Allereerst een gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat je een gezellige avond had gisteren. Wij hadden in ieder geval een vol huis. Echt druk, maar super gezellig. Nu is het nieuwe jaar toch echt begonnen en is het tijd voor de goede voornemens voor de komende twaalf maanden. Natuurlijk ga ik die van mij ook met je delen.

Mijn gezin

Mijn kindjes staan bij mij altijd op één. Echt veel goede voornemens hoef ik daar dus niet voor te bedenken. Toch weet ik er uiteraard wel eentje. Ik wil namelijk meer genieten van de alledaagse dingetjes. Van een liedje dat de zusjes zingen, een glimlach van de jongste. Alles gaat al zo snel voorbij en ik merkte dat het er soms bij inschiet om gewoon even stil te staan bij het heden en het geluk dat je om je heen hebt. Ook al loopt het niet allemaal even zoals je zou willen. Het komend jaar zal dus ook in het teken staan van minder zorgen maken en gewoon echt intens te genieten van mijn meisjes.

Mijn lichaam

Vorig jaar vertelde ik over de intermittent fasting methode die ik probeerde om weer wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Het werkte voor mij echt goed. Ik moest er alleen even mee ophouden vanwege de operatie. Dat en in combinatie met het niet kunnen sporten sinds begin oktober heeft zeker wel effect gehad op mijn figuur. Zoals ik er nu uit zie, voel ik me niet happy. En als ik niet happy ben ga ik eten, dus je begrijpt wel in welke neerwaartse spiraal ik terecht was gekomen. Komende zaterdag ga ik mijn bootcamp trainingen weer oppakken en zal ik mijn intermittend fasting dagen weer inplannen. Verder heb ik met manlief afgesproken dat er, in ieder geval de hele maand januari, geen chipjes of chocolade in huis gehaald zal worden. Bij mij geldt namelijk dat als het er is het ook op moet. Ik ga echt op jacht naar de lekkernij. Dus intermittent fasting, sporten en geen chipjes.

Mijn blog

Ik ben tevreden met hoe het gaat met mijn website. Achter de schermen ga ik wel nog wat meer bij leren om mijn artikelen nog beter te maken. Maar verder merk ik altijd gewoon gaandeweg wat ik veranderen wil. Wat hetzelfde blijft is natuurlijk dat ik veel zal vertellen over het reilen en zeilen in dit gezin (misschien wat meer gastblogs van de meisjes?), leuke producten en uitjes en natuurlijk veel nieuwe winacties. Ook zal Suus nog heel veel leuke recepten delen. Genoeg redenen om dus in 2019 gezellig te blijven hangen. En mocht je suggesties hebben, hoor ik ze graag. Wat lees jij graag terug de komende twaalf maanden?

Lees ook: Het jaar 2019, dit was wel genoeg voor mij