Kan je seksleven wel een boost gebruiken? Je kan natuurlijk in een sleur raken als je langer in een relatie zit of wanneer je samen bent gaan wonen. Dan mis je misschien wat spanning in je seksleven. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. We geven je vijf tips om je seksleven een boost te geven.

Tip 1: Hulpmiddelen

Hulpmiddelen zijn een goede start. Soms heeft je seksleven een boost nodig omdat je wat moeite begint te krijgen met een erectie. Daarvoor kun je kamagra gebruiken. Dat helpt namelijk met je erectie krijgen. En je kunt eenvoudig kamagra bestellen online, je hoeft dus niet direct langs de huisarts. Hoe werkt kamagra dan? Net als andere erectiemiddelen. Het is een PDE-5 remmer, waardoor bloed eenvoudiger naar de penis kan stromen en zo sneller een erectie kan ontstaan.

Tip 2: Speeltjes

Hebben jullie helemaal geen last van moeizame erecties? Dan kun je alsnog erectiemiddelen gebruiken om het spannend te maken. Maar je kunt er ook andere middelen bij betrekken, zoals seksspeeltjes. Er zijn talloze speeltjes voor individueel gebruik, maar ook meer dan voldoende opties voor dingen die je als koppel kunt gebruiken. Of je nu beide van een ander geslacht bent of juist niet.

Tip 3: Nieuwe dingen proberen

Speeltjes en hulpmiddelen kunnen nieuwe dingen zijn. Nieuw is altijd spannend. Zo ook als het om je seksleven gaat. Misschien heb je al allerlei hulpmiddelen uitgeprobeerd en ken je alle speeltjes al. Heeft je seksleven nog steeds een boost nodig? Zoek dan andere nieuwe dingen om uit te proberen. Je kunt bijvoorbeeld ook seks hebben op een nieuwe plek of nieuwe standjes uit proberen.

Tip 4: Contact met elkaar

Je kunt ook samen op zoek naar nieuwe dingen. Dat vereist goed contact met elkaar, en dat is een belangrijke basis voor een goed seksleven. Bespreek het met je partner: wat je mist, wat je zoekt, wat je wil proberen, wat je fijn vindt, wat je minder fijn vindt. Alleen als je dat openlijk kunt bespreken, kun je er samen aan werken natuurlijk. Dat is bovendien goed voor jullie vertrouwensband.

Tip 5: Waardeer elkaar

Misschien ligt het probleem niet zo zeer bij de spanning van nieuwe dingen, maar is één van jullie of zijn jullie beiden wat onzeker geworden over jullie seksleven. Daar over praten is dan een goed begin, want zonder die eerlijkheid komen jullie niet verder. Maar het kan ook zo zijn dat jullie elkaar zijn gaan zien als vanzelfsprekendheid. Vergeet dus elkaar niet te waarderen, laat zien, merken en horen dat je de ander mooi en aantrekkelijk vindt. Soms is dat al voldoende voor die boost.