Het kopen van een overhemd is eigenlijk heel vanzelfsprekend. Toch? Nou, dat geldt dus niet voor mijn man. Als ik voor hem een polo of t-shirt of iets dergelijks koop is het uiteraard geen probleem. Maar zijn armen zijn gewoon abnormaal lang. Althans, langer dan gemiddeld. Ik kan dus niet even leuk een overhemd voor hem kopen. Alleen mouwlengte 7 is geschikt voor mijn lange vent. Ik kan je zeggen dat menig winkel dit niet verkoopt. Gelukkig is er tegenwoordig online genoeg te vinden. Maar online winkelen heeft zo zijn nadelen:

  • Soms moet je iets aan zien om te weten of het de juiste fit heeft. 
  • De kleuren kunnen in het echt afwijken van wat je op de website ziet.
  • Je weet niet hoe de stof aanvoelt als je het alleen op de foto hebt gezien.
  • Er zijn helaas veel onbetrouwbare websites, die slecht of gewoon niet leveren.

Olymp 

Het merk Olymp bracht daarom een collectie overhemden op de markt die gericht zijn op de langere man. Niet alleen de standaard blauw wit gestreepte patroontjes kan je van dit merk vinden, maar ook gezellige bloemenprintjes.  Alhoewel dat echt niets voor manlief is. Hij is meer fan van het simpele streepjespatroontje.

De mening van manlief?

Hij draagt in zijn vrije tijd graag nette kleren en is daarom echt heel blij met zijn overhemden van Olymp. Het zit hem als gegoten. De mouwen vallen precies goed en hij was zelf ook heel positief over de langere rug, wat het draagcomfort echt verbetert. De streepjes zijn bovendien geschikt voor alle gelegenheden: van netjes tot casual. En dat past weer perfect bij hem.

Wil je ook graag een overhemd kopen voor je (langere) man?

Specialist Hemdvoorhem.nl verkoopt het merk Olymp en speelt daarmee in op de groeiende vraag. Uiteindelijk wonen in Nederland de langste mannen ter wereld en is hier de behoefte aan langere hemden groter. Ze hebben een ruim aanbod waardoor je altijd wel iets vindt dat bij je man past.