Vorige week had ik wel een heel leuk uitje. Ik ging met enkele vriendinnetjes naar Maarssen voor een leuk event. Ik mocht namelijk bij de kledingwinkel Norah als een van de eerste de nieuwe collectie van Antje Monteiro bekijken. En proberen! Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Al helemaal omdat ik haar vorige collectie ook heb mogen bewonderen en stiekem sindsdien groot fan van het merk Norah ben. Ik dacht namelijk, om eerlijk te zijn, dat de kleding van dit merk meer voor oudere dames was. Nu ben ik niet de jongste meer, maar ik ben ook nog niet rijp voor een oma gewaad. De Norah collecties zijn dus helemaal niet oubollig en gewoon best hip! Ik heb zoveel complimenten gekregen over mijn jurken afgelopen zomer. En nu met de nieuwste kledingstuk aanwinsten ga ik zeker weer enthousiasme horen van mensen. Dus ik neem je even mee in deze geweldige samenwerking tussen Antje Monteiro en Norah.

@meervanmir.eu

Whoop whoop! 3 nieuwe jurkjes van @Norah ☀️ Welke vind jij het leukst? ☀️ #gekregen #maxidress #readyforsummer #nieuwecollectie #tiktokmama

♬ Sunny Days – Armin van Buuren

Het merk

Norah is geen gewoon kledingmerk. Bij haar draait alles om de vrouw en haar veelzijdigheid. Van chique avondkleding tot casual weekendoutfits, voor elke gelegenheid is er wel stijl. Het merk ziet in dat alle vrouwen anders gevormd zijn en in verschillende maten komen. Haar collectie biedt zo’n range aan maten aan, dat elke vrouw zich mooi en zelfverzekerd kan voelen, ongeacht haar vorm of omvang.

Wat Norah ook echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en kwaliteit. Elk kledingstuk wordt met zorg ontworpen en geproduceerd, met hoogwaardige materialen die comfort en duurzaamheid garanderen. En nu dus ook met een touch van Antje Monteiro in de nieuwste collectie.

Antje Monteiro

Geboren en getogen in Nederland, begon Antje haar carrière op jonge leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkend repertoire opgebouwd. Haar veelzijdigheid strekt zich uit over verschillende disciplines, van musicals tot televisieoptredens en concerten, en ze schittert keer op keer op het podium met haar krachtige stem en meeslepende optredens.

Antje Monteiro, met haar stijlvolle flair en charismatische uitstraling, heeft elk item van de collectie persoonlijk geselecteerd. Ze deelt haar enthousiasme: “Ik hou ervan om vrouwen te inspireren en te motiveren. Kleding is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Daarom ben ik ontzettend blij met deze samenwerking en hoop ik dat mijn mooie geselecteerde items het beste in jou als vrouw naar boven halen.”

De samenwerking

Haar collectie bij en van Norah weerspiegelt haar enthousiasme en spetterende charisma. De kledingstukken waar zij haar naam aan verbonden heeft tonen dezelfde bewonderenswaardige eigenschappen. Je kan niet anders dan blij worden als je door de kledingrekken heen loopt en je alle nieuwe lente kledingstukken bewondert. En wat nog mooier is, is dat je ook nog gewoon aangenaam verrast kan worden over hoe leuk een item je kan staan.

De andere collecties zijn ook zeker leuk om te bewonderen. Ikzelf deed voor de gein een spijkerjurkje aan en was op slag verliefd. In tijden was ik niet zo fan van een out of my comfortzone kledingstuk geweest. Absoluut één van mijn favoriete items in de kast nu! Alleen nog eerst wat meer zon.

De exclusieve collectie van Norah en Antje Monteiro zal vanaf 13 februari verkrijgbaar zijn in alle Norah-winkels en online via www.norah.eu. Wees er snel bij, want deze limited edition collectie zal naar verwachting snel uitverkocht zijn.