren. Zo zaten ze na een groen hartje ineens in een groen bad! Dat moest dan natuurlijk gras voorstellen voor de poppetjes om op te spelen. Dat maakt het uiteraard nog specialer allemaal. Wat ik zelf bijzonder vind, is dat de meiden zonder probleem accepteren dat er maar één bruisbal per keer in gaat en dat er nooit ruzie is over wie het er in mag doen. Ze doen het echt samen om er vervolgens gezellig onderling over te kletsen hoe die oplost. Zo beslissen ze ook samen welke bruisbal er opgeofferd wordt. Het gaat volledig harmonieus en met de grootste lol. En ja, als dat het badderen nog leuker voor ze maakt, dan help ik daar graag aan mee.

De bathbombs van Create It! zijn onder andere te koop bij Jase & Joy, Toychamp en Bol. Ze komen in leuke fleurige verpakkingen en zijn per set rond de €9. Een prima prijsje voor een verjaardagscadeautje (wie wil er immers dit niet voor zijn of haar verjaardag) of wellicht voor in de schoen of onder de boom.

39 thoughts on “De heerlijke bruisballen voor in bad van Create It!

 • Heerlijk met een bruisbal in bad! Mijn kids kunnen daar ook super van genieten, eerst helemaal,laten uitbruisen en dan fijn met je playmobile spelen in bad! Manlief en ik gaan ook, zeker in de wintermaanden, regelmatig samen in bad met een heerlijk bruisbal. Even wetime!

 • Wendy Van De Reyd says:

  Mijn dochter Sharona is een echte bad genieter , zolang ze maar bruisballen of extra zeep heeft om te knoeien haha, ze is 16/12 jarig en het zakje met de kleine bruisballen heb ik al ingepakt klaarliggen, maar die andere waren ook super tof, dus waag graag een kansje op dit leuke pakket

 • Ultiem ontspannen in bad is voor onze jongste dochter vooral chillen met haar Barbies die allerlei wateravonturen beleven! Onze oudste dochter komt helemaal tot rust in bad met haar eigen Spotify playlist op de achtergrond! Deze bruisballen zouden het nóg ontspannender maken!

 • Yes please! Deze prijs is hier heel heel heel erg welkom. Mijn 2 meiden (5 en 8 jaar) houden hee erg van badderen met bijzondere dingen. Bruisballen, knetterbadzout, verkleurend badschuim, showerjelly, badparels en kneedbaar schuim zijn hier allemaal al uitgetest.
  Dit weekend hebben ze in een slijmbad gezeten, en dat was tot nu toe wel echt het toppunt van ontspanning en plezier!

 • Dit zou superleuk zijn, iets voor in bad had ik ook opgeschreven om voor 5 december te gaan kopen. Di tg merk kende ik nog niet. Ze spelen in bad graag met de soort foamstickers van jungledieren. Niet ontspannend, maar wel leuk. Ook knetterbadzout geeft veel plezier.

 • Minstens 5 barbiepoppen zijn met grote zorg geselecteerd en krijgen de eer om uitgekleed te worden en gaan mee in bad. Op de radio de grootste k3 hits, of nu de Sinterklaas liedjes, dat op de hoogste volume, een uur minimaal meebleren, En dan heel heel erg veel schuim erbij om het feest compleet te maken.

 • Wij hebben een kleine badkamer maar de kids proppen zich nog lekker in een speciekuip 🙂 vooral onze dochter is gek op kliederen met schuim, showergels enz. Lekker slijm maken haha. Ons zoontje is gek op gekleurd water en kan zich zo goed vermaken met 2 bakjes.. een beetje overgieten.

 • Sonja Rietjens says:

  Mijn bad moment, is het moment dat ik rustig en alleen even kan genieten , van een heerlijk warm badje , maar als kleindochter er is dan is het eerder spetter spetter spater , heerlijk bruisballen water hahaha , het is voor haar ik deze kans dan ook super graag waag , mijn bruisballenfreakje

 • ik ga bijna nooit in bad, maar mijn kinderen om de dag. gezellig samen; lekker warm; even samen spelen en het liefste met veel schuim of deze bruisballen straks 😉

 • Mijn jongens vinden in bad gaan heerlijk, helaas hebben wij geen bad. Maar ze genieten er extra van bij opa en oma of als we met kerst op vakantie zijn in Engeland bij de familie. Met deze ballen word het natuurlijk nog extra leuk!

 • Sharon de Ridder says:

  Mijn ultieme bad-ontspanning: mijn tablet op de wasmand en een fijne film opzetten van Netflix. Heerlijk in het warme water weken… Mijn dochters daarentegen spetteren de hele boel onder *hahahahaha

 • We hebben thuis geen bad. Maar in januari ga ik met jalou samen een nachtje in een hotel. En heb om een bad gevraagd. Samen lekker tutten. En een bruisbal past daar dan natuurlijk bij.

  • Ik doe voor mijn zoontje vaak badschuim in bad. En als hij superveel geluk heeft, mag er eens de tablet bij staan om een filmpje te kijken.
   Maar een bruisbal is ook fijn!

 • Annemiek Stam says:

  Oh heerlijk! wij zijn alle 3 gek op badderen, Ik moet het altijd stil houden als ik in bad ga, want zodra ik erin lig en de jongste (8) heeft het door kan klimt hij erbij. En zo groot is mijn bad ook niet, hahahhaa. Als ik er dan uit ga dan neemt de oudste (10) mijn plek over. Ik lig altijd lekker te lezen, de jongens spelen met badeendjes, glow in the dark sticks (aanrader! in het donker). Ik waag graag een kansje op dit heerlijke pakket <3

 • Die zien er leuk uit zeg! Mijn ultieme ontspanning in bad is lekker met mijn oren tussen het schuim en dan hoor je zachtjes al die schuimbelletjes bubbelen 😉

 • In ieder geval iets waar heel veel geur vanaf komt, waar je niet zo snel aan gewend raakt. Vaak raak je zo snel gewend aan de geur van badolie en dan ruik je het niet meer. Dat vind ik jammer. Het moet dus een sterke geur hebben om lekker lang van te genieten. Ik doe graag mee!

 • Heerlijk is het om lekker ontspannen in bad te liggen en er dan een bruisbal in laten vallen.
  Mijn kleinkinderen zitten ook altijd in bad als ze bij mij logeren en dan laat ik ze er altijd een paar kleine bruisballetjes in doen, dat vinden ze altijd spannend.
  De bruisballetjes die ik kan winnen vind ik erg mooi van vorm en kleur.
  Heel graag doe ik mee voor mijn man, die het ook altijd lekker vindt ruiken. Leuk Kerstcadeautje!
  De kleinkinderen spelen in bad en mijn man en ik liggen te lezen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 • Oh wat zouden mijn dochters dat gaaf vinden zeg !!! Ik waag dolgraag een kansje voor ze mee 🙂 Hun ultieme badmoment is: Een lekker vol warm bad met badparels of een bruisbal erin en dan gaan mijn dochters samen met een paar barbie’s erin spelen 🙂 Dat houden ze gerust een uur vol zo hahahah

 • Geweldig wat super fijn is dit, mijn ultieme ontspanning in bad is: een bad vullen met heerlijke goede badschuim en daar heerlijk ontspannen in gaan liggen met een maskertje op. Even lekker tijd nemen voor je zelf en helemaal tot rust komen. Met deze fijne bruisballen zal dit zeker ook een fijn ontspan moment worden!!

 • Mijn kinderen willen elke dag wel in bad. Ik eigenlijk ook wel, maar gezien de tijd gebeurt het eigenlijk alleen in het weekend. Zo’n bruisbal maakt het nog meer verwennen.

 • Lieke van Veen says:

  Mijn favoriete ontspanningsmoment in bad is met een heerlijke bruisbal van Lush, maar deze zijn helaas erg duur. Hopelijk zijn deze bruisballen een goed alternatief.

 • oohhw, onze oudste zoon is gek op bruisballen voor zijn bad, hij vindt het heerlijk om in een eigenlijk te heet bad te liggen en dan het volgens hem “gekriebel” van de bruisballen tussen zijn tenen te voelen

 • Alle 4 de zakjes? Wowwwwww 🙂 1 onder de boom voor mijn oudste dochter, 1 onder de boom voor mijn jongste dochter, 1 onder de boom voor mijn moeder en natuurlijk de laatste onder de boom voor mijzelf, ik kan mij er nu al op verheugen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.