Nieuwe mama’s verdienen een uniek cadeau. Want een kleintje 9 maanden dragen en op de wereld zetten, is en blijft bijzonder. Natuurlijk ben je op zoek naar een dierbaar presentje. Een dierbare herinnering aan een prachtige tijd. Maar wat zijn de leukste gifts voor kersverse moeders? Dit zijn de 5 mooiste en meest unieke cadeaus voor nieuwe mama’s. 

1. Moedermelk sieraden

Moedermelk sieraden zijn een bijzonder cadeau voor nieuwe moeders. Zoals een moedermelk ring, een moedermelk ketting of een mooi bedeltje. Deze unieke sieraden worden gemaakt van een klein beetje moedermelk. Zo vormen ze voor mama’s een dierbare herinnering aan een hele fijne tijd. Oorbellen of een armband met borstvoeding kun je ook laten graveren. Bijvoorbeeld met haar initialen of met de geboortedatum van het pasgeboren wonder. 

2. Bon voor de kapper of schoonheidsspecialist

Nieuwe mama’s geven al hun liefde en energie aan de baby. Maar, om deze warmte te kunnen blijven geven verdienen moeders ook zelf wat aandacht. Een bon voor de kapper of de schoonheidsspecialist is daarom een zeer welkom en uniek presentje. 

3. Luxe badjas of chique huispak

Voor nieuwe mama’s moet kleding vooral comfortabel en zacht zijn. Zeker na de bevalling als haar lichaam moet herstellen. Geef daarom een luxe badjas of een chique huispak cadeau aan de kersverse mama. Daarin voelt ze zich stijlvol en vrouwelijk, maar kan ze haar kleintje ook omringen met nog meer zachtheid en warmte. Wil je dit cadeau wat persoonlijker maken? Laat haar naam dan borduren op de badjas. Wil je naast mama ook de baby verwennen? Kies dan voor een bijpassende badcape met naam voor haar kleintje. 

4. Huidverzorgingsset

Naast het haar en het uiterlijk, kan ook de huid van een nieuwe mama wel wat liefde en verzorging gebruiken. Een luxe huidverzorgingsset is dan een origineel cadeautje om te geven. Zoals een set met een verzorgende douchegel, bodylotion en scrub bijvoorbeeld. 

5. Babyshoot

Naast sieraden van moedermelk is ook een bon voor een babyshoot een uniek cadeau. Ze vormen namelijk een dierbare en blijvende herinnering aan de kraamtijd. Baby’s groeien ontzettend snel. Natuurlijk wil elke moeder haar kleine wondertje laten vastleggen op de gevoelige plaat. Zo gaat er geen moment van deze bijzondere periode verloren.