Vorige week zijn de dames weer een dagje naar de Julianatoren geweest en het was wederom een heerlijke dag.

De roze bus

Toen we aan kwamen rijden bleek het eerste parkeerterrein al helemaal vol. Vanaf de tweede parkeerplaats kon je met de speciale bus naar het pretpark. Eigenlijk was dat helemaal niet zo erg, want de kinderen vonden het prachtig om weer in de grote roze bus te mogen. De voorpret kwam al goed op gang daardoor. Wist je trouwens dat het tegenwoordig gratis parkeren is?

Het pretpark

Het is een ideaal park om een dagje, of zelfs een middagje, door te brengen. Alles ligt goed dicht bij elkaar. Je hoeft dus geen kilometers af te leggen voor de volgende attractie.  Aangezien de meeste attracties ook geschikt zijn voor kleine kindjes, is het een fijn idee dat ze ook zelf alles kunnen lopen. Sterker nog, als je kind langer is dan 90 cm, kan hij / zij ook zonder ouder in het merendeel van de ritjes. Ik had dit keer twee kleuters mee, die zichzelf prima wisten te vermaken. Deze mama hoefde dus niet meer naast de paardjes mee te rennen, rond te draaien in de kopjes en te vliegen met de olifantjes. Als de kinderen even moeten bijkomen, is het theater ook zeker een aanrader. Nou ja “bijkomen”, er kan natuurlijk ook volop meegezongen en gedanst worden. Na zo’n inspanning is een heerlijk Italiaans ijsje eigenlijk een must en toevallig is er een ijssalon naast het theater. Kortom, Julianatoren is een prima pretpark voor met kleinere kinderen. Sterker nog, het is lastiger een grote mensen wc te vinden dan een mini toiletpot.

De zomerweken

Vanaf maandag 8 juli tot en met 1 september vinden in Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken plaats. Tijdens de Jul & Julia Zomerweken neemt het muizen tweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Tevens gaan bezoekers van het Apeldoornse pretpark genieten van Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop worden genoten van de vele attracties voor kinderen tot en met 10 jaar, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijevaltoren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopend.

Tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus is het ook nog eens extra lang genieten van het pretpark. De Julianatoren is dan tot maar liefst 20:00 uur geopend. En elke avond is er een ander thema. Zo zijn er de thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komen op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek.

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Van 5 tot en met 23 augustus is het pretpark al geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Winactie

Wil jij ook genieten van dit leuke kinderpretpark? Dan heb ik goed nieuws! Ik heb namelijk twee kaartjes om weg te geven, inclusief lunch! Wil jij naar de Julianatoren? Laat dan een berichtje achter dat je mee doet. De actie loopt tot en met 27 juli. De winnaar maak ik bekend op mijn Facebookpagina. (Klik hier voor de winactievoorwaarden).