Het is juni, dus dat betekent dat het binnenkort weer Vaderdag is. Tijd om al die fijne papa’s eens heerlijk in het zonnetje te zetten, want dat verdienen deze mannen toch wel? Althans, de mijne in ieder geval wel. Ook al kan ik zo nu en dan flink op hem mopperen, hij is echt mijn steun en toeverlaat. Ik ben zo blij met hem als papa van de kinderen en de kids adoreren hem. Goede reden dus om hem eens goed te verwennen. Maar ja, hij is en blijft een man. En dat is zo enorm lastig om daar een leuk cadeau voor te verzinnen. Dus wordt het dit jaar een praktisch vaderdagcadeau. Als ik aan een man denk, komt namelijk het woord “klussen” al snel in mij op. Manlief is op zich een handige klusser, maar ook hij kan wel wat praktische tips gebruiken. Dus kwam het boek Tips and Tricks voor de klusser wel goed van pas.

Tips and Tricks voor de klusser
Nederlands Paperback 9789044753349 Druk: 1 mei 2019 288 pagina’s

De inhoud van Tips and Tricks voor de klusser

Ik dacht dat het wel mee zou vallen met de hoeveelheid tips, maar het is een flink boek met maar liefst 204 tips voor de klusser. En dan ook nog behoorlijke tips ook. Er staan er namelijk een behoorlijk aantal in voor de ver gevorderde klusser, maar ook voor degenen die voor het eerst een hamer vasthouden. En het is in het boek Tips and Tricks voor de klusser allemaal handig ingedeeld in categorieën zoals bijvoorbeeld Lijmen & Plakken of Werkplaats & Werkblad. Ik heb het even doorgebladerd uiteraard. Volgens mij kan je er een hoop van leren. Immers weet ik echt niet hoe je bijvoorbeeld “een kantenband gelijk frezen” moet. Eerlijk gezegd heb ik al geen flauw idee wat er eigenlijk staat. Ook dus wel leuk om zo wat klustermen bij te leren. Persoonlijk was ik meer geïntrigeerd in hoe je lijm verwijderen kan. Zo zie je maar weer, ook voor de niet handige mensen biedt Tips and Tricks voor de klusser een uitkomst.

Winactie

Heb jij ook een superpapa in huis? Of een mama die echt wat bij moet leren over klussen? Dan is dit boek Tips and Tricks voor de klusser echt een aanrader. Laat mij weten of je een Bob de Bouwer of een persoon met twee linkerhanden bent en wie weet stuur ik een exemplaar naar je op. Meedoen kan tot en met 17 juni. Leuk op tijd voor Vaderdag!