Er is weer een jaar voorbij. Je man is binnenkort jarig en je wil hem dolgraag extra in het zonnetje zetten. Gewoon om wat hij doet, wie hij is en wat hij voor jou en jullie gezin betekent. Stiekem wordt dit wel elk jaar lastiger. Graag verzin je iets origineels, maar na al die jaren lijkt het alsof er geen originele dingen meer zijn. Kan jij wel wat hulp gebruiken om zijn verjaardag extra speciaal te maken dit jaar? In dit artikel zetten we een aantal tips op een rijtje.

Cadeau voor hem

Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeaus. Maar een cadeau voor hem is nog niet zo gemakkelijk te vinden. Hij is iemand die nooit iets nodig lijkt te hebben. Gewoon tevreden is met wat hij heeft. Een mooie eigenschap, maar op zijn verjaardag wel erg lastig.

Probeer daarom eens outside the box te denken. Je hoeft natuurlijk ook niet per se iets te kopen om cadeau te doen. Je kunt bijvoorbeeld ook een mooie brief schrijven om jouw liefde te tonen. Ook een cadeau dat misschien heel cliché is kan hier mee opgeleukt worden. Want hoe vaak vertel je hem nou echt wat hij voor jullie betekent? De kans is groot dat dit er nog wel eens bij in schiet. Verder dan een vluchtige “ik hou van jou” kom je niet. Grijp zijn verjaardag dan aan om echt duidelijk te maken waarom je van hem houdt. Een mooier cadeau kun je iemand niet geven. 

Buiten de deur eten

Het is natuurlijk altijd leuk om er samen op uit te gaan, maar op een verjaardag des te meer. Zijn jullie allebei vrij deze dag? Dan is het natuurlijk een klein feestje om buiten de deur te gaan eten. Wil je eens iets anders dan samen dineren bij jullie favoriete restaurant? Gooi het dan eens om en ga op zoek naar een fantastische nieuwe plek om uitgebreid te kunnen ontbijten. Stiekem is het ontbijt namelijk erg romantisch. Bovendien bespaar je jezelf zo ook het maken van een ontbijt op bed. Ideaal voor de vrouwen onder ons die niet zulke keukenprinsessen zijn.

Date in eigen huis

Met de komst van de kinderen is er veel veranderd binnen jullie relatie. Dat kan ook niet anders. Aan de ene kant zijn jullie veel verder naar elkaar gegroeid, maar aan de andere kant zet het soms ook druk op de relatie. Daarom des te belangrijker om juist deze dag aan te grijpen om even een moment met z’n tweeën te pakken. Kijk daarom je broer, zus, (schoon)ouders of vrienden lief aan en zorg ervoor dat de kindjes één of twee dagen uit logeren kunnen. Dat biedt voldoende gelegenheid om een date in eigen huis te houden.

Bestel lekker wat eten, hang samen op de bank, speel spellen, maak het spannend in de slaapkamer en geniet gewoon van elkaars aanwezigheid.