Vandaag ben ik gewoon alweer twintig weken zwanger! Wat is de tijd echt voorbij gevlogen dit keer. Gewoon al op de (hopelijk) helft. De befaamde twintig weken echo heb ik ook al achter de rug en de mini doet het goed. De kleine dame werkte uiteraard in het begin niet echt mee en plaatste haar armen en benen voor de te checken organen. Persoonlijk vond ik het stiekem niet erg, want dan kon ik langer naar haar gluren. Het blijft toch een bijzonder gezicht. Ook al heb ik het al echt vaak gezien inmiddels. Elke nieuwe mini is weer uniek en deze dame heeft lange benen! Dat heeft ze van haar vader.

De gynaecoloog bevestigde dat de mini een meisje is, maar daar was eerlijk gezegd geen twijfel over (iets met bloedtesten en DNA en zo). We kunnen dus aan de slag gaan met het verzinnen van een naam voor de kleine. Maar jeetje, na drie dochters is de inspiratie wel een beetje op. Natuurlijk hadden we eigenlijk al een naam klaar staan maar, net zoals de vorige keer, vind ik deze inmiddels niet leuk genoeg meer. Ik heb wel een andere naam in gedachte, maar manlief is daar nog niet van overtuigd. Dus wordt het weer een weekendje weg samen om met de ultieme naam te komen.

Vorige keer maakten we gebruik van de Zwitsal babynamen app. Erg grappig, want het is een soort van Tinder voor babynamen. Het liefst wil ik dit keer al een lijstje klaar hebben. Of in ieder geval wat inspiratie. Dus hierbij het verzoek om mij een eindje op weg te helpen! Wie oh wie, weet een leuke naam, dat past bij de andere drie (Sanne, Veerle en Noor)? Het aantal lettergrepen maakt niet zoveel uit, maar een Nederlandse en niet ingewikkelde naam heeft wel de voorkeur. Ik ben erg benieuwd naar de suggesties en wie weet zit gewoon dé naam erbij! Zou leuk zijn!

Lees ook: 22 weken zwanger