Het blijft lastig, een cadeau vinden. Verjaardag vrouw of man? Het is altijd even zoeken.

Een paar weken geleden was mijn vader jarig. De beste man heeft alweer de leeftijd van 72 bereikt. Reden dus om weer op zoek te gaan naar een leuk en uniek cadeau. En als je dacht dat mijn man moeilijk was qua cadeautjes, dan kan je mijn vader nog niet. Als hij reageert met “dankjwel” of “leuk” dan weet je dat hij er eigenlijk gewoon niets aan vindt. Als je het geluk hebt wel iets geslaagd te vinden, mag je het heel lang en vaak aanhoren. En geloof me, dat vind ik helemaal niet erg! Het is zoveel makkelijker wat vrouwen te zoeken. Gewoon gouden oorbellen kopen en je bent klaar.

Mijn zus wilde wel online gaan winkelen

Enfin, mijn lieve vader was dus weer jarig. Dit keer wilde mijn zus wel op jacht gaan naar een cadeau. Of ik nog inspiratie had, vroeg ze mij. Totaal niet dus. Althans, niets anders dan een plant voor in de tuin of een goede fles wijn. Een abonnement voor Quest destijds was een groot succes, maar ik geef niet graag twee keer hetzelfde. Anders dan planten en wijntjes dan. Ik denk niet dat hij erg happy zou worden van een gadget zoals een hoverboard. Mijn zus moest dus echt even alleen aan de slag. Gelukkig had zij wel de inspiratie gevonden en al snel kwamen de appjes binnen. Toevallig allemaal van dezelfde webshop.

Dol op Gadgets!

Als je van gadgets houdt, dan houd je van Coolgift. Mijn vader is niet zo van de gadgets, maar toch zagen we genoeg leuke items waar we hem blij mee zouden kunnen maken. Althans, dat hopen we. In ieder geval werden wij zelf er wel blij van. Na wat wikken en wegen hebben wij de drijvende hangmat aan hem gegeven. En raad eens wat? Hij vindt het een geweldig cadeau! Dus of het nou verjaardag vrouw of man is, of een blij met alles of een lastige cadeau ontvanger, bij Coolgift vind je uiteindelijk altijd wel wat leuks.