Een heerlijk dagje bij de Julianatoren tijdens de zomerweken

Vorige week zijn de dames weer een dagje naar de Julianatoren geweest en het was wederom een heerlijke dag.

De roze bus

Toen we aan kwamen rijden bleek het eerste parkeerterrein al helemaal vol. Vanaf de tweede parkeerplaats kon je met de speciale bus naar het pretpark. Eigenlijk was dat helemaal niet zo erg, want de kinderen vonden het prachtig om weer in de grote roze bus te mogen. De voorpret kwam al goed op gang daardoor. Wist je trouwens dat het tegenwoordig gratis parkeren is?

Het pretpark

Het is een ideaal park om een dagje, of zelfs een middagje, door te brengen. Alles ligt goed dicht bij elkaar. Je hoeft dus geen kilometers af te leggen voor de volgende attractie.  Aangezien de meeste attracties ook geschikt zijn voor kleine kindjes, is het een fijn idee dat ze ook zelf alles kunnen lopen. Sterker nog, als je kind langer is dan 90 cm, kan hij / zij ook zonder ouder in het merendeel van de ritjes. Ik had dit keer twee kleuters mee, die zichzelf prima wisten te vermaken. Deze mama hoefde dus niet meer naast de paardjes mee te rennen, rond te draaien in de kopjes en te vliegen met de olifantjes. Als de kinderen even moeten bijkomen, is het theater ook zeker een aanrader. Nou ja “bijkomen”, er kan natuurlijk ook volop meegezongen en gedanst worden. Na zo’n inspanning is een heerlijk Italiaans ijsje eigenlijk een must en toevallig is er een ijssalon naast het theater. Kortom, Julianatoren is een prima pretpark voor met kleinere kinderen. Sterker nog, het is lastiger een grote mensen wc te vinden dan een mini toiletpot.

De zomerweken

Vanaf maandag 8 juli tot en met 1 september vinden in Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken plaats. Tijdens de Jul & Julia Zomerweken neemt het muizen tweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Tevens gaan bezoekers van het Apeldoornse pretpark genieten van Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop worden genoten van de vele attracties voor kinderen tot en met 10 jaar, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijevaltoren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopend.

Tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus is het ook nog eens extra lang genieten van het pretpark. De Julianatoren is dan tot maar liefst 20:00 uur geopend. En elke avond is er een ander thema. Zo zijn er de thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komen op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Van 5 tot en met 23 augustus is het pretpark al geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Winactie

Wil jij ook genieten van dit leuke kinderpretpark? Dan heb ik goed nieuws! Ik heb namelijk twee kaartjes om weg te geven, inclusief lunch! Wil jij naar de Julianatoren? Laat dan een berichtje achter dat je mee doet. De actie loopt tot en met 27 juli. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).

27 thoughts on “Een heerlijk dagje bij de Julianatoren tijdens de zomerweken

 • Klinkt leuk zeg!! Fenna is 95 cm dus ze mag mooi overal in! Ik ga 31 juli met mijn zus heen samen met onze dochters van 2 en 3 jaar. We hebben nog geen kaartjes, dus dit zou héél fijn zijn. En die lunch.. hmmmmm.

 • Sabine Hensens says:

  De Julianatoren is één van mijn favoriete parken omdat er voor mijn beide kids (3 en 8 jaar) genoeg te beleven is. En inderdaad het kleinschalige is ideaal!! We zijn twee jaar geleden voor het laatst geweest dus onze jongste weet er niets meer van en daarom lijkt het me zo leuk om nu een kansje te maken. Hij kan nu natuurlijk ook bijna overal in en hij is een echt waaghals!

  Ik maak dus graag een kansje en hoop op deze mooie avontuurlijke dag in de zomervakantie

 • De julianatoren is zeker een leuk park, ooit eens geweest met onze dochters maar toen mocht de jongste niet overal in. Het lijkt mij leuk om een keer met haar te gaan, quality time en nu mag ze wel overal in. Leuk en overzichtelijk park!

 • Oh wat gaaf! We zouden eigenlijk een staycation doen, maar gaan toch een weekje met Oma naar omgeving Apeldoorn op vakantie. Zou super zijn om dan met mijn dochters naar dit leuke pretpark te gaan!

 • Naar dit pretpark ben ik nog nooit geweest, ook al is het eigenlijk niet zó ver bij ons vandaan.
  Heel graag doe ik mee om er met twee kleinkinderen naar toe te gaan.
  Wordt met vijf kleinkinderen wel even loten. IK denk dat de oudsten zullen zeggen, doe de kleintjes maar.
  Ik volg op Bloglovin , heb geen facebook en doe graag mee.

 • Lenny Wibbelink says:

  Wat een gave actie. Mijn meiden vinden de Julianatoren te gek. De jongste vooral om te knuffelen met Julia en de oudste vliegt alle kante op voor de attracties. Wat zou het leuk zijn om de vakantie bij Julianatoren af te sluiten.

 • Betti Scheringa says:

  Doe heel graag mee wil graag heen met onze meiden koop ik er 2 kaartjes bij en hebben we mooi gezinsuitje
  Ze willen zo graag eens naar een pretpark en deze lijkt me toch wel 1 van de leukste voor kids van 3 en 6

 • We zijn 2 jaar geleden eens geweest en dat was een groot succes. Weet zeker dat ik mijn kinderen huer heel blij mee zou maken, dus doe graag mee.

 • Heel leuk om mee te doen voor ons gezin! Ik ben de 26e jarig, en de volgende dag gaan we op vakantie. Niet echt tijd om te vieren dus… Ons vakantieadres is wel in de richting van het pretpark, dan zouden we mooi nog een feestje na kunnen houden!

 • Als kind ben ik ooit in Julianatoren geweest. Ik wist niet dat het voor kleuters al zo leuk is. Dat zou ik deze zomer graag eens uitproberen met mijn zoontje!
  Ik heb helaas geen FB.

 • Vorig jaar zouden we gaan, maar dat ging door omstandigheden niet door. Dit jaar gaan we voor de herkansing, die kaartjes zijn daarom zeker welkom!

 • Mijn dochter is 4 jaar geleden geweest ze was toen net 2 jaar ze wil dolgraag nog een keer heen toen was het er erg druk moesten erg lang wachten in de rij. We zouden graag nog een keer gaan zodat ze het meer meemaakt

 • Tamara Jongkees says:

  Het lijkt mij zo leuk om hier eens met mijn gezin heen te gaan, maar manlief is nog niet overtuigd. Als ik kaartjes win, wil hij vast wél mee.

 • We zijn afgelopen weekend voor het eerst geweest en helaas is meer dan de helft van de dag in de regen gevallen. Waardoor we nog maar tijd hadden voor een paar attracties.

  Ik zou graag nog eens teruggaan met ze zodat ze de andere attracties ook kunnen doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.