Ervaar een ongeëvenaarde buitenavontuur met de Thule Urban Glide 3. Deze vernieuwde versie van Thule’s bekende terreinbestendige kinderwagen introduceert spannende verbeteringen, inclusief voor het eerst een optie met vier wielen. Deze kinderwagen staat voor meer dan alleen gemak; het is een symbool van avontuur, stijl en functionaliteit, perfect afgestemd op het dynamische leven van hedendaagse gezinnen.

Verhoogd comfort voor jonge avonturiers

Ontworpen voor actieve families, biedt de Thule Urban Glide 3 naadloze mobiliteit, zowel in de stad als op landelijke paden. Zonder in te boeten aan comfort, functionaliteit of stijl, omvat deze kinderwagen diverse upgrades:

  • Nieuwe, ingebouwde beensteun: in combinatie met de verbeterde verstelbare stoel zorgt dit voor ongeëvenaard comfort, ideaal voor dutjes tijdens uitstapjes.
  • Uitgebreide zonnekap: biedt uitstekende bescherming tegen zon en regen en is ontworpen met ventilatie voor comfort op warme, zonnige dagen.

Thule Urban Glide 3

De Thule Urban Glide 3 is de ultieme grote, iconische kinderwagen voor elk terrein, perfect voor zowel pasgeborenen als peuters. Vernieuwd voor extra comfort. De ingebouwde beensteun, het rechtopstaande, comfortabele zitje met verstelbare rugleuning en de volledig bedekkende zonnekap met ventilatie zorgen voor een comfortabele rit, de hele dag, waar u ook naartoe gaat.

De Thule Urban Glide met vier wielen is een veelzijdige kinderwagen die in de stad net zo goed presteert als op ruwer terrein, ideaal voor zowel pasgeborenen als peuters. Deze kinderwagen combineert moeiteloos comfort en functionaliteit met voldoende opbergruimte en uitstekende prestaties op diverse ondergronden. Ontworpen voor dagelijks gebruik, blinkt hij uit in wendbaarheid. Met gemak navigeert u door smalle straatjes en drukke plekken, of u nu een stadswandeling maakt of avontuurlijke paden verkent.

Thule Urban Glide Double

De Thule Urban Glide 3 duo kinderwagen voor alle terreinen is de perfecte metgezel voor actieve ouders met twee kinderen, vanaf de geboorte. Deze lichtgewicht zij-aan-zij-kinderwagen heeft ruime en afzonderlijk verstelbare zitjes en past gemakkelijk door deuropeningen.

Ontworpen voor elke ondergrond

Lichtgewicht ontwerp en grote luchtbanden voor ongekende wendbaarheid op verschillende ondergronden.

Superieur comfort voor uw kind

Kap met volledige dekking en ventilatie, ingebouwde beensteun en verstelbare stoel waarborgen het comfort van uw kind tijdens elke rit.

Soepele draairem

Geïntegreerde draaihandrem voor een soepele, veilige bediening, waardoor u en uw kleine veilig kunnen genieten van uw avonturen.

Een levend erfgoed

“De Thule Urban Glide 3 is gebaseerd op een ontwerp dat niet alleen internationale prijzen heeft gewonnen, maar ook uiterst populair is bij gezinnen over de hele wereld. Dit model vormt een hoeksteen in ons productassortiment en biedt een superieur ontwerp en functionaliteit. De nieuwste versie van de Thule Urban Glide 3 heeft een aantal interessante nieuwe voorzieningen, evenals de vierwieloptie waar iedereen naar uitkijkt en waarmee een grote sprong voorwaarts wordt gemaakt. De nieuwe versie is gemaakt op basis van de inzichten van onze klanten en onze toewijding tot voortdurende continue verbetering.”

Sara Berggren, Product Manager van Thule