Eind 2018 zei ik tegen manlief en mijn ouders, dat 2019 vast een beter jaar zou worden en er eindelijk wat rust in de tent zou komen. Ook al verwachten elk moment een nieuw draakje dat ons wakker zal houden, ben ik er toch van overtuigd dat 2020 een beter jaar zal zijn. Want eigenlijk was het afgelopen jaar gewoonweg ruk! Hoe vaak ik niet in het ziekenhuis geweest ben voor mezelf en de jongste, de hoeveelheid onderzoeken die er zijn geweest en laten we niet de “uitslag” vergeten waardoor ons leven voorgoed veranderd is. En vooral die van onze nu nog jongste. Ik heb nog niet de moed gevonden het op papier te zetten en weet ook niet of ik dat ooit ga doen. dus helaas moet je het doen met deze cryptische omschrijving. Laten we het er maar voor nu op houden, dat een zorgeloos bestaan (voor zo ver dat mogelijk is) niet meer voor ons is weggelegd. En natuurlijk de strijd van mijn moeder tegen de borstkanker. Gelukkig overwonnen!

Natuurlijk heeft het afgelopen jaar ook goede dingen met zich meegebracht. Het groeiende wondertje in mijn buik bijvoorbeeld. En ook de drie meiden die we al in ons leven hebben. Hoe zwaar we het soms ook hebben, een lach of een knuffel van de dames en je weet weer waarvoor je alles doet. Ik ben echt super trots op ze en hoe ze alledrie op hun eigen manier in het leven staan en mijlpalen behalen. Uiteindelijk draait het niet om gezondheid, maar om gelukkig zijn en ik weet zeker dat mijn meiden dat zijn. Ik hoop voor hun dat 2020 ze nog meer vreugde zal brengen. Ik ga daar in ieder geval mijn best voor doen. Zoals altijd!

En dan hebben we natuurlijk nog mijn blog. Ik merk dat ik toch echt nog steeds energie van krijg. Alhoewel ik wel echt achter loop in mijn reviews en soms gewoon geen zin heb en een dagje over sla. Maar ja, dat mag ook want het is mijn blog. Een tegenvaller was uiteraard de frauderende wintoeristen. Gelukkig heb ik zoveel leuke berichtjes van winnaars mogen ontvangen, dat ik daarom alleen al er mee door wil gaan. Ook merk ik dat mijn trouwe groep lezers gegroeid is en zo nu en dan ontvang ik opbeurende berichtjes van ze. Die doen me altijd goed. Ik heb zelfs al pakketjes mogen ontvangen! Hoe bijzonder is dat? Verder is en blijft mijn blog toch een manier voor mij om mijn ei kwijt te kunnen. Alleen daarom al ga ik er vrolijk mee door.

Dus 2020, we zijn helemaal klaar voor je! Een jaar hopelijk vol winacties en alleen maar goede berichten. Samen met mijn trouwe lezers. Fijne jaarwisseling iedereen!!!!